יש מפגש או משהו? כי יכולהיות שאני גם אוכל לבוא
ז זוהרוש15 New member 16/3/08 #11 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifתאמת שאין לי מושג עכשיו בילבלו אותי לגמרי יש מפגשון או אין?!
ה ה 1 והיחיד New member 16/3/08 #14 אני לא עם נועה. מאיה באה, ונראה לי גם אלירן. לא יודע האמת אם יש עוד
ז זוהרוש15 New member 16/3/08 #15 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifעכשיו דיברתי עם ליאור היא שם.. אני לא באה בסוף אמא שלי תתעצבן עלי וגם יש לי מבחן ללמוד אליו..
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifעכשיו דיברתי עם ליאור היא שם.. אני לא באה בסוף אמא שלי תתעצבן עלי וגם יש לי מבחן ללמוד אליו..
ז זוהרוש15 New member 16/3/08 #17 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחח תודה../images/Emo9.gifולא אין מצב..../images/Emo4.gif
ש שלומיתת New member 16/3/08 #18 חזרתי עכשיו מהבצפר והיה היום יום תלמיד ועשינו הישרדות יצא תותחי למרות שהחזרה הראשונה [והיחידה] שנעשתה הייתה היום, וגם היא לא נעשתה עד הסןף חח.. המזל היה שזו ששיחקה את המנחה יודעת בכללי לשחק והיא אלתרה המווווון
חזרתי עכשיו מהבצפר והיה היום יום תלמיד ועשינו הישרדות יצא תותחי למרות שהחזרה הראשונה [והיחידה] שנעשתה הייתה היום, וגם היא לא נעשתה עד הסןף חח.. המזל היה שזו ששיחקה את המנחה יודעת בכללי לשחק והיא אלתרה המווווון
מ מירוש 18 New member 16/3/08 #22 ../images/Emo13.gif איזה כיף היה לי היום תרבות יום א' הייתה הצגה נחמדה והכי טוב וחזרנו מוקדם לבית
ר רונקיפליצית New member 17/3/08 #41 ../images/Emo204.gifחתיך ../images/Emo9.gif שימי תמונה שלכם ביחד