לשבת

איזה כיף...

ביום ראשון מתחילים הצילומים לעונה השלישית של השיר שלנו איזה כיף‎:cool:‎ אני כבר מחכה לראות את מנוש אבל תגידו מי בסוף תיהייה חברה שלו בסדרה רונה לי או אניה או בכלל הדר עוזרי... ביי בנתיים

רונה לי../images/Emo189.gif

פעם הבאה לשרשר!!!! כמה הודעות מיותרות ביום אחד
מזל שאני לא מנהלת מנהלות בהצלחה

לא חבל לפתוח סתם הודעות?../images/Emo189.gif

ולעשות למנהלות עוד עבודה? ממש מיותר!!!

netapet2

New member
../images/Emo207.gif

ביום רביעי בשבוע שעבר( 15.3) אם אני לא טועה... פורסמו בעיתון ראש1 שתי תמונות של רן דנקר... ואחת מהן הייתה עם הכלב... מישו יודע אם זה הכלב שלו?! הם מה זה שולטים ביחד אל תגידו שלא!

לא ידוע לי אם זה שלו../images/Emo4.gif../images/Emo189.gif

אבל יש לי את התמונה אחרי שרצתי אתמול אחרי חברה שלי שעה חחחחחחחח אויש הוא כזה חמוד
וכל כך מתאים לו חיות

netapet2

New member
זאת תמונה מדהימה שלו!

ושל הכלב
הוא כל כך חמוד עם חיות! ובטוח יש לו כלב או משו בבית... ובכלל הכלב הזה מה זה מתאים לו, ואם הם ככה ביחד, הם מכירים אחד את השני מספיק זמן, או שהכלב מאולף ממש ממש ממש ממש טוב! אל תגידו שלא!

חחח../images/Emo189.gif

גם הכלב שלי נמרח ככה על אנשים שהוא לא מכיר זה לא קשור לחינוך של הכלב...... לא נראה לי שהוא ראה אותו לפני
זאת סיבה למחשבה
יש על זה עוד ויכוח חחח

קודם כל למה הודעה חדשה?

דבר שני, פעם הבאה אל תגזרי את הזכויות מלמטה...זו תמונה בלעדית..

למה אתם ישר מתנפלים?../images/Emo189.gif

אולי התמונה בכלל לא מהאתר כמו שהתעצבנו עליי ואני בכלל לא חותעת והתמונה בכלל לא מהאתר

היי

סורי שאני פותחת הודעה אבל זה ממש חשוב לי... למישהו יש את הטלפון של הסוכנת של רן, זוהר יעקובסון? תודה זה ממש חשוב לי....

זיוו2

New member
נפתח פורום רשמי להדס מורנו

ננפתח להדס מורנו פורום רשמי כולם מוזמנים להכינסס אליו ולהנותת... http://hadardas.off.co.il/ibheb/index.php

למעלה