רציתי לכתוב את זה אתמול, אבל לא מצאתי זמן
+
~חפירה~ אז ככה, בבוקר בהסעה, אריק(הנהג) שם לנור דיו, ובד"כ אנחנו נופלים על איזה שיר של להקות הנח"ל מ34664756 לפני הספירה, אבל פתאום מהרדיו שמעתי קול מוכר שקורא לי"i will cal you up every sunday night, and we all stay up..." וזה הי ג'יימס בלאנט!O: אז היו לי תגובות שרשרת,לאט לאט: 0_0 "אמגאמגאמגאמגאמגאמגאמגאמג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!זה ג'יימס בלאנט!הההאאאאאאעעעע!!!" ~חיוך ענקי~ ~צורחת את השיר ככה שכל האוטובוס שומע~ ~משתיקה את הפלאפוננים של כללללל הידידים שלי שישבו סביבי~ "אממממג!!!!!דין!לוי!וובה!עעעעעדן!!!טומי!!טייייייייייייייייחונוב!!!!!!זה ג'יימס בלאנט ברדיו!" הם:"מה שתגידי.העיקר שאת שמחה" טיחונוב לאחרים"היא לא לוקחת ריטלין, נכון?" "טיחונובב, סתום. אני ארביץ לך." ~צורחת עם ג'יימס עד סוף השיר~ ~שרה לבדי את כל האלבומים של ג'יימס בהתקף נוסטלגיה מטורף~ וזה היה נראה ממש מצחיק, כי דווקא באותו יום עשיתי ניסוי לראות כמה ניטים אני יכולה לשים על עצמי, וכרגיל, לבשתי רק שחור, אבל היה לי מן חיוך ענקי כזה. וכל החברים שלי בהו בי. כנראה שזה נראה מוזר>< אח"כ, בהפסקה הגדולה הראשונה(אחרי שעתיים של לימודים) ישבנו אני ועוד כמה חברות קבועות בספסל הקבוע שלנו(אנחנו עושות טרור לכל הזייניקים שמתיישבים שם.מבט אחד בניטים והם מזה טסים
) ואז נתקעה לי השרשרת של הג'ינס בספסל
. וזה קרה דווקא בצילצול. ואז תקעתי איזה רבע שעה בניסיון להוציא את השרשרת, וכולן מזה צחקו עליי. ענבר, חברה שלי, בכתה מצחק
. בסוף, אוולין, (חברה טובהטובהטובה שלי, וחתיכת ספורטאית)בהתקף ציחקוקים מטורף הצליחה להוציא את השרשרת, ולמזלנו לימונה(כן, זה השם של המורה לאנגלית שלי><) איחרה, אז לא נגרם נזקD: ואז בפסקה השגדולה השניה, נועה(חברה שלי) התקשרה, ואמרה לי שמחר אני צריכה לחגוג את יום צבע הציבעוניD: ותאמינו או לא, באתי ציבעונית היוםD: יום הצבע הציבעוני שמח לכווולם!D: