לשבוע טוב!

שלומיתת

New member
ו...שאלון אדיוטי! ../images/Emo9.gif

לא אחראית לשאלות [ויש לי הרגשה שיש לי סיבה טובה לא להיות אחראית עליהן
]
איזה מזל אתם? קוראים הורוסקופים? מאמינים באסטרולוגיה? שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים? בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו: דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשמשעם לך? באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? היית מעורב פעם בתאונה? צבע אהוב: היום המועדף בשבוע: מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? מעשן/ת? שותה משקאות חריפים? איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אוהב/ת את מדינת ישראל? כמה פעמים היית בכותל? ובירושלים? כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? עישנת פעם סמים? איזה סוג? יש רשיון? על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? דמקה או שחמט? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? מפחדים מרעמים וברקים? מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? קופצים לתוך שלוליות? אוהבים קרמבו? אוהבים את הסימפסונים? בילית פעם בכלא? פשעת? רצחת? גנבת? הרמת יד על מישהו/י? אנסת? חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת? לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לאיזה צבע? יש פירסינג? איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? משעמם בחיים? איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה? מתגעגע/ת לקיץ? מה עובר לכם עכשיו בראש? אוהבים להתחכם? המורים אוהבים אתכם? מאמין/ה בה'? למה? צמחוני/ת? אוהבים מוסיקה? אוהבים סרטים? אוהבים טלויזיה? מסנג'ר או איסיקיו? טלפון או פלאפון? מחשב או טלויזיה? שירים או סרטים? שוקולד מריר או לבן? כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? אבודים או נמלטים? זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? שונאים כרגע מישהו? למה? טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון?

שלומיתת

New member
האמת הזאת אסור שתאמר, יותר..

איזה מזל אתם?דלי קוראים הורוסקופים?כשממש משעמם מאמינים באסטרולוגיה?לא שיר אהוב:כרגע, גם אני הייתי שם -אפרת גוש זמר/ זמרת/ להקה אהובה:יוני בלוך,אפרת גוש,ד"ר קספר לומדים?כן בבי"ס?כן איזה כתה?י"א באוניברסיטה?עוד לא איזה מקצוע? במה עובדים?עבודות מזדמנות,לא משהו קבוע כמה אחים יש לכם?3 בני כמה?26,25,10 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:אין משהו מיוחד דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:חח יש הרבה ספורט מועדף:מחול. משקה מועדף:קולה טעם גלידה מועדף:וניל עוגיות מה את/ה עושה כשמשעמם לך?ישנה,מנגנת,קוראת,מחשב באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ?11-12 היית מעורב פעם בתאונה?לא ח"ו צבע אהוב:סגול היום המועדף בשבוע:חמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?ממ מה משמח אותך?מוזיקה וחברים מה מעציב אותך?מתימטיקה מה מכעיס אותך?אנשים מעצבנים מה מרגיע אותך?מוזיקה,שינה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?כרגע לא, לצערי מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?לא ממש איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?יש הרבה אוהב/ת את מדינת ישראל?כן כמה פעמים היית בכותל?הרבה ובירושלים?הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?רגיל? כמעט ולא עישנת פעם סמים?לא איזה סוג? יש רשיון?עוד לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק?הא? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט?חחח דמקה או שחמט?דמקה? עיר אהובה בעולם: עיר אהובה בארץ: ארץ שנואה בעולם:אפגניסטן
אוהבים את החורף?כן! מפחדים מרעמים וברקים?לא,אני דווקא אוהבת,כל עוד אני לא נמצאת בחוץ מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?רעם כמובן מה הכי כיף לעשות בגשם?להתכרבל מתחת לשמיכה ולישון
קופצים לתוך שלוליות?לא אוהבים קרמבו?מדי פעם אוהבים את הסימפסונים?מאד! בילית פעם בכלא?חח לא פשעת?אני פושעת נמלטת
רצחת?לא גנבת?לא הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?לא חנית במקום שאסור?לא השתנת במקום ציבורי?לא השחתת?אולי איזה שולחן בבצפר או משו לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?לא צבעת פעם את השיער?בפורים לאיזה צבע?הרבה צבעים
יש פירסינג?לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?מדי פעם איזה סוג מים הכי טעים?מים אפרסק! וסוג קולה?קוקה קולה ותה?הרגיל מתגעגע/ת לקיץ?קצת מה עובר לכם עכשיו בראש?עבודה במתימטיקה ו-מחר חופש! אוהבים להתחכם?כן המורים אוהבים אתכם?נדמה לי שכן מאמין/ה בה'?כן למה?כי הוא קיים צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?מאוד אוהבים סרטים?מאוד אוהבים טלויזיה?לא הכי,אבל תלוי איזה תכניות מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר טלפון או פלאפון?עדיין נאמנה לטלפון
מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שילוב שוקולד מריר או לבן?לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?אוי אלוהים שישמור. 50 סנט או אמינם?אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין פארק 0 או 1?הא? אבודים או נמלטים?ממ זוג או פרט?די
בליינד דייט או דאבל דייט? לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?מהתרגשות,ברור! שונאים כרגע מישהו?כן למה?יש לי את הסיבות שלי
טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון?בסדר הודגש באמצעות מדגישומטיק

בת אלי91

New member
...

איזה מזל אתם? אריה קוראים הורוסקופים? לפעמים מאמינים באסטרולוגיה? לא ממש שיר אהוב: יש המון זמר/ זמרת/ להקה אהובה: זה לא יגמר.. ג'ף באקלי,רדיוהד,ביטלס,לד זפלין,רדהוט,קספרים,היהודים,גבע אלון וכו' לומדים? אכן בבי"ס? כן איזה כיתה? יא' באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם? שניים בני כמה? אחד תאום ואחת בת 28 דבר שעשיתם ואתם גאים בו: יש כל מיני דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ממ ספורט מועדף: שחייה משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: וניל עוגיות מה את/ה עושה כשמשעמם לך? מוזיקה,גיטרה,חברים,משפחה,ים באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בדר"כ? לאחרונה מוקדם
11-12 היית מעורב פעם בתאונה? כן צבע אהוב: כחול היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? ממ היו כמה כאלה :] מה משמח אותך? מוזיקה טובה,אנשים שאני אוהבת,ים מה מעציב אותך? זלזול באנשים,שקרים מה מכעיס אותך? שקרים מה מרגיע אותך? מוזיקה,אנשים טובים,ים מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לצערי לא מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? יש לא מעט כאלה אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? כמה פעמים ובירושלים? גם כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? לא הרבה עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? המ,נגיד? איזה סוג משחקים? מגניבים שש בש או שחמט? שחמט דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם: ברצלונה עיר אהובה בארץ: כלמיני בצפון ארץ שנואה בעולם: בחרו אחת מארצות ערב אוהבים את החורף? כן מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? מה הכי כיף לעשות בגשם? להיות מתחת לפוך
קופצים לתוך שלוליות? לא ממש אוהבים קרמבו? לפעמים אוהבים את הסימפסונים? אהבתי את הסרט
בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא רצחת? לא גנבת? לא הרמת יד על מישהו/י? יש מצב אנסת? לא חנית במקום שאסור? אין רישיון השתנת במקום ציבורי? לא השחטת? יכול להיות לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? פורים לאיזה צבע? כלמיני יש פירסינג? לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לא ממש,תלוי איזה סוג מים הכי טעים? רגיל וסוג קולה? גם רגיל ותה? יאק מתגעגע/ת לקיץ? לים מה עובר לכם עכשיו בראש? הרבה דברים האמת אוהבים להתחכם? לפעמים המורים אוהבים אתכם? לא יודעת מאמין/ה בה'? כן למה? ככה צמחוני/תה? לא אוהבים מוסיקה? מאוד אוהבים סרטים? כן אוהבים טלויזיה? כן מסנג'ר או איסיקיו? מסנ' טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? תלוי שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?
50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל 0 או 1? מיליון אבודים או נמלטים? נמלטים! זוג או פרט? בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות כמובן שונאים כרגע מישהו? לא למה? טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? נחמד

יאללה

איזה מזל אתם?
נאחס... סתם בתולה קוראים הורוסקופים?
כבר לא מאמינים באסטרולוגיה?
מפה אישית כן שיר אהוב:
ספרי זמר/ זמרת/ להקה אהובה:
עברי לידר/אפרת גוש/סינרגיה היהודים בית הבובות BB אלטר ועוד ועוד לומדים?
לא בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים?
חיילה כמה אחים יש לכם?
0 בני כמה? דבר שעשיתם ואתם גאים בו:
לא גאה בעצמי דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:
לא יודעת ספורט מועדף:
כדורסל, טניס משקה מועדף:
מרטיני ביאנקו טעם גלידה מועדף:
שוקולד ריבת חלב מה את/ה עושה כשמשעם לך?
בדיוק מה שאני עושה עכשיו?
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?
בימינו? 12 היית מעורב פעם בתאונה?
לא צבע אהוב:
צהובכחול היום המועדף בשבוע:
חמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?
כשהודיעו לי שאני נכנסת לניתוח אפנדציט חירום מה משמח אותך?
חברים שלי מה מעציב אותך?
להיות לבד מה מכעיס אותך?
טיפשות, דו פרצופיות מה מרגיע אותך?
מוזיקה, מכבי (אלא אם כן משחקים גרוע או עידוד גרוע) מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?
הארגון שלי נחשב? מעשן/ת?
לא שותה משקאות חריפים?
יאפ איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?
ההורים שלי אוהב/ת את מדינת ישראל?
עד כאב כמה פעמים היית בכותל?
המון ובירושלים?
חחחחחחחחחחח בשנה וחצי האחרונות כל יום בעיקרון כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?
חחחחחחחחחחחחחחחח לעיתים קרובות עישנת פעם סמים?
לא איזה סוג? יש רשיון?
יאפ על איזה טסט עברת?
1 אוהבים לשחק?
כן איזה סוג משחקים?
קלפים וכאלה שש בש או שחמט?
שש בש דמקה או שחמט?
דמקה עיר אהובה בעולם:
ת"א עיר אהובה בארץ:
ת"א ארץ שנואה בעולם:
לאדעת אוהבים את החורף?
לא!!!! מפחדים מרעמים וברקים?
לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?
רעם מה הכי כיף לעשות בגשם?
לשבת עם הפוך ולא לעשות כלום קופצים לתוך שלוליות?
לא אוהבים קרמבו?
כן! אוהבים את הסימפסונים?
כן בילית פעם בכלא?
לא
פשעת?
לא רצחת?
ג'וקים גנבת?
לא הרמת יד על מישהו/י?
כן
אנסת?
בדמיון... המון
חנית במקום שאסור?
לא... ככה זה כשיש לאוטו תג נכה
השתנת במקום ציבורי?
חוף הים בגיל 3 נחשב? השחטת?
חחחחחחחחחח פעם נשבר הכיסא שעמדתי עליו בהיכל... נחשב? לא שילמת דו"ח?
לא נסעת מהר מידי?
לא נהגתי מהר אבל נסעתי מהר צבעת פעם את השיער?
חינה לאיזה צבע?
סוג של חום אדום יש פירסינג?
לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?
לא משעמם בחיים?
מאוד איזה סוג מים הכי טעים?
אפרסק
וסוג קולה?
קוקה ותה?
קמומיל מתגעגע/ת לקיץ?
כןןןןןןןןןן מה עובר לכם עכשיו בראש?
רוצה קיץ! אוהבים להתחכם?
לא המורים אוהבים אתכם?
אהבו מאמין/ה בה'?
כן למה?
ככה גידלו אותי צמחוני/ת?
כבר לא
אין יותר חד"א צבאי
אוהבים מוסיקה?
זה הסם השני שלי אחרי מכבי אוהבים סרטים?
כן אוהבים טלויזיה?
כן מסנג'ר או איסיקיו?
מסן טלפון או פלאפון?
פלא מחשב או טלויזיה?
מחשב שירים או סרטים?
שירים שוקולד מריר או לבן?
מריר! כריסטינה אגילרה או בריטני?
כריסטינה 50 סנט או אמינם?
כדור בראש לינקין פארק או סימפל פלאן?
לינקין 0 או 1?
0 אבודים או נמלטים?
נמלטים
זוג או פרט?
זוג בליינד דייט או דאבל דייט?
דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?
מהתרגשות שונאים כרגע מישהו?
כן למה?
כי אנשים דו פרצופיים טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון?
סבבה

../images/Emo204.gifכל הכוכבים נופלייייים

איזה מזל אתם? גדייה קוראים הורוסקופים? מידי פעם מאמינים באסטרולוגיה? בערך שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: ריטוש לומדים?
בבי"ס?
איזה כתה? י"א 4 כפרהעלינו באוניברסיטה?
איזה מקצוע? טימטומיות במה עובדים? בבית?
כמה אחים יש לכם? 3 בני כמה? 21,22,25 ואני קטנה תקועה
דבר שעשיתם ואתם גאים בו: לאדעת דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: ממ ספורט מועדף: הליכה-ריצה
משקה מועדף: בננה יטבתה! וזה טעם גלידה מועדף: ריבת חלב, פררו רושה (באייס סטון ביכין סנטר
) מה את/ה עושה כשמשעם לך? חופרת על הויאודי
באיזו שעה את/ה הולך/ת לישון בד"כ? מאוחר מידי היית מעורב פעם בתאונה?
צבע אהוב: ירוקוש היום המועדף בשבוע: חמישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? ברורררר מה משמח אותך? מוזיקה, אנשים מה מעציב אותך? אנשים מה מכעיס אותך? אנשים מה מרגיע אותך? ריטה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?
מעשן/ת?
שותה משקאות חריפים? פה ושם.. איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא אוהב/ת את מדינת ישראל?
כמה פעמים היית בכותל?המון
ובירושלים?המון כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשצריך
עישנת פעם סמים?
איזה סוג? יש רשיון? בקרוב
על איזה טסט עברת? אעבור ראשון אמןןןן!!! אוהבים לשחק?
איזה סוג משחקים? כיפיים כאלה
שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: יש כמה עיר אהובה בארץ: פ"ת
(לא.) ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף?
!! מפחדים מרעמים וברקים?
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? הרעם מה הכי כיף לעשות בגשם?להתנשק קופצים לתוך שלוליות? לפי החשק והבגדים
אוהבים קרמבו?
אוהבים את הסימפסונים?
בילית פעם בכלא?
(ביליתי עלק
) פשעת?
רצחת? נמלים נחשב? גנבת?
הרמת יד על מישהו/י?
אנסת?
חנית במקום שאסור?
השתנת במקום ציבורי?
השחטת?
לא שילמת דו"ח?
נסעת מהר מידי?
צבעת פעם את השיער?
לאיזה צבע? ניסתי הרבה
היה לי סגול חציל, שחור ואדום (בכלמיני גוונים עד שהחלטתי על הנוכחי) יש פירסינג? איפה? נזם מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?
משעמם בחיים?
איזה סוג מים הכי טעים? נביעות לגוף ולנשמה! וסוג קולה? קוקה קולה ותה? לא כזה חובבת תה אבל אם כבר אז נענע מתגעגע/ת לקיץ?
!!! מה עובר לכם עכשיו בראש? שבאלי לנהוג עוד ואני אחרי שיעור כפול
אוהבים להתחכם?לפעמים המורים אוהבים אתכם?
(רק המורה לתנ"ך כפרהעלהנשמהשלה) מאמין/ה בה'?
למה? כי אם הוא לא היה לא היינו פה צמחוני/ת?
אוהבים מוסיקה?
אוהבים סרטים?
אוהבים טלויזיה?
מסנג'ר או איסיקיו? מסנ טלפון או פלאפון? גם וגם מחשב או טלויזיה? מחשבוש שירים או סרטים? גם וגם שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני?בריטני
50 סנט או אמינם? אמינם לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין 0 או 1? 1 אבודים או נמלטים? אבודים לנצח!!!!!
זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? בקטנה.. למה? כי אי אפשר שלא טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? חביב לאאלה

Lior Maman

New member
הרי האלוהים, הוא גם אשם ...

איזה מזל אתם? אריה . קוראים הורוסקופים? כן . מאמינים באסטרולוגיה? כן . שיר אהוב: יש הרבה . בתקופה הזאת זה 'יום חדש נפלא' ו'עד שבאת' זמר/ זמרת/ להקה אהובה: עברי לידר, אביב גפן, סינרגיה,אריק ברמן, איה כורם, מירי מסיקה, קרן פלס, אבריל לאבין ... לומדים? כן בבי"ס? כן איזה כתה? י' 5 שליטעע
באוניברסיטה? . איזה מקצוע? . במה עובדים? . כמה אחים יש לכם? 2 . בני כמה? בגילי . דבר שעשיתם ואתם גאים בו: למדתי למבחן במתמטיקה :) . דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: . ספורט מועדף: כדורשת
משקה מועדף: תפוחייייייייייייייייייםם
טעם גלידה מועדף: תפוחים, שוקולד . מה את/ה עושה כשמשעם לך? מדברת בפלאפון/מחשב . באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? לישון** היית מעורב פעם בתאונה? לא תודה לאל . צבע אהוב: ירוק, אדום, צהוב, כתום . היום המועדף בשבוע: שלישי . מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? היו הרבה .. מה משמח אותך? אנשים, שירים, חברים, משפחה .. מה מעציב אותך? אנשים, שירים, חברים משפחה .. מה מכעיס אותך? אנשים, שירים, חברים, משפחה .. מה מרגיע אותך? נו הבנתם ת'קטע
מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? אכן
מעשן/ת? לא. בלאט . שותה משקאות חריפים? לא . איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?
אוהב/ת את מדינת ישראל? נגיד ש .. כמה פעמים היית בכותל? אנערף ובירושלים? כנ'ל כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? כשאני מרגישה חולה
עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? . יש רשיון? לא על איזה טסט עברת? . אוהבים לשחק? . איזה סוג משחקים? . שש בש או שחמט? שש בש . שחמט זה לחכמים . דמקה או שחמט? דמקה . עיר אהובה בעולם: המממ .. Oם עיר אהובה בארץ: אין כמו יקנעם . לא
ארץ שנואה בעולם: . אוהבים את החורף? אייייכ לא . מפחדים מרעמים וברקים? לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם מה הכי כיף לעשות בגשם? לטייל
קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו? כן אוהבים את הסימפסונים? לא ממש .. בילית פעם בכלא? לא פשעת? תגדירו פשע
רצחת? . גנבת? . הרמת יד על מישהו/י? רק על מישהו ?
אנסת? ברור. כל יום. זה תחביב חדש שלי
. חנית במקום שאסור? . השתנת במקום ציבורי? . השחטת? כן
שולחנות בצפר וזה .. לא שילמת דו"ח? דו"ח ? אמיר !
נסעת מהר מידי? . צבעת פעם את השיער? פסים לאיזה צבע? בלונדיני כזה יש פירסינג? רק באוזן איפה? ^ מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? שונאת סטיגמות . משעמם בחיים? כן . איזה סוג מים הכי טעים? תפוחים
וסוג קולה? קוקהקולה ותה? נענע מתגעגע/ת לקיץ? קצת .. מה עובר לכם עכשיו בראש? אם אריק ברמן ישיר בהופעה בחמישי את 'יום חדש נפלא' Oם אוהבים להתחכם?
המורים אוהבים אתכם? מיכל
מאמין/ה בה'? כן למה? ככה . צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? בוודאי
אוהבים סרטים? כנ'ל אוהבים טלויזיה? כנ'ל מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר
טלפון או פלאפון? פלאפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? לבן כריסטינה אגילרה או בריטני? כריסטינה 50 סנט או אמינם? 50 סנט לינקין פארק או סימפל פלאן? סימפל פלאן 0 או 1? 0 . עגול
. אבודים או נמלטים? אבודים שליטעע
זוג או פרט? זוג . בליינד דייט או דאבל דייט? |: לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? תללוי .. שונאים כרגע מישהו? ממ.. למה? . טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? אחלוש
..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifזה יום יפהההההההההההההה

איזה מזל אתם?מאזניים קוראים הורוסקופים?כן מאמינים באסטרולוגיה?לא כ"כ שיר אהוב:יש כ"כ הרבהההה זמר/ זמרת/ להקה אהובה:סינרגיה,מירי מסיקה,היהודים,בית הבובות,הובסטנק ומלא מלא לומדים?כן בבי"ס?כן איזה כתה?י'9 שליטעעעעעעעעעעע באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? כמה אחים יש לכם?2 בני כמה?19 ו-24 דבר שעשיתם ואתם גאים בו:אממ דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:המון ספורט מועדף:ריקוד
משקה מועדף:מים
טעם גלידה מועדף:וניל עוגיות מה את/ה עושה כשמשעם לך?אממ באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ?23:00 או24:00 היית מעורב פעם בתאונה?כן צבע אהוב:ירוק,כחול,צהוב היום המועדף בשבוע:שני
מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים?מאיפה לי מה משמח אותך?כל מיני דברים קטנים שאומרים לי גורמים לי להרגיש טוב מה מעציב אותך?שמשקרים לי מה מכעיס אותך?שאנשים צבועים וחושבים את עצמם מי יודע מה מה מרגיע אותך?מוזיקה וריקוד מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה?לא מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים?בת דודהשלי אוהב/ת את מדינת ישראל?כן כמה פעמים היית בכותל?המוןןן ובירושלים?המוןןן כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא?אממ תלוי עישנת פעם סמים?לא איזה סוג? יש רשיון?לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט?שש בש דמקה או שחמט?דמקה עיר אהובה בעולם:ר"ג
עיר אהובה בארץ:ר"ג ארץ שנואה בעולם:הולנד,אני שונאת את השפההה$%^#$^#%^ אוהבים את החורף?לפעמים מפחדים מרעמים וברקים?לא מה יותר מפחיד, הרעם או הברק?הרעם מה הכי כיף לעשות בגשם?לשיר "שנינו יחד תחת מטרייה אחת" קופצים לתוך שלוליות?לאאא אוהבים קרמבו?אממ אוהבים את הסימפסונים?לא בילית פעם בכלא?לא פשעת?לא רצחת?חס וחסה גנבת?לא הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת?לא חנית במקום שאסור?לא השתנת במקום ציבורי?אולי שהייתי קטנה
השחטת?לא לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?לא צבעת פעם את השיער?לא לאיזה צבע? יש פירסינג?לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? וסוג קולה? ותה?רגילללללללל מתגעגע/ת לקיץ?כןןן מה עובר לכם עכשיו בראש? אוהבים להתחכם? המורים אוהבים אתכם?תלוי איזה מאמין/ה בה'?כןן למה?כי לא סתם קורים דברים הכל בידי שמים וגם זה סוג של על מה שהתחנכתי צמחוני/ת?די חח אוהבים מוסיקה?כן אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?כן מסנג'ר או איסיקיו?מסן טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים?שירים שוקולד מריר או לבן?לבןןן כריסטינה אגילרה או בריטני?כריסטינה 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן?לינקין פארק 0 או 1?1 אבודים או נמלטים? זוג או פרט?זוג בליינד דייט או דאבל דייט?דאבל דייט לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה?מהתרגשות שונאים כרגע מישהו?לא
למה?

חפירות בע"מ שיבים שיבים שיבם

איזה מזל אתם? עקרבוט קוראים הורוסקופים?לא קראתי מלא זמן אבל באופן כללי כן מאמינים באסטרולוגיה? לפעמים שיר אהוב: פיייייייייייייייייייה יש מלאאא זמר/ זמרת/ להקה אהובה: מוש, מירי מסיקה, ואין לי כוח לחפור על להקות חח לומדים? לא בבי"ס? איזה כתה? באוניברסיטה? איזה מקצוע? במה עובדים? זה מסובך עזבו כמה אחים יש לכם? אחת בני כמה? 30+ דבר שעשיתם ואתם גאים בו: וואי השנה עשיתי כמה דברים שאני גאה בהם.. למשל, לא השתפנתי והלכתי לשיר בטקסים של בצפר חח היה כיף דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו: לא ניכנס לזה ספורט מועדף: ריצה או אירובי משקה מועדף: נסטי אפרסק טעם גלידה מועדף:וניל עוגיות מה את/ה עושה כשמשעם לך? כלום.. בגלל זה משעמם לי.. בטח על המחשב או משו באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? 11-12 היית מעורב פעם בתאונה?
צבע אהוב: לאחרונה חום היום המועדף בשבוע: שישי מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מסיבת הפתעה בבת מצווה זאת באמת הייתה הפתעה חח מה משמח אותך? כשאני לא מרגישה לבד וכשטוב לי עם מי שאני נמצאת מה מעציב אותך? להרגיש לבד, וכשחברים נפגעים/פוגעים מה מכעיס אותך? כשמזלזלים בי מה מרגיע אותך? מוזיקה מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? נופ מעשן/ת? לא שותה משקאות חריפים? לפעמים איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אחותי אוהב/ת את מדינת ישראל? כן כמה פעמים היית בכותל? פעמיים ובירושלים? לא הרבה בכלל.. כמה פעמים ספורות כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? מתי שאני לא מרגישה טוב עישנת פעם סמים? לא איזה סוג? יש רשיון?לא על איזה טסט עברת? אוהבים לשחק? במה? איזה סוג משחקים? שש בש או שחמט? כלום חח אני גרועה בהכל דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: לא ממש מכירה ערים בעולם שאני יכולה לאהוב אותם.. אבל פריז נראית לי אחלה עיר אהובה בארץ: כפרסבא, ונהריה חח ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף? מאוד מפחדים מרעמים וברקים? כן
מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? שניהם... במיוחד שהם ממש חזקים מה הכי כיף לעשות בגשם? ללכת בלי מטרייה קופצים לתוך שלוליות? לא חח אוהבים קרמבו? כן אוהבים את הסימפסונים? לא ממש בילית פעם בכלא? לא פשעת? לא נראה לי רצחת? לא גנבת? לא שידוע לי הרמת יד על מישהו/י? יש מצב אנסת? לא חנית במקום שאסור? השתנת במקום ציבורי? השחטת? לא שילמת דו"ח? נסעת מהר מידי? צבעת פעם את השיער? לאיזה צבע? יש פירסינג? לא איפה? מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"? לא משעמם בחיים? לפעמים איזה סוג מים הכי טעים? חחח היום דיברתי על זה... מי עדן וסוג קולה? קוקה ותה? וניל מתגעגע/ת לקיץ? לא מה עובר לכם עכשיו בראש? לא באלי לישון אוהבים להתחכם? לפעמים המורים אוהבים אתכם? כן מאמין/ה בה'? כן למה? ככה צמחוני/ת? לא אוהבים מוסיקה? מאוד אוהבים סרטים? תלוי איזה אוהבים טלויזיה? לפעמים מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר טלפון או פלאפון? טלפון מחשב או טלויזיה? מחשב שירים או סרטים? שירים שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? בע 50 סנט או אמינם? בע לינקין פארק או סימפל פלאן? לינקין 0 או 1? 0 אבודים או נמלטים? זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? מהתרגשות שונאים כרגע מישהו? לא למה? טוב, זהו, אהה.. ואחרון.... איך היה השאלון? חופר

...

איזה מזל אתם? עקרב קוראים הורוסקופים? לא מאמינים באסטרולוגיה?לא שיר אהוב: זמר/ זמרת/ להקה אהובה: לומדים?לא בבי"ס?לא איזה כתה?לא באוניברסיטה?לא איזה מקצוע?לא במה עובדים? בקולנוע כרגע, אבל עוד מעט צבא
כמה אחים יש לכם?2 בני כמה?27, 23..זה באמת משנה?
דבר שעשיתם ואתם גאים בו:מלא דבר שעשיתם ואתם מתביישים בו:מלא ספורט מועדף:הספורט הזה שישנים בו משקה מועדף:מים טעם גלידה מועדף:שוקו מה את/ה עושה כשמשעם לך? מציקה לאנשים/מחשב/טלויזיה/שינה/מדברת לעצמי, רוב הפעמים זה כל הדברים ביחד באיזו שעה את/ה הולך/ת לישות בד"כ? תלוי היית מעורב פעם בתאונה? לא ממש צבע אהוב: ירוק/חום היום המועדף בשבוע:שבת[כשלא עובדים בו] מה הרגע המפתיע ביותר שהיה לך בחיים? מה משמח אותך? לדעת שאין לי שום מחוייבות לכלום
[איזו עצלנית אני
] מה מעציב אותך? מה מכעיס אותך? מה מרגיע אותך? מתנדב/ת או תורם/ת לאיזשהי עמותה? לא מעשן/ת?לא שותה משקאות חריפים?לא איזה בן אדם אתם הכי מעריכים? אמא/אבא וגם פיצ
אוהב/ת את מדינת ישראל?כן ולא כמה פעמים היית בכותל?הרבה ובירושלים?הרבה כל כמה זמן את/ה הולך/ת לרופא? אין לי זמן קבוע עישנת פעם סמים?לא איזה סוג?לא יש רשיון?כן על איזה טסט עברת? מזה משנה
אוהבים לשחק?כן איזה סוג משחקים? אוהו
שש בש או שחמט? שש בש דמקה או שחמט? דמקה עיר אהובה בעולם: איטליה כולה[נו אז מה אם זה ארץ!תפסיקו להיות קטנוניים] עיר אהובה בארץ: ת"א ארץ שנואה בעולם: אוהבים את החורף?כן מפחדים מרעמים וברקים?כן מה יותר מפחיד, הרעם או הברק? רעם מה הכי כיף לעשות בגשם? כלום קופצים לתוך שלוליות? לא אוהבים קרמבו?כן אוהבים את הסימפסונים?כן בילית פעם בכלא?לא פשעת?לא רצחת?לא גנבת?לא[סתם נו, סוכריה וכאלה
] הרמת יד על מישהו/י?כן אנסת? :| חנית במקום שאסור?לא השתנת במקום ציבורי?כן השחטת?כן, שולחנות בצפר וכאלה
לא שילמת דו"ח?לא נסעת מהר מידי?כן צבעת פעם את השיער?כן לאיזה צבע?לאותו צבע בערך יש פירסינג?לא איפה?לא מגדיר/ה את עצמך כ"פריק/ית"?לא משעמם בחיים?כן איזה סוג מים הכי טעים?רגילים וסוג קולה?קוקה קולה ותה? רגיל, עם דבש וקינמון מתגעגע/ת לקיץ?ככה מה עובר לכם עכשיו בראש? כלום אוהבים להתחכם? קצת המורים אוהבים אתכם?אהבו
מאמין/ה בה'?לא למה?ככה צמחוני/ת?לא אוהבים מוסיקה?כן אוהבים סרטים?כן אוהבים טלויזיה?לא ממש מסנג'ר או איסיקיו?מסנג'ר, דה טלפון או פלאפון?פלאפון מחשב או טלויזיה?מחשב שירים או סרטים? |: שוקולד מריר או לבן? מריר כריסטינה אגילרה או בריטני? 50 סנט או אמינם? לינקין פארק או סימפל פלאן? 0 או 1? אבודים או נמלטים? נמלטים, לפי מה ששמעתי זוג או פרט? זוג בליינד דייט או דאבל דייט? דאבל לבכות מהתרגשות או סתם בלי סיבה? ?! שונאים כרגע מישהו? לא למה?

Lior Maman

New member
אחרי הכלל אתה מת .. אין זמן להתחרט אין מקום

להתחבא , אם אתה חי אז כבר תחיה אין ממה לפחד הרי האלוהים הוא גם אשם עד שבאת, שבאת, והצלת אותי איזה מזל שבאאאת בדיוק שכבר עמדתי לוותר . עד שבאת, שבאאאאת והצלת אותי וכמה טוב שבאת בדיוק שכבר הרמתי את ידייי .. איזה כיף לדעת לנגן ת'שיר הזה
ואיזה כיייייייייייייייייייייףף לדעת לנגן את הסולו בשיר 'לחבק אותך' אעעע
.

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהיה יום מעולה היום../images/Emo9.gif

שימשיך ככה
לילה טוב לכם הנה מה שליאור הכפרולה עשתה לי=========>

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gif../images/Emo10.gifפשוט רע../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

שאני אבין! זה דווקא?!
מה עשיתי?? פעם הראה אני אקשיב לאינטואיציות שלי! ידעתי שאני לא צריכה ללכת.. לא סתם "פיספסתי" אוטובוס ב3 וחצי וכמעט אחרתי לאוטובוס של 4 וחצי.. אלו היו סימנים.. ועכשיו יופי..כל הנסיעה באוטובוס חזרה אני בוכה... כמה שזה כיף!! והכי טוב שקר.. יש את מי להאשים... אל תשאלו מה קרה, אחרי הכל אני לא באמת אספר.. אני רק מנסה לשפוך את זה.. להרגיש יותר טוב.. אני לא אבל שיהיה..

למעלה