לשבוע חדש

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
../images/Emo32.gif לשבוע חדש

(שרשור אוף, פה כותבים מה שלא קשור) (ואיזה יופי, השנה שוב יהיה לנו משחק לכבוד אוגוסט
בקרוב..)

sexyvampire

New member
שאלה..../images/Emo185.gif

אממ.. אני רוצה להזמין כמה חוברות קומיקס מי יותר זולים? קומיקאזה או קומיקס וירקות? תודה^^

spidey 82

New member
אסור לנו להפנות גולשים לחנות

מסויימת כדי שלא יווצר מצב של פרסום חד צדדי. אתה יכול להתקשר לחנויות ולבצע השוואת מחיר בעצמך.

MajorWinters

New member
אני לא חושב שזה נקרא פרסום.

החנויות מצהירות על המחירים שלהם באתר. זה לא אומר מי חנות יותר טובה, או איפה אנשים יותר נחמדים. אבל אמרת אמרת, אז...

ailag

New member
בקשר לזה

יש מן הסתם קוים יותר דקים שמפרידים בין פרסום למתן דעה. למשל "איפה קונים קומיקס?" "בחנות א'!" זה פרסום הרבה פעמים (תמים או לא), אבל "איפה ספרי מנגה יותר זולים?" "בחנות ב', כי בחנות א' הם עולים תמיד 60 ובחנות ב' 50" ברור שזה לא פרסום אלא אמת שכדאי לדעת. (כל עוד זה לא שקר, מן הסתם) אתה צודק, מדיניות הפורום שלנו חד משמעית כדי באמת למנוע פרסום, כי פרסומים בשרשורים רגילים עושים הרגשה לא נעימה בפורום. (גם תמימים) אבל ככה באמת מאבדים קצת מרחב תנועה. אם למישהו רוצה לנסות לנסח את "חוקי הפרסום" שלנו כך שיהיה יותר מרחב תנועה, אתם מוזמנים להעלות פה. (כלומר, מרחב התנועה שלנו די גדול, אבל אם אפשר עוד אז למהלא) (פרסום מצד החנויות אפשרי, אגב, בשרשור נפרד שמיועד לזה, אבל משומה הן לא משתמשות באופציה)

MajorWinters

New member
טוב אז בגלל שמותר...

חוברת למנויים בCNV עולה חוברת סטנדרטית (32 עמודים) 15.5. בקומיקאזה 16.65. ללא מנויים בCNV עולה 17 ובקומיקזה עולה 18.5 שח. אוגדנים וחוברות במחירים אחרים עולים בקומיקס וירקות 5 שקל לדולר, בקומיקזה 5.4.

רוצים להתנדב במסיבאפי?

כמו בכל שנה, לשגרירות דרושים מתנדבי מסיבאפי, שיתפעלו את הקופות, הדוכנים השונים, עמדת שמירת החפצים, ועוד. משמרת ההתנדבות היא בת שלוש שעות (כשליש מהערב) והתמורה היא תהילת עולם ותג שיקנה כניסה בחינם למסיבאפי ולכל האירועים בה. אם אתם מעוניינים להתנדב, פנו לאחראית כח האדם, דנה סוסלוביץ', במייל [email protected]. מהרו לשלוח מייל כדי שתוכלו לבחור את המשמרת החביבה עליכם! שגרירות סאנידייל בישראל

40 שנה ל"מסע בין כוכבים"../images/Emo140.gif../images/Emo213.gif

"מסע בין כוכבים" על כל שלוחותיה חוגגת השנה הזו ארבעים שנות פעילות, ארבעים שנים של תופעה. מאחורי המספרים המוכרים (6 סדרות, 10 סרטים, 29 עונות, 700 ומשהו פרקים) ישנם מעריצים וחובבים רבים - או סתם אנשים שצפו בה ושאינם מגדירים עצמם בצורה מיוחדת - לכל אחד מהם משמעות משלו שהוא מייחס לסדרה, לכל אחד מהם נקודה שונה בחייו בה "מסע בין כוכבים" נוגעת. לכבוד ולציון המאורע המשמח, פנינו למספר אנשים - חובבים בארץ, חובבים בחו"ל, וגם אנשים שהיו קשורים ישירות ל"מסע בין כוכבים". פנינו אליהם כדי שיספרו לנו מהי "מסע בין כוכבים" בשבילם. התוצאה תפרש לפניכם במהלך החודש הקרוב, עד יום ההולדת עצמו באתר המועדון.

ailag

New member
הצילו..

איזה כיף ללמוד למועד ב' של מחר, שכדוקטורנט (מורהפרטי) בקושי מצליח לפתור את מועד א' - וזה לא בגלל שהוא פחות יודע. ועוד: בפקולטה יש חוק שמבחנים יארכו עד 3 שעות. כמובן שכולם שמים קצוץ, כותבים מבחן ל-4 שעות ואז נותנים שעה הארכת זמן ("הם נדיבים"). לא זוכרת מבחן בפיזיקה שזה לא קרה בארבע שנות תואר. עכשיו יש טרנד חדש של להוסיף עוד חצי שעה וגם אז כולם מסיימים ב10 הדקות האחרונות עם הלשון בחוץ. לא מספיק גרוע? לי יש הארכת זמן (שאני צריכה ומשתמשת בה עד הסוף) של רבע שעה על כל שעת בחינה. כן כן, זה אומר שעם הטרנד החדש אני עושה מבחן לאורך 5 שעות ו 43 דקות וכל דקה מהן חשובה. מתוך 3 שאלות נגיד מסיימים שתיים ב 5 השעות הראשונות ועושים מהר וחפיף את האחרונה בשישית. כמובן שכל גורם אוניברסיטאי / אגודתסטודנטימי שניגשתי אליו לא ממש התייחס. והמבחן הזה קשה פחד. לא נראה לי שאני אספיק אותו בשום פרק זמן לפי מועד א' שלו - ובטוח הוא יהיה עוד אחד כזה של שש שעות. (הוא היה הרבה יותר קל לפני שהתחלף המרצה..) אז זה מה שמחכה לי מחר, פלוס כאמור שמועד א' קשה רצח וזה מרצה שיעשה את מועד ב' לפחות באותו קושי דוקא (כדי לא "להתקפל" ולהודות שהוא היה קשה מדי) (ולא, אי אפשר לבחור מרצה. כמו בבי"ס) ונכשל במועד ב' זה נכשל בקורס. אוף אוף אוף. בשנה שעברה זה היה כ"כ טראומתי ששאלתי חברים שלקחו באותה שנה אם מישהו מוכן ללמד אותי, כולם אמרו שהם לא רוצים לגעת בחומר הזה עוד לעולם. סליחה על חוסר הקשר, אבל זה שרשור אוף טופיק אז לונורא

ailag

New member
בלע.

הם הלכו לתת שעתיים הארכת זמן (5 שעות מבחן, 6 וחצי שעות ללקויי למידה) וכולם באמת היו צריכים את השעתיים האלה למבחן עם שלוש פאקינ שאלות. (בחירה, 3 מתוך 4) בסוף אמרו להם שאסור אז עשו הארכת זמן של שעה - 4 שעות מבחן, אני עשיתי 5. היה מישהו אחד שהגיש יותר מ 5 דקות לפני שהיה חייב - כי הוא התייאש והחליט להכשל בקורס.

למעלה