לשבוע טוב!

בעלפה בספרות? :|

מוזר.. לנו הייתה יחידה פנימית [מגמת ספרות] שנה שעברה.. ביום חמישי יש לנו 2 יחידות [ספרות רגיל] וביוני נראלי יש לנו 2 יחידות [מגמה..] וזה ממש לא הולך ככה, אין לנו בגרות בעל פה בספרות!:|

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifזה הכי טוב בעל פה..../images/Emo13.gif

אני גרועה בלכתוב הרבה.. וזה מה שצריך בבגרות בספרות.. אז בבגרות בעל פה את מקבלת כרטיסיה עם 3 שאלות, בוחרת 2 מהן, עונה עליהן בקצרה.. (נקודות וזה..) ואז את באה לבוחנת והיא שואלת אותך את השאלות האלו.. (אצלי המורה אמרה לי להרכיב במקומות מסויימים, אני מקווה שלא מורידים על זה ציון וזה..).

כן אני מכירה איך זה הולך..

אבל לא נתקלתי בבגרות בעל פה בספרות.. חחח בהצלחה בכל מקרה מותק!! ותדברי איתי דחווווווווווווף!

שלומיתת

New member
אוי אני יודעת לאיזו מילה את מתכוונת

וגם אני שכחתי!שניה,אני שונאת שזה קורה לי,אני אברר את זה

חח בקטנה!

אבל איזה מעצבן זה, ואשכרה חיפשתייי את המילה! חח כוסעמק! בסוף אני אזכר בה באמצע הלילה

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifגם אותי זה מסקרן!!

אני אשאל את המורה לספרות מחר..
אם אתן נזכרות תגידו לי!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifבא לי לברוח! אבל כ"כ קר בחוץ..

הוא.. הם... די!

אממ...

יום מוזר היום וגם דיי מיותר וזה.. אבל למזלי סיימתי שעתיים לפני הזמן איזה כיףףףףףףףףףףףףףףף אחרי כל כך הרבה זמן סוף סוף סיימתי באחת!!! כל השבוע או שתים או שלוש ועכשיו פעמיים בשבוע בארבע ארררר אבל יהיה בסדר אני מקווה.. שיהיה לכולם יומנעים!

שלומיתת

New member
אוי ואבוי :|||

אני לא מאמינה. אחרי ששנה שעברה בשאלון 005 היו הפרשים ענקיים בין הציונים למגנים [הפרשים של 40-50] נקודות, הבית ספר שלנו סומן ע"י משרד החינוך. זה קרה שוב במועד ב', ועכשיו לפני המועד חורף שהיה היום הבית ספר קיבל אזהרה שאם שוב יהיו כאלה הפרשים- לא יהיו מגנים בבית ספר בשום מקצוע ל3 שנים הקרובות. ההנהלה הייתה בהסטריה, כמו גם המורים והתלמידות. הבנות שתכננו לגשת למועד היום כונסו לשיחה ובה הודיעו להן שהן ניגשות למתכונת [הודיעו להן עליה בהתראה של כמה ימים] ומי שמקבלת ציון נמוך לא ניגשת לבגרות [בעיקרון אסור להם לעשות דבר כזה, לכל תלמיד/ה מותר לגשת לאיזה מועד שהוא רוצה]. במתכונת הזו היו ציונים טובים. דיברתי עכשיו עם חברה שלי שניגשה היום, והיא אמרה שהלך לה ממש גרוע ולא רק לה- לכל הבנות שהיא דיברה איתן גם הלך גרוע. זה מאווווווד רע.

אוי שיט... זה לא נשמע טוב בכלל...

מזה השטויות האלה?! איך אני שונאת את הכיסויי תחת של המורים האלה.. כדי שהתלמידים לא יפגעו בבצפר הבצפר פוגע בתלמידים? הזוי משו.. אתן לא יכולות להתלונן איפשהו...? [לא שיש עם מי לדבר כי בטח לאף אחד זה לא יזיז.. אבל עדיין..] פייה... שיהיה בהצלחה!

למעלה