לשבוע חדש

דיינו

New member
קלינאית תקשורת למבוגרים - יש דבר כזה?

בשעה טובה ומוצלחת הבן הקטן שלי נכנס סופסוף למסגרת והחלטתי לנצל את הזמן הפנוי שיש לי לשפר את אופן הדיבור שלי (מהיר ולא מספיק ברור). בתקווה שזה יעזור לי גם בראיונות עבודה... למי פונים לטיפול כזה? אשמח לקבל גם המלצות על ככאלה שעובדות עם ילדים, אולי הן יוכלו להפנות אותי הלאה.

יש. אני בטיפול כרגע ../images/Emo13.gif

העניין הוא שלפחות במכבי אי אפשר לפנות ישירות לקלינאי תקשורת. צריך לעבור איזה מיליון מדורי גיהנום עד שמקבלים הפנייה. וזה גם לוקח עוד מיליון שנה עד שיש תורים. אשפר לפנות לקלינאי תקשורת באופן פרטי. יש להם ארגון שיש לו אתר באינטרנט והם מממליצים על חברים בארגון שמתמחים בתחומים ספציפיים, למשל מבטא או גמגום או מה-שזה-לא-יהיה. אבל טיפול פרטי הוא לא זול. אם במקרה מתאים לך קלינאית בת"א דרך מכבי אז אמרי לי ואקשר ביניכן. היא נחמדה.

דיינו

New member
אני בכללית. האמת שחשבתי על טיפול

פרטי,לא ידעתי שאפשר דרך קופ"ח. אני אבדוק את האתר. המון תודה
ובהצלחה (איזה כיף, אני לא לבד
)

../images/Emo124.gifאמאפלפלת../images/Emo124.gif

זכרתי שחיפשת חוות חיות. זה עדיין רלוונטי או שכבר מצאת? אם את עדיין מחפשת, יש בחוברת של לייף סטייל קופון הנחה לחוות חיות (מעץ עם חיות פלסטיק) בטויס אר אס.

ראיתי../images/Emo24.gif והמון תודה שחשבת עלי

רציתי באמ לומר לך שאני מתנצלת מעומק ליבי שלא שלחתי את הבולים של מגה. עם כל המעבר בית והבלאגן זה פשוט ברח לי מהראש
אז באמת סליחה ואני מקוה שהצלחת בכל זאת לקנות את מה שרצית

בולים של מגה? ../images/Emo12.gif

זו לא אני
אני בכלל מהקופונים לסימילאק של סופר פארם

לוח שנה תש"ע - ../images/Emo53.gif

עיצבתי דרך אתר "לול" לוח שנה יפה עם תמונות של הנסיכה. יצא מושלם! חשבתי לתת אותו מתנה לסבתות ולסבא לחג (בנוסף למתנה שאני קונה להם) עכשיו זה שמור אצלי במחשב- איפה אני מדפיסה? מי מכירה מקום שאני יכולה לשלוח להדפסה ושיצא כמו לוח שנה (עם לימינציה ואולי עם ספירלה) - לא רוצה להדפיס בבית ולהכין לבד- נראה לי פחות שווה. אשמח לעזרה.

למעלה