לשבת

• פותח הנושא RVR1
  • פורסם בתאריך

RVR1

New member
התלבטות לגבי מקום..

היי, אנחנו מתכננים לעשות בריתה בחודש הבא ומתלבטים בין 2 מקומות : 1.סטוקו 2.סטופה-STOPA שניהם נמצאים בת"א..האם מישהי מכן הייתה באירוע באחד מהמקומות הללו או מכירה את המקומות...אשמח לשמוע. תודה ושבת שלום.. :)

אז מה אתם עושים היום?

מחפשת פעילות עם פעוטה בת שנה ושלוש לבוקר חם. יש רעיונות? בעלי לא מת על ים ברכה אז זה לא בא בחשבון היינו לפני שבועיים ובשבילו יותר מפעם בחודש זה יותר מידי. נראה לכם שאפשר היום מקום פתוח או שחם מידי ואז האופציות מצטמצמות לגימבורי וקניון כנראה.

רצינו ללכת לבריכה, אבל לא היה לנו כוח להתארגן

אז בעלי לקח אותם עכשיו לפארק, ואני אמורה לארגן קצת את הבית

איזה כיף שיש כאלה בעלים. בעלי לא מת על

לצאת איתה פה לגינה לבד. טוב אם יהיה נסבל בחוץ כנראה שגם נלך לאיזה פארק.

בעלי באמת עושה איתם הרבה לבד, אבל היום זה

פשוט היה בלית ברירה. קמנו בבוקר, והבנו שאם אנחנו לא מוציאים אותם דחוף מהבית.... לא ישאר לנו בית

../images/Emo6.gif כן אה, יש להם את הימים האלו. אנחנו בסוף

בילינו עוד בוקר של שבת בגימבורי, היה נחמד והעיקר שהקטנה התעייפה ועכשיו ישנה.

ר ע נ נ ה

New member
ממליצה על סטוקו

עשינו שם שני ארועים - גם בר מצוה וגם בריתה ובעיקבותינו גם חברים עשו שם בריתה לתאומות שלהם. אני מאוד ממליצה עליהם כי המקום אינטימי ונעים לכמות אנשים לא גדולה, האוכל משובח והשירות מצוין הם אמינים ועומדים בכל מה שהם מבטיחים. בנוסף עשינו גם הפעלות בחוץ לילדים כך שזה לא הפריע למבוגרים שישבו בפנים - יש חניה בשפע וקל לאורחים להגיע. את STOPA אני לא מכירה.

חמודבה

New member
../images/Emo180.gifגולדן טוליפ פריווליג' אילת ../images/Emo180.gif

מישהי מכירה את המלון? ראיתי באתרים שהוא נחשב לחמישה כוכבים וגם המחיר שלו די אטראקטיבי אבל לא שמעתי עליו...

חברה שלי הייתה עכשיו הבנתי שמאוד נהנו

והיא ממש המליצה מעבר לזה לא יודעת כי לא התארחתי שם

מללנ

New member
נקודה למחשבה../images/Emo140.gif

מותר לצטט מפורום אחר? הנה הקישור

מללנ

New member
לא מצליח לי הקישור

אז ציטוט הקטע- אתמול ילדי בא לעולם, באותה דרך כמו כולם. אך לי היו פגישות ותשלומים וערעורים, והוא למד ללכת בעוד אני בסידורים . ולפני ששמתי לב הוא כבר ידע לדבר, וכשגדל והתפתח קצת הוא היה אומר : אני אהיה כמוך, אבא, עוד תראה אותי , ממש בדיוק, אתה יודע, קופי משפחתי . התינוק גדל, כבר לא בעריסה. מתי תבוא הביתה, אבא? לא יודע, בן , אבל כשאחזור אז מתנה לך אתן וגם, אני מבטיח, יחד נתפנן . אתמול מלאו לו עשר, בחור גדול ממש, תודה על הכדור, אבא, בוא קצת למגרש ; תלמד אותי לקלוע לסל. היום אני עסוק, אמרתי, וחסל ! תשכח מזה, אמר , וכשהפנה לי גב הספקתי עוד לראות אצלו כזה חיוך רחב , שאמר: אהיה כמוהו, עוד תראו אותי, ממש בדיוק, אתם יודעים, קופי משפחתי . אתמול הוא בא לחופש מהמכללה כל-כך יפה, כל-כך בוגר , ממש שמחה גדולה , בני, אני גאה בך, בוא שב קצת, נדבר... מצטער, ענה לי, אבל אני ממהר ; זרוק לי את מפתחות המכונית, בבקשה , אני יורד דרומה למשך החופשה . אני מזמן בפנסיה ובני מזמן עזב ורק אתמול הרמתי טלפון אליו . בוא ניפגש, אמרתי, אולי תמצא קצת זמן . אין בעיות, ענה לי, רק תן לבדוק ביומן ; מצטער, נזכרתי שיש לי ועידה ובכלל, אני טובע בים של עבודה . טוב שצלצלת, אבא, והרבה תודה . הנחתי את השפורפרת ואז עלה בדעתי , שהוא נעשה כמוני, שחיקה אותי , ממש בדיוק, אתם יודעים, קופי משפחתי". מוקדש באהבה לכל ההורים הצעירים, להורים של ההורים הצעירים ולכל מי שעיניו בראשו. מתוך פורום הפרעות קשב

מללנ

New member
שיחקת אותה

הפתעת אותי, לא קישרתי בין זה לזה מקווה לראות אותך אדומה בקרוב

../images/Emo26.gif אירוח בפורום עולים לכיתה א' ../images/Emo36.gif

שלום לכולם, ביום שני הקרוב (30/6/08) בשעה 21:00 תתארח בפורום "עולים לכיתה א'" מירי קובלסקי - מטפלת זוגית ומשפחתית - ותענה על שאלות בנוגע לעלייה לכיתה א'. שאלות בנושא אפשר לשרשר לכאן כבר מעכשיו. אשמח לראות אתכם שם. בברכה,
שרון.

רוני75

New member
ספר בגבעתיים שמתמחה בילדים?

בצער רב נראה לי שהגיע הזמן לספר את הבן שלי.. יש המלצות לספרים בגבעתיים שיודעים לספר ילדים קטנים? עדיף באיזור שינקיין-המרי אבל גם איזורים אחרים ניתן להמליץ תודה

sbandda

New member
אנחנו מצפינים עד רעננה בשביל לספר את הילד

בכל מקרה, בשום פנים ואופן אני לא ממליץ על הספר ברח' משה דיין (ההמשך של עליית הנוער). הוא עשה לבן שלי טראומה!

רוני75

New member
נראה לי מטורף לנסוע כל פעם לרעננה....

בטוח יש בגבעתיים מישהו מומלץ יש?!?!

sbandda

New member
זה אומנם מטורף, אבל הילד מת על הספר שם.

עכשיו כשאנחנו עוברים לחו"ל, אני לא יודע מה נעשה איתו...

למעלה