לשבוע טוב

Snagit

New member
איך מורידים כתמים מהבגדים של הקטנטנים??

הנסיכה בת שנה ו8 חודשים ואח"כ נהנית מלאכול את האוכל בידיים אין לי בעיה עם כל הבאלגן כי בסה"כ היא אוכלת וזה מאוד עוזר למוטוריקה אבל - הכתמים.... איך מורידים אותם? הסינר לא תמיד מכסה הכל וחבל לי לזרוק בגדים ועוד בתחילת עונה כשהבגדים בקושי היו בשימוש

גחעי

New member
עזרה במציאת שיר ילדים על עזרה לזולת../images/Emo140.gif

אני מחפשת שיר ילדים ( לאו דווקא מולחן) על החשיבות שבעזרה לזולת.יש למישהי רעיון?!? תודה

אדרת2

New member
מורה בחופשת הקיץ מעוניינת לעבוד עם ילדים.

שמירה טיפול וכל עזרה אחרת בחופשת הקיץ.

mosh ida

New member
תרגילי חשבון לכיתה א'

רצ"ב קובץ עם רשימת תרגילים בחשבון שחיברתי לבת שלי, לקראת בחינה לסיכום כיתה א'. למעוניינים, לשימושכם! בהצלחה!!

קליה, קליה, קליה

משפריצה על הכתםספריי קליה (גם כתם יבש, לרוב זה יורד) , ומוסיפה למכונה כפית של אבקת קליה. רוב הכתמים של הגן (אוכל ושאר הפתעות) יורד. יש גם ספריי כתמים אחר טוב לא פחות - סנו אוקסיג'ן

אנשים טובים באמצע הדרך אנשים טובים מאד

נדמה לי של נעמי שמר בתכנית של רגע עם דודלי יש שיר מעולה "זה נחמד, זה נעים, זה בעצם די עוזר, לעשות דברים ביחד עם מישהו אחר" נדמה לי ששולה חן מבצעת. מקווה שעזרתי

הסרת כתמים-מומלץ!!!

גוש סבון סינתבון (זה באריזה האדומה עם ציור של חתול) לגרד במגרדת את כל הגוש ולשים בצד. כשיש כתם משפריצים קצת קליה ומפזרים את פירורי הסבון ממתינים קצת וזורקים למכונה הבאה. מוריד גם כתמים ישנים!

סנו אוקסיג'ן

מסיר כתמים פלאי. חייבים לזרוק למכונה ישר אחרי הריסוס, אחרת הבגד נהרס (קרה לחמותי). לא מתאים לבגדים עדינים מדיי. מוריד הכל חוץ מצבעי גואש וצבעי אצבעות.

chuchu78

New member
עם סבון נוזלי לידיים או סבון כלים

אבל------באופן כמה שיותר מידי ולפני שמכניסים למכונה מנסיון של 4 שנים - יורד כמעט הכל אחרי שהבגד עבר כביסה במכונה-הסיכויים להוריד כתמים שואפים לאפס

מעט נוזל לכלים

על הכתם לפני שמכניסים למכונה עליתי על זה כשגיליתי שנגמרה לי הקליה וזה מוריד פשוט כל ליכלוך של אוכל

טאקית24

New member
קליה\סנו אוקסיגן + אבקת כביסה אריאל +שמש

לשים כפית במכונה של קליה או סנו אוקסיגן, ואם יש כתם קשה במיוחד, אז אני שמה ישירות על הכתם, משפשפת עם טיפה מים ומשרה ל5 דקות, ואז למכונה.. גיליתי שאריאל הכי טובה בהסרת כתמים קשים במיוחד.

mosh ida

New member
דוקטורט בהסרת כתמים

אמנם הייתי מעדיפה פרופסורה, כי עדיין יש כתמים שאני לא מצליחה להעלים אך בדרך כלל ידי על העליונה: - כפי שכבר נכתב, סנו אוקסיג'ן - מנסיון: חובה חובה חובה להשתמש בכפפות, (החומר צורב בעור ונוצר כתם לבן). רצוי לקנות פעם אחת בקבוק עם השפריצר ואח"כ את הבקבוק הגדול ולמלא. מוזיל משמעותית. יתרון נוסף - משפריצים על הכתם ולא לשפשף כל כתם - זו השיטה הכי מהירה ויעילה. - להסרת כתמי דיו שהסנו אוקסיג'ן לא הסיר - בטרם הבגד התייבש, להשתמש בכימגת - רסס וכבס. מוזמנת לענות על סקר: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1478744

mosh ida

New member
עוד רעיון

הקצתי חולצה אחת שלא אכפת לי שתתלכלך ולפני כל ארוחה אני מלבישה אותה לבן יקירי. חוסר הרבה עבודה...

למעלה