לשבת!!!

../images/Emo32.gif לשבת!!!

ואם כבר פתחתי הודעה.. בהזדמנות זו (
), החל ממחר אני אעדר מהפורום למשך כ- 8 ימים (עקב השתתפותי במשלחת נוער לפולין). בלי בלגאנים!!
שיהיה שבוע נפלא ושקט!
עמוס

PopPy

New member
כבר אמרתי לך במסרים, אבל שוב-

תהנה
. לא אמור להיות שם ממש קר עכשיו, או משהו?
לא משנה. לעניינו החצי-אוף טופיקי הנוסף
שני דברים מעניינים על ארז: -מישהו ראה אתמול הכספת? נראה שמישהו מתגעגע לרב"י.. קודם אורנה מגיעה בשבוע שעבר, ועכשיו פארודיה על הכספת (למי שלא ראה, הראו איך תראה הכספת אם היא תימכר לערוץ 1, להופ, לאלג'זירה ולערוץ פלייבוי) בסגנון מאוד מאוד רק בישראלי, הוא גייס את רהב בתור ה"מגישה" של הכספת בהופ [רוני, אני מקווה שלא פספסת את זה - גם דודידו היה!
], הוא אמר למתמודד שיש לו "סכום סופר סופר מכובד" ואחד המתמודדים גם אמר לו "אני יכול לנסות"..
-היום במוסף ממון של ידיעות אחרונות יש סדרת כתבות על ערוץ 2. חוץ מראיון עם איךקוראיםלו הבעלים של ערוץ 2, ארז מוזכר כאחד הטלנטים הגדולים של ערוץ 2 יחד עם דודו טופז (
), צביקה הדר, דן שילון ויגאל שילון. מוזכר גם שתוכנית של הכספת עלתה כ-40,000$ ותוכנית של רב"י - לא הרבה פחות. ובהשוואה לתוכניות אחרות, זה יחסית מעט לאור העובדה שתוכנית של פספוסים עולה כ60,000$ ותוכנית של הראשון בבידור עולה 130,000$ (אבל זה כולל שכר של 50,000$ לדודו
, ובטח גם כולל אביזרים מיוחדים כמו חגורה ומחסום..). נאמר ששנת 2003 גם לא תזכר כשנה טובה שלו משום שאחרי שחתם עם ערוץ 10 על חוזה של חמישה מיליון (!) שקלים הוא (ערוץ 10) התמוטט והוא רק קיבל מקדמה ו"חזר על ארבע לערוץ 2" (היי, זה לא אני אמרתי, זה ממון אמרו
), אבל לא לתנאים להם הוא היה רגיל. עכשיו כנראה תוכנית סיום העונה של הכספת של הכספת הייתה התוכנית האחרונה (לפחות בינתיים) של הכספת, וארז עובר לערוץ 10.

LoLo16

New member
תוכנית אחת של רק בישראל

עלתה 100,000$...
נראה לי שכל הכספת של אתמול ממונה על ידי כל ה SMSים ששלחתי...
באמת נראה כאילו ארז מתגעגע... ומזה צחקתי בכסת של ערוץ 1
עם השלט ושאף אחד לא רצה לדבר איתם

../images/Emo6.gif זה היה ממש מצחיק. ../images/Emo16.gif

אגב, הפרק מוקלט, כמובן
. (לא במחשב).
ניר

למעלה