לשבת

sh53

New member
תתחדשי ומגיע לך גם ../images/Emo49.gif

איזה מגפיים? בד? עור? דמוי עור? זמש? מגף שלם? חצי מגף? איזה צבע? גם אני אוהבת לקנות לבנים, אחלה פינוק לבנות

מיס קיי

New member
broken cilent

i feel like something is hostling me i feel like here come's my enemie... which i refuse really to see heard its voice in its deep silent and have i decide which way will i survive? i turn around to look at my enemie and then i saw him and no longer could i breath.

sh53

New member
מי/מה זה האוייב בשבילך?

עם מה קשה לך להתמודד או את פוחדת להתמודד? ממה את מפחדת? מה גורם לך את ההרגשה הזאת? מוזמנת לשתף אותנו, כי אנו כאן בשביל זה ממש

היום בתפוז ../images/Emo186.gif ../images/Emo184.gif

היום ב-10:00 פורום להיות הורים מארח פאנל מומחים מ"הקו החם" שיענה לשאלותיכם בנושא התנהגויות מיניות חריגות אצל ילדים. שימו לב, כי בשל רגישות הנושא נפתח הפורום לאורחים- וניתן לשאול שאלות גם בעילום שם.
הערב ב-19:00 יתארחו בפורום אופניים ראשי איגוד האופניים בישראל, שיענו לשאלותיכם בעקבות החלוקה החדשה לקטגוריות בתחרויות השנה.
פורום רובי וויליאמס מאפשר לכם לכתוב באופן אישי לרובי לקראת יום הולדתו, לספר מעריצים מיוחד מישראל- שימסר לו אישית
שלחו את המסרים שלכם לכתובת [email protected] פרטים נוספים בפורום רובי וויליאמס

יש לי כאבי ראש...

היום הלכתי לרופא והוא נתן לי הפנייה לעשות בדיקת דם... ואח"כ לעשות צילומי רנטגן כי יכול להיות שיש לי סינוסיטיס...אמאאאאאא

sh53

New member
בדיקות דם זה שטויות

עשיתי בשנה האחרונה המון. פעם היו מחטים כמו מסמרים, הם הן כל כך דקות שבקושי מרגישים אותן וגם האחיות מיומנות.

ThE BluEyeS

New member
אנשים תרגישו טוב!! ../images/Emo187.gif../images/Emo24.gif

מה נשמעעעע ??! מה עושייים ??!?! חח אני ישבתי חצי שעה על תרגיל בכימיה, ולא הצלחתי.. דפוקה אני
ועוד קיבלתי 93 במבחן !!
חחח אז מה קורעעעע... !? היום חברה שלי, וחבר שלה [הטרי הטרי ביותר] באים להתנחל אצלי.. אני מקווה שיהיה סבבה.. ו.. רק להודיע לכם [חח לא שזה מעניין], יש לי כבר 175 קופסאות !!
חח ש-ב-ת ש-ל-ו-ם!! אוהבת אתכם המון !!

למעלה