בואי למסנ אני ישעשע אותך תרגישי טוב
B baril New member 30/9/06 #14 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבואי למסנ אני ישעשע אותך תרגישי טוב
L linoy7 New member 30/9/06 #17 ../images/Emo201.gif תרגישי טוב!!../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif
L linoy7 New member 30/9/06 #13 ../images/Emo6.gifתותים../images/Emo99.gif בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif
../images/Emo6.gifתותים../images/Emo99.gif בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif
נ נ ו נ י י י י New member 30/9/06 #18 אני רוצה את כל החופש מההתחלה../images/Emo10.gif דנדי, תסכימי איתי?
ד דנדי פלוצקי New member 30/9/06 #21 אסכים אסכים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תלאביב תעשי לי ילד
T Tinkit16 New member 30/9/06 #37 אני לא אסכים איתך. אני מאוד אסכים איתך! אגב נגה!, תריך לבחור לאיזה חנות ניכנס במפגשסוכות. אבל אנחנו עושות להם כזזה בלאגן
אני לא אסכים איתך. אני מאוד אסכים איתך! אגב נגה!, תריך לבחור לאיזה חנות ניכנס במפגשסוכות. אבל אנחנו עושות להם כזזה בלאגן
נ נ ו נ י י י י New member 30/9/06 #38 חבל להם על הזמן...../images/Emo6.gif המממ אני אומרת...גריפ, בילאבונג, וודיס[כי גם שם יש בילאבונג ] ועוד רבים... אין על עזריאלי
חבל להם על הזמן...../images/Emo6.gif המממ אני אומרת...גריפ, בילאבונג, וודיס[כי גם שם יש בילאבונג ] ועוד רבים... אין על עזריאלי
נ נ ו נ י י י י New member 30/9/06 #58 וואי נכון שכחתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאביטל-דיזל!!!
ח חצילה בסטייל New member 1/10/06 #70 תזכירו לי לא לבוא איתכן הפעם../images/Emo11.gif אני סובלת במקומות וסיטואציות כאלה ולא בא לי שוב
M MoRaN SaShA New member 30/9/06 #27 עכשיו הבנתי את הקטע עם דובי ובני!! חחח כאילו מי שהיה שם על הרצפה, אחרי שדובי הרביץ לו עם המחבת, היה בני בעצם!! והיה כתוב בדם "דריה אני בא" - דובי רשם את זה!! והוא ברח כדי להגיע לדריה!! יאו לראות את זה פעם רביעית או כמה זה באמת מועיל.
עכשיו הבנתי את הקטע עם דובי ובני!! חחח כאילו מי שהיה שם על הרצפה, אחרי שדובי הרביץ לו עם המחבת, היה בני בעצם!! והיה כתוב בדם "דריה אני בא" - דובי רשם את זה!! והוא ברח כדי להגיע לדריה!! יאו לראות את זה פעם רביעית או כמה זה באמת מועיל.