לשבת

להרוויח כסף מבלי מאמצים!

לפרטים: www.KESEF10.tipo.co.il הוספתי גם פלאייר שיהיה לכם! חיחיחי... פרייאר מי שלא מצטרף! ההרשמה עד סוף החודש! חודש הבא מתחילים לעסוף הרבה כסף! ("...מאני מאני מאני.... בלה בלה בלה בלה....") שיהיה בהצלחה!

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifאור!!!!!../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

עד שאת מגיבה פה שה מה שאת כותבת?
למה את לא כאן יותר
?

linoy7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif

לאן נעלמת?

אויייי כפרות אליכם....

הייתי בטוחה אף אחד פה כבר לא זוכר\מכיר אותי... כי עבר בערך שנה מאז... אני אוהבת ומתגעגעת.. פשוט שאתה נמצא בפורום מסויים (לפחות אני ככה) אז אתה מתחייב עד הסוף לו! ככה היה אצלכם, עד שגיליתי את הרשמי! ואני חיה עליו! אז אני קופצת לפעמים לביקור פה... פתאום באמת שראיתי אנשים פה חלק נשארו מהתקופה שלי (יו אני מרגישה זקנה בפורום הזה חח..) בכל אופן אני אוהבת אותכם! שלא תחשבו שלא חח... וזהו, אני אשתדל לקפוץ לבקר עוד... שנה טובה! ותבואו לבקר גם ברשמי (הכינוי שלי שם זה - "שירי (ש)לי") אור

שירי (ש)לי זו את?../images/Emo2.gif../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

וואלה? לא ידעתי
וואו אז את ממש פעילהה ברשמי.. איך ככה נטשת אותנו
אנא הדליקו נר לזכר הימים שבהם אור היתה בפורום
.

גם אני זוכרת אותך../images/Emo10.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

תחזריייי אנחנו יותר חשובים מהרשמי

תהניי../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

הייתי אצל סבא שלי היום-מי שקרא את הסיכום שבוע שלי יבין, הוא נראה יותר טוב ממה שהוא נראה בבית
הוא שמח שבאתי, הוא לא ידע שאני באה.. ואח"כ הייתי אצל סבתא שלי.. ועכשיו הסבתא השניה שלי פה
ביום שני מבחן במתמטיקה, אני חייבת לקבל מעל 90

linoy7

New member
שמחה שסבא שלך מרגיש טוב יותר../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

בהצלחה במתמטיקה!!!

sapiri5

New member
חחחח נהייתי מומחית../images/Emo113.gif../images/Emo85.gif

בלחסום אנשים
אני גאה בזה

אני אסביר לך../images/Emo9.gif../images/Emo26.gifכסף|../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

היא נהיית מומחית בחסימות=היא חסמה הרבה אנשים=היא חסמה אותך זהו

למעלה