לשבת

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifיאו../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif.

גם לחברה שלי יש מחר יומולדת.
לשניכם
.

../images/Emo32.gif

הידעתם שהצמד "טאטו" מתכוונות להציע את עצמן לנשיאות רוסיה? הקישור למטה.

gloom

New member
אז...הם נפלו על הראש-מה אכפת../images/Emo66.gif

לך.. הם מנסות לחכות את ארנלוד שוורצנגר אבל הם לא יצליחו כי הרוסים (ובראשם שמואל
) אוהבים את פוטין

לא סובלת אותן!!!

הייתי אמורה לראות אותן בתוכנית של יאיר לפיד,אבל הן הבריזו!!! אז בסוף כבר לא באתי. חוצמזה שאחרי מה שהן עשו והדיבורים על כך שהן רק תרגיל הפסקתי לאהוב אותן.סתם שני שרלילות שאלוהים יודע איפה מצאו אותן. אני ממש שונאת אותן עכשיו. בעצם אני לא שונאת,ממש לא איכפת לי מהן. אבל שהן יצליחו להגיע לנשיאות רוסיה??? כן בטח!!! סתם מפגרות.

gloom

New member
קלטו משהו חמוד שקיבלתי../images/Emo66.gif

לעולם אל תפסיק לחייך!! אפילו שאתה עצוב, מישהו עשוי להתאהב בחיוך שלך, אולי אתה עוד סתם אדם בעולם, אבל בשביל מישהו אתה כל העולם, אל תילחם ותסתבך כדי שדברים יקרו! הדברים הכי טובים פשוט קורים בלי שאתה מצפה להם, !אין אדם שראוי לדמעותיך ומי שבאמת ראוי להם לעולם לא יגרום לך לבכות אם מישהו לא יאהב אותך כמו שאתה רוצה אין זה אומר שאתה לא נאהב על ידו בדרך שלו, אל תבכה שמשהו נגמר... תשמח!

יווווווווו!!!זה גדול!!!

אם אין לך התנגדות אני רוצה לרשום את זה ואולי אף לשים את זה בחתימה שלי למטה.אלא אם כן יש על זכויות יוצרים.{בטח אין.} ביי,הדרוש!!!

sh53

New member
יש את זה בכל הרשת וכולם משתמשים בזה

אלה משפטים ממש מקסימים

sh53

New member
למה פרצוף כזה ../images/Emo26.gif ../images/Emo4.gif

רוצה לדבר ולשתף אותנו? הפורום נועד כדי שאנשים ידברו וישתפו - וכמה שיש יותר הודעות זה יותר טוב, עדיף להיות בפורום עם הודעה או שתיים ליום? מה קרה בובית? למה הפרצוף הזה?

הרבה דברים

כ"כ הרבה דברים שקרו בימים האחרונים, אבל אני לא אגיד אותם פה.

כן...

באסה להישאר בבית. הייתי בבית כל היום. לפחות אני מתכתבת עם עדנה {עדן} כל היום באס.אמ.אס. המלצתי לה לראות ת'סרט של ג'וני. היא ראתה אותו ואמרה שהוא מאוד עצוב,כן היא צודקת. הסרט די עצוב אבל הוא גם די מצמרר כזה,לא מפחיד,רק מצמרר. חשבתי שזה הסרט שאני הכי אוהבת.עכשיו שראיתי אותו עוד פעם,התברר לי שלא. זה לא סוג הז'אנר של סרטים שאני אוהבת. ראיתי אותו לפחות איזה 3 או 4 פעמים.וכל פעם מחדש אני אומרת לעצמי,הדר את לא תראי את זה עוד פעם.אבל זה ג'וני דפ!!! פעם אהבתי ת'סרט יותר. אני בכלל אוהבת לראות סרטים. הייתה לי תקופה שהייתי הולכת לקולנוע כל שבוע בערך. היום אני הולכת לראות סרט פעם או פעמיים בחודש.זה מספיק. אני אוהבת קומדיות.אני אוהבת לצחוק. אני ילדה חייכנית בעיקר. לפעמים אני רצינית מדיי,אבל זה עובר. נשתמע, הדרוש!!!

sh53

New member
הטעם שלי בסרטים גם השתנה

פעם הייתי אוהבת סרטים מפחידים והיו משדרים אותם בלילה בשעות מאוחרות. היום אני לא אוהבת לראות סרטים מפחידים בלילה, זה עושה לי הרגשה לא נעימה, אני אוהבת יותר סרטים רומנטיים, סדרות על אהבה שלא נגמרת וכל מה שעל אהבה - כמה שזה יותר "דביק" באהבה, יותר טוב.

לי אין ממש טעם בסרטים.

נכון שאני מעדיפה יותר קומדיות אבל אם אני נגיד רואה פרסומת לסרט ואני חושבת שהוא ממש טוב,אין סיבה שאני לא אלך לראות אותו. אני מאוד אוהבת סרטים. ראיתי כל כך הרבה סרטים ב4 השנים האחרונות שאני כבר לא זוכרת מי היה האהוב עליי ביותר. אבל בעיקרון אין אצלי סרטים אהובים. כל סרט שאני הולכת אליו אומר שזה סרט שנראה לי מגניב ללכת אליו. אני גם מאוד אוהבת את כל השאלונים האלו ששמים כאן לפעמים. אני צריכה להכין אחד גם. נראה כבר. ביי, הדרוש!!!{כבר הזכרתי שחזרתי לחייך לפני הרבה זמן?}

sh53

New member
אני בעד שתכיני שאלון שיתרום כאן../images/Emo45.gif

HaMsTeR

New member
ראיתי בערך 10-20 דקות מזה..../images/Emo118.gif

אבל אז הייתי צריכה ללכת ואחרי זה כבר התחילה תוכנית אחרת.. דווקא רציתי לראות את הסרט הזה, הוא נראה ממש נחמד. אדוארד קצת הפחיד אותי

למעלה