לשבוע חדש

חמודבה

New member
../images/Emo41.gif מזרון מתנפח ../images/Emo41.gif

מישהי יודעת כמה צריך לעלות מזרון מתנפח? (כזה שאפשר לישון עליו ולא כזה שטוב רק לבריכה...)

חמודבה

New member
ואללה??? בדיוק דיברתי

עם חברה שאמרה שהיה לה כזה והוא היה נוח יותר מרגיל.... טוב, האמת תלוי במחיר אם נקנה או לא

אז ככה...

אצלינו הבעל מאוד גבוה, אז בכלל לא נוח לו עליהם. אני ישנתי עליהם כמה פעמים והחלטתי שזה לא שווה את המאמץ של הניפוח... תראי אם יש לך לנסות איפהשהוא לפני שאת קונה.

אילתית 2

New member
שלחתי לא מזמן את בעלי לסופר...

הלך לקנות בשופרסל...וחזר עם הקניה ביחד עם מזרון מתנפח...(לא היינו צריכים אבל הוא תמיד חייב לקנות עוד משהו מעבר לרשימת קניות...והמזרון היה במבצע שווה לדבריו אז הוא היה חייב לקנות אותו.
..) בכל מקרה מזרון מתנפח מהסופר עלה 80 ש"ח לגבי ניפוח אין בעיה כי יש לנו משאבה קטנה חשמלית שמנפחת ציק צק... המזרון סבבה יצא לנו כמה פעמים לנפח אותו ומה שטוב שאפשר לנפח כמה שרוצים כה לפי מי שאוהב מזרון רך/קשה בקיצור במחיר הסימלי הזה היה שווה תבדקי בסופר..ובריקושט

אילתית 2

New member
אציין מזרון זוגי

והמשאבה בזמנו בעלי קנה משהו כמו 50 ש"ח מתחברת לחשמל וגם לרכב

mAmA MiSiSiPi

New member
יחיד בסיבות ה100

זוגי בערך 90-100 ש"ח יותר.- ללא המשאבה. {אאלט ,קנינו דיי מזמן}

mAmA MiSiSiPi

New member
דיי נוח

חמי וחמותי ישנו עליו גם אמא שלי ואחותי ולא שמעתי תלונות. קצת מבאס אם ישנים עם מישהו שמתהפך הרבה בשינה.

אנחנו קנינו לפני שנה בהום סנטר כזה מזרן

לא זוכרת כמה עלה,אבל לא ממש יקר. מה שכן הוא מאוד מאוד נוח!

meshila

New member
קניתי שבוע שעבר בהום סנטר

יחיד עלה 49.99 זוגי 89.99 משאבה עלתה 139.99 מתחברת לרכב ולחשמל.

../images/Emo41.gifגן החיות הלימודי חיפה

מומלץ או מומלץ
חושבת לנסוע עם איתן ברכבת לחיפה בראשון הבא...

את מתכוונת לגן החיות בגן האם?

היינו שם די מזמן... גן החיות מאוד נחמד, רק היות וזה חיפה, יש שם "קצת" עליות וחם. אני לא זוכרת כמה צל היה שם...

רוצה לעשות מעין יום תחבורה

לנסוע מכפ"ס לחיפה ברכבת לתחנה חיפה מרכז. משם בכרמלית לגן האם ומשם לקחת אוטובוס לרכבל, לרדת למטה לבת גלים וחזרה הביתה ברכבת מקוה שלא יהיה חם מידי...

mamy78

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקופה רושמת איפה אפשר לקנות?

לא מזמן היה שרשור בנושא מתנות והיה רעיון של קופה רושמת, חיפשתי במספר חנויות ולא מצאתי, גם לא באינטרנט מישהי יודעת איפה אפשר לקנות?

למעלה