לא מצליח לי הקישור
אז ציטוט הקטע- אתמול ילדי בא לעולם, באותה דרך כמו כולם. אך לי היו פגישות ותשלומים וערעורים, והוא למד ללכת בעוד אני בסידורים . ולפני ששמתי לב הוא כבר ידע לדבר, וכשגדל והתפתח קצת הוא היה אומר : אני אהיה כמוך, אבא, עוד תראה אותי , ממש בדיוק, אתה יודע, קופי משפחתי . התינוק גדל, כבר לא בעריסה. מתי תבוא הביתה, אבא? לא יודע, בן , אבל כשאחזור אז מתנה לך אתן וגם, אני מבטיח, יחד נתפנן . אתמול מלאו לו עשר, בחור גדול ממש, תודה על הכדור, אבא, בוא קצת למגרש ; תלמד אותי לקלוע לסל. היום אני עסוק, אמרתי, וחסל ! תשכח מזה, אמר , וכשהפנה לי גב הספקתי עוד לראות אצלו כזה חיוך רחב , שאמר: אהיה כמוהו, עוד תראו אותי, ממש בדיוק, אתם יודעים, קופי משפחתי . אתמול הוא בא לחופש מהמכללה כל-כך יפה, כל-כך בוגר , ממש שמחה גדולה , בני, אני גאה בך, בוא שב קצת, נדבר... מצטער, ענה לי, אבל אני ממהר ; זרוק לי את מפתחות המכונית, בבקשה , אני יורד דרומה למשך החופשה . אני מזמן בפנסיה ובני מזמן עזב ורק אתמול הרמתי טלפון אליו . בוא ניפגש, אמרתי, אולי תמצא קצת זמן . אין בעיות, ענה לי, רק תן לבדוק ביומן ; מצטער, נזכרתי שיש לי ועידה ובכלל, אני טובע בים של עבודה . טוב שצלצלת, אבא, והרבה תודה . הנחתי את השפורפרת ואז עלה בדעתי , שהוא נעשה כמוני, שחיקה אותי , ממש בדיוק, אתם יודעים, קופי משפחתי". מוקדש באהבה לכל ההורים הצעירים, להורים של ההורים הצעירים ולכל מי שעיניו בראשו. מתוך פורום הפרעות קשב