לשבוע חדש

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo32.gif לשבוע חדש

כל מה שלא קשור לנושא הפורום, זה המקום (כולל משחקי כדורגל שלא קשורים לכלום!!)

קלפי NBA

מישהו יכול לעזור איפה אני יכול לרכוש/למכור קלפי NBA ? תודה ענקית למי שיוכל לעזור לי!!!

Wiiwa

New member
בלי להלשין

יש למישהו פה בפורום אוסף קלפים משנות ה90 מלא לחלוטין, כולל כמה קלפים סופר נדירים מ91 92 ששווים כמה אלפי שקלים למשוגעים לדבר. זה לא אני , זאת לא פרסומת עצמית. עכשיו, אם המישהו הזה רוצה להזדהות, הוא יחליט לבד

EizoTop

New member
גם לי יש...

אמנם לא מלא...אבל יש לי גם כמה קלפים נדירים של MJ, ושל גרנט היל, וכל השחקנים באותה התקופה... כל הקלפים מקוריים (נרכשו שאחי ואני גדלנו בארה"ב...)

OrEl74

Well-known member
מנהל
היום זה יום הצחוק הבינלאומי

וכיוון שלצחוק זה מצחיק, בואו נצחק
יש לכם בדיחה? סרטון? סתם איזה משהו אידיוטי ומצחיק אחר? יאללה תפציצו!

EizoTop

New member
עלינו ליגה!!!!!!!

פותחים שמפניה, ומתחיל הקרנבל... הפועל שוב בליגה באר-שבע אדומהההההההההההההההההההההההההה הפועל בוא נריע על עונת העלייההההההההההההההההההההההההההההה תודה לך אלונה
אנחנו שוב חיים

תום116

New member
סוף סוף קצת אוויר לנשימה

ממכבי, משחק מצויין שלנו הערב והמפתח זה להמשיך את המומנטום והדריסה היישר אל המשחק בהיכל. ליאור, תישאר! יאללה, GO LA! וברכות לשאראס כמובן, אוהב אותך שאראס! מסור ד"ש ליותם! אלוהים יודע איך אוברדוביץ' ומסינה עדיין נמצאים באירופה, כאשר יש כ"כ הרבה מאמנים ליצנים בNBA.

נראה לי שצריך ביצים של בת יענה...

בשביל להביא מאמן אירופי לנ.ב.א. תחשוב על זה, הראשונות שהביאו שחקנים אירופיים לקחו סיכון - שחקן אירופי שמתגלה כפלופ, וישר כולם עליך (המנג'ר) כמו נשרים, עכשיו תחשוב מה קורה אם מביאים מאמן אירופי... שחקן הוא אחד מתוך הרבה, מאמן יש רק אחד. ומאמן אירופי יצטרך זמן בנ.ב.א., תחשוב על זה שיש בעצם הרבה הבדלים בין הליגות, החל בעומס (שניים עד ארבעה משחקים בשבוע בנ.ב.א., אחד עד שניים באירופה), המשך באתלטיות שהיא מדרגה אחת מעל בנ.ב.א., וכלה כמובן בזה שמאמן אירופי, שמן הסתם ירצה לשחק בגישה אירופית, יצטרך ללמד את השחקנים הרבה דברים שהם לא רגילים אליהם - הגנה יזורית, תרגילים ועוד. מאמן כזה הוא כמו קבוצת לוטרי שבונה את עצמה, הרבה אנשים יפחדו מהימור כזה, וקרוב לוודאי שלאף אחד לא תהיה סבלנות עד שהוא והקבוצה יסתגלו ויצליחו... דרך אגב - די בטוח שאם מאמנים אירופיים אכן ייכנסו לנ.ב.א., נקבל ליגה הרבה פחות מהנה לצפייה, לא?

go lakers go

New member
מייק דאנטוני וגורג קרל אימנו באירופה שנים

לפני שכף רגלם דרכה בNBA . ואם יגיעו מאמנים אירופאים באיכות של מסינה תקבל ליגה הרבה יותר חכמה . זו דעתי לפחות .

על חכמה אין ויכוח

וגם להחתים אותם בטח דרש קצת אומץ. כמה זמן לקח להם להתאקלם אני לא יודע. אני בסך הכל אומר שלהביא את מסינה לאוקלהומה לדוגמא, זה מטורף כמעט כמו להביא את קטש למכבי... כולם יחכו לחצי מעידה כדי להעיף אותו, וצריך אומץ רציני כדי לתת לו להישאר.

Or Amit

New member
התחדשתי אתמול בקעקוע חדש

או ליתר דיוק בחצי מקעקוע חדש (וחמישי במספר) שאני אשלים עוד מספר שבועות (הייתי צריך ללכת ובכל מקרה אחרי שלוש שעות של מחט הרגל שלי כבר הייתה עייפה מדי) הקעקוע - וזו בעצם הסיבה שאני כותב את זה בפורום - הוא הסמל של הניקס (עם תוספת של קו הרקיע של מנהטן, עוד עם מגדלי התאומים) ואחרי שחזרתי הביתה חשבתי על זה שיש הרבה קווי דמיון בין להיות אוהד ניקס ולעשות קעקוע:
זה נשאר איתך לכל החיים
במקרים רבים זה לא ממש מקובל בחברה
בדיוק בגלל זה אתה משתדל להסתיר את זה... אבל אתה בעצם נורא גאה בזה.
זו השקעה של זמן וכסף מבלי שאתה מקבל שום דבר ממשי חזרה
אבל זה עדיין שווה את זה
וזה ממש כואב
עד שמתרגלים
ובעצם די נהנים מזה.

למעלה