יאו בנות שמעו צחוקיים..../images/Emo39.gif
אני ושירה התכתבנו באייסי, הילדה? ה ר ג ה א ו ת י(ואני לא צביקה פיק חח)
שירה:] (PM 01:17) : רוצה לשמוע צחוקים?! שירה:] (PM 01:18) : חח היה לנו שיעור תושב"ע...עםם המורה דובבייי..והוא מזה קשוחחח אבלל ממשש!! שירה:] (PM 01:18) : סליחה עם המורה מיכאל** שירו'ש;] (PM 01:19) : חח שירה:] (PM 01:19) : בקיצור לא היה לי כוח לחפירות שלוו...התחלתי לעצב שער למחברת.. ואני יושבת מול הפנים שלו...בקיצור אני כולי מרוכזת בשער מסגננת וזה.. פתאום אני שומעת צעקה: "גברתתתתתתתתתתתתתתת" שירה:] (PM 01:20) : יאאא אייךך נבההללתתייי!!!ומזה התעצבנתי שהוא ככה צעק..אז עשיתי לו לששון
שירה:] (PM 01:20) : אממרתתיי לוו : היינהה דדווקאא נהה נהה נהה נה נהה
שירה:] (PM 01:20) : וכל הכיתה על הרצפפהה..ואני לא התכוונתי להשתטות בצורה עד כדי כך..=/ שירו'ש;] (PM 01:22) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שירו'ש;] (PM 01:22) : יאו אני ברצפפפפפה שירה:] (PM 01:23) : אז אני עושה לו : אל תסתכל עליי ככה זה היה מעליב הצעקה הזאתת!! אני יודעת שאני גברת,אני מבינה את זה גם בלי תמיכה...ויצאתי מהכיתתהה..ט'חח פתאום הוא יוצא לבחוץ הוא רואה אותי יושבת עם ידיד שליי ובדיוק צחקנו כזה..ואני לא שמתי לב שהוא יצא פתאום אני שומעת : "גברתתתתתתתתתתתתתתתתתת" אאלאאייסטטרר אייךך נבבהללתיי עודד פפעעםם!! שירה:] (PM 01:23) : אז אמרתיי לוו : נו דייי מהה ישש לךך ממניי היוםם?! גברת גברת גברת, יאלהה חפפיירוותת..!! שירה:] (PM 01:25) : אז הוא אומר לי: קוש קוש קוש כנסי לכיתהה נו באממת..(מסתבר שגם הוא רואה האלופה
) שירו'ש;] (PM 01:25) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירו'ש;] (PM 01:25) : יווווו שירה:] (PM 01:25) : ט'חח הוא מדבר כמוו הומו...ואיך שהוא בא לצאת בסוף השיעור הוא נתן צעקה: גברתתתתתתתתת , להכין שיעורי בית!! שירו'ש;] (PM 01:25) : שירה אני ברצצצצפה שירו'ש;] (PM 01:25) : ייייאווו שירו'ש;] (PM 01:25) : כפרעלייךך שירה:] (PM 01:26) : ואני איך שהוא יצא התחלתי לשבורר ת'כייתההה שירה:] (PM 01:26) : חח רתחתייי! אני כזה : כוסאמאמאמאמאמאאמאמאמממאששלוו.. שירו'ש;] (PM 01:26) : חעחעחחעחעחעחעחע וזהו כל שאר השיחה לא עניינכן
סתם כל השאר זה סתם חח