לשבוע

NiKi†a

New member
../images/Emo32.gif לשבוע ../images/Emo13.gif

נצלו את זה.
אה כן, מישו פה הולך לניצנים בתאריך ה-1.8?

gloria23

New member
מרלון ברנדו נפטרררר

הוא כזה שחקן ענק.....אוףףףףףףף ויטווווו

gloria23

New member
תראי את הסנדקקקק מומלץ!!1

ועכשיו, יש לי שאלה, האם אתם חושבים שיש הבדל גדול בין להעתיק מלהקה ללהיות מושפע ממנה?

California Girl

New member
הממ

לא ב1.8 כי אני בחו"ל
[ואני הולכת להופעת מחווה כזאת של קווין בלסטר סקוויר!] אבל מתישהו אחרי, בטוח

NiKi†a

New member
אה אוף ../images/Emo10.gif

ווווו...אני הולכת להופעה של מיוז השנה! :)))))))))))))))) כן כן!!!! אלוהים....|מאושרת|

NiKi†a

New member
אוף..אוף אוף אוף!

הייתי צריכה לנסוע באוגוסט...אבל בגלל שזה פסטיבל ולא הופעה אישית סבא אומר שזה לא שווה והוא יקח אותי ואת דודה שלי רק מתי שתיהיה הופעה אישית!
אבל לפחות אני טסה אליהם...כן כן אני!
...|דאמט|. אם יהיה בחופש סוכות זה גם יהיה טוב :)

NiKi†a

New member
אני לא נוסעת בסוף

ואם הייתי נוסעת זה בין התאריכים ה-17 עד ל-24... וב-21 לאוגוסט מיוז מופיעים ב-Hylands Park (או משו כזה..נדמה לי). ורציתיייייי...אבל אני אהיה.כן כן...מתישהו!

eternal itch

New member
גם אני נוסעת לבריטניה באוגוסט

אבל הופעה של מיוז אני כבר לא אצליח לתפוס (גם אצלי עיניין הפסטיבלים לא מסתדר, סתם כי יום בפסטיבל עולה כמעט 400 שקל!!!). מה שכן אני מתכננת לראות את Athlete בלונדון ואת Embrace באדינבורו, ככה ששמח יהיה לי בטוח! מה שכן אם יש פה אנשים שמנוסים להם כבר בנסיעות לבריטניה (ובהופעות שם) אני אשמח לקבל עצות ולשמוע חוויות, כי זאת הפעם הראשונה שלי שם ופעם ראשונה בחו"ל לבד (אני עם חברה, אבל אנחנו מארגנות את כל הטיול לבד). תודות מראש! עדי

NiKi†a

New member
גם אני רוצה לראות

את Athlete... אוף נו, כל כך רציתי לנסוע לראות את מיוז, אין לי כח לחכות עד לחופש אחר עכשיו
מה שכן, תהני ותביאי תמונות

eternal itch

New member
אני ממש מבינה אותך

גם אני התבאסתי מזה שכל הלהקות שאני רוצה לראות או מופיעות בפסטיבלים, או במקרה הגרוע יותר החליטו דווקא לנסוע לתור בארה"ב... בשביל לראות את Athlete הכרחתי את החברה שלי לשנות קצת את המסלול של הטיול. אבל היא עוד תודה לי על זה אח"כ.
אל תדאגו, תמונות אני בהחלט מתכוונת להעלות לכאן ברגע שאני נוחתת ארצה! וחוץ מזה כולכם פה עוד צעירים, גם מי שלא יצא לו לנסוע לראות הופעות, בטוח שיתמזל מזלו בהמשך. וגם אני שרציתי לראות להקות גדולות כמו מיוז, רדיוהד, מאניק סטריט פריצ'רס, אואזיס, פלאסיבו ושאר ירקות, נאלצת להתפשר קצת אבל העיקר החוויה, ואני בטוחה שהיא תהיה אחת חיובית.

gloria23

New member
מה אני יכולה להגיד...

תהני, eternal itch(לאידעת מה השם,סורי..) הלוואי שיום אחד יתאפשר לי להיות במופע של להקה שאני אוהבת...

NiKi†a

New member
בהפנינג :]

פוסטר מזה יפה
וגם הזמנתי של מיוז..
הוא אמר שהוא יגיד לזה שמייבא פוסטרים והם יתקשרו אליי. נקווה לטוב :)

למעלה