לשבוע חדש

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני לא מבין את זה

כל המוזרים האלה שהולכים ועושים קעקועים של כלמני דברים הזויים פשוט לא ברורים לי. טוב שלא עשית קעקוע של סטארקס
תתחדש ותהנה

GIOVANINI

New member
מסי שמסי רונאלדו הראה היום מי הכי טוב בעולם

עוד הצגה של השדים האדומים בדרך לזכייה שנייה ברציפות באלופות

rapgamer4ever

New member
מקווה שבועת ברצלונה התפוצצה לכל החולמים

אמנם עברה את צ'לסי אבל פשוט העבירו להם בצפר. 65-70 אחוז החזקה בכדור של ברצלונה ואפס מצבים. צ'לסי הרבה יותר חכמה, חסמה נתיבי מסירה בצורה אופטימלית, עשתה דאבל טימים בדיוק כשצריך ופשוט הייתה מסוכנת. לקראת הסוף ראיתי את הזלזול של שחקני צ'לסי בהתקפה, זה חלחל גם להגנה והירידה האיטית שלהם עלתה להם בגול. באמא שלי ששתי דקות לפני הגול אמרתי לאח שלי שצ'לסי תספוג. תכלס ברצלונה לא מסוגלת לפרק את ההגנה העומדת של צ'לסי, זה השאננות והזלזול. והשיפוט בכלל עצוב. לא יודע על כמה נעצר מונה הפנדלים של שגיא שהגיעו צ'לסי אבל אני ראיתי שניים (ואני לא אחד שחושב שצריך לשרוק על כל מגע, זה לא משחק של כוסיות). זה לא רק זה, זה שיפוט גרוע בכללי. ואדום לא קשור לכלום.

Puskas

New member
ועכשיו בוא ניהיה לרגע אמיתיים..

באמת רצית לראות את חוטבי העצים ושואבי המים מלונדון בגמר על חשבון הקבוצה הגדולה ביותר ב-20 השנים האחרונות? בחייך.. צ'לסי פשוט מגעילה ת'מושג קבוצת כדורגל..הם שיחקו חצי משחק עם 9 בהגנה וזה היה פשוט בושה!! כאילו הם מכבי ת"א שמגיעים למשחק חוץ מול יונייטד..מה זה הבונקר הזה 180 דקות?? איכס!! צ'לסי לא שיחקה חכם..כי גם פורטו עם 10 בהגנה יכלה לעצור את ברסה על גול אחד ב-2 משחקים.. זה לא חוכמה..העניין הוא שיש גם קטע שלילי לזה שאתה משחק כמו שפן מגעיל.. אתה כובש רק 1 בבית..ובלי סיפורים על פנדלים ושטויות..נניח שהיה 1 שלא נשרק..(וזה שליטפו לדרוגבה ת'חולצה זה לא פנדל)..מצד שני הכל התאזן כשעל כלום ברסה קיבלה אדום..לא מספיק שבאו מסכנים בלי מיליטו,מארקז ופויול..עוד הרחיקו להם את הדבר היחיד שעבר ברבעייה האחורית..(טוב חוץ מפיקה שנתן משחק מדהים) אבל עם הכל הצדק נעשה ובענק! שער מצוין וכרטיס ראוי לשלב הבא וצ'לסי תלך להאבק נגד האל וניוקאסל ולעשות בונקר נגד אסטון וילה בבית..קבוצה מסריחה! שילכו לבית! ואמוס ברסה ואיזה משחק לאינייסטה! מלך אמיתי!

rapgamer4ever

New member
צ'לסי הייתה הרבה יותר טובה

זה נראה כמו קרב אגרוף בין מתמודד שמביא מאות אגרופים שלא קרובים לפגוע בכלום לבין אחד שפעם ב... דופק אחת לפנים. לצ'לסי היו איזה 3-4 מצבים ממש טובים. לברצלונה לא היה אחד. הייתי מעדיף לראות את הקבוצה הטובה יותר עולה. זה שהיא החזיקה בכדור 35 אחוז מזמן לא אומר שהיא לא הייתה היחידה שהגיעה למצבים.

go lakers go

New member
אתה חושב שצ'לסי 2009 טובה מברצלונה 2009 ?

ראשית , צ'לסי החזיקה בכדור 29 אחוז במשחק ביתי , ששליש מהמשחק ברצלונה משחקת ב10 שחקנים .פשוט שערורייה מבחינת צ'לסי . בעצם במשחק הראשון הם החזיקו 23 אחוז בכדור אז זה שיפור כלשהו . מה שאתה מפספס זה שברצלונה משחקת מול כל יריבה את המשחק שלה .היא לא צריכה להתאים את עצמה ליריבה שלה .היא משחקת משחק של הנעת כדור מרגל לרגל . זה נקרא טוטאל פוטבול . צ'לסי ב 2 המשחקים התאימה את עצמה לברצלונה .הם שיחקו בונקר בשני המשחקים עם 7 - 8 שחקנים בהגנה . מאלודה , אנלקה , ואפילו דרוגבה שיחקו רוב המשחק כמגינים על הקו . הידיניק פשוט סירס אותם . הרבה יותר קל לעשות הגנה מאשר התקפה .בשביל הגנה בכדורגל צריך יותר משמעת טקטית מכשרון , בשביל התקפה צריך יצירתיות וכשרון .לבנות בית זה קשה , להרוס בית זה קל . כמה סמלי שהבעיטה היחידה למסגרת של ברצלונה הסתיימה בשער ובזמן פציעות . מסתבר , שלפעמים יש צדק בכדורגל .גם אם הוא מגיע במשחק שלא מגיע לך . הכדורגל היפה היצירתי והכשרוני ניצח את הכדורגל השבלוני הטאקטי והבונקריסטי . ואגב ,גם אם בארסה לא היתה מבקיעה ועולה הייתי רושם את אותה הודעה . ברצלונה טובה מצ'לסי ב 2 רמות לפחות . מנצ'סטר זה כבר סיפור אחר .

rapgamer4ever

New member
מה אכפת לי שזה נקרא טוטאל פוטבול

בכדורגל החוזק של הקבוצות נמדד לפי המצבים והגולים, לא לפי אחוזי החזקת כדור ואחוזי מסירות מוצלחות. זה לא מעניין ולא רלבנטי. גם אם צ'לסי הייתה מחזיקה בכדור 10 אחוז מהזמן והייתה מגיעה לכ"כ הרבה מצבים לעומת ברצלונה אז כל הכבוד לה. והעניין של לבנות ולהרוס בית לא קשור לכלום. אני לא ראיתי יצירתיות או יופי בכדורגל של ברצלונה אתמול, ראיתי כדורגל בינוני מאוד ולא יעיל. אני יודע שהם לא תמיד ככה אבל זה מספיק כדי להראות לך שכבר פעם שנייה שכשברצלונה פוגשת יריבה ראויה, הקשר בינה לבין אחת הגדולות בהיסטוריה מקרי לגמרי.

תום116

New member
אולי, אבל מה שבטוח

בצמד המשחקים הזה- צ'לסי הייתה ראוייה לעבור. אולי ברצלונה הייתה צריכה לנצח במשחק הראשון, 1-0 אולי. אבל אתמול צ'לסי הייתה שווה 3-0. ולא, זה עוד בלי להזכיר את שני הפנדלים הכ"כ ברורים שהגיעו לצ'לסי. אוי איזה שופט, בחיי, אין דברים כאלה. נו טוב, אני לא אבוא בתלונות, לפחות מיני נחמה מהחצי גמר האומלל הזה קיבלתי. בהצלחה לתיירי וברצלונה בגמר.

למעלה