לשבוע חדש!

התבטל!!!!

חח אתמול היה לנו סיור ולא הלכתי [פאק, הגיעו רק 18 תלמידים, המחנכת שלנו מה זה הולכת לדפוק אותנו|: אבל יש לי גיבוי מאמא!:] ואז הייתי בקניון וחברה שלי עובדת שם והיא אמרה שהתבטל לנו יום שלם!
יותר טוב מזה...?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifדי! אני לא יכולה יותר! נמאס../images/Emo7.gif

אני מרגישה מקוללת! מה החלומות האלו רוצים להגיד לי דאמ!
בבקשה.. תביאו לי אתר שמפרש חלומות אבל אחד טוב! [כי ללכת לרב עם חלומות כאלו לא בא בחשבון
].

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifהחלומות האלו../images/Emo7.gif

אני לא יודעת מה לעשות!! |מתאבדתוזהו|

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifאת ממש לא רוצה לדעת מה זה!!

חודש ויותר אני חולמת חלומות דומים! אותה סיטואציה, אותו עיקרון, אותו נושא מבחיל.. אני יודעת שאני לא כזאת.. אז מה זה רוצה להגיד לי?! אעאעאעאע למותתתת אני עכשיו צריכה ללכת לבי"ס.. אז נדבר בהמשך בעזרת ה', אם יהיה..

אולי תדברי על זה וזה יקל עלייך..

בכל מקרה, אם תרצי לדבר אני פה! יש לי הרבה מה להגיד לך, אבל זה לא לפורום הזה.. יהיה טוב מותק אל תדאגי!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifלדבר זה רק יגעיל אותי../images/Emo45.gif

הרבה מה להגיד זה טוב התחברתי

מקפיצהצהצהצהצהצ

סורי לא יכלתי לענות לך היום, ושכחתי את הפלאפון אצל דודה שלי
דברי איתי במסנג'ר! אני מחוברת!

שלומיתת

New member
../images/Emo6.gif

היום היה לנו מבחן בהסטוריה, אפשר להגיד שהמצאתי את ההיסטוריה מחדש..
אחרי הלימודים עמדנו מחוץ לבצפר ודיברנו, והמרחק בינינו לתחנת אוטובוס הוא גדול..כולל 2 מעברי חציה ואיזה עליה כזאתי ועוד הליכה של דקה-שתיים בקיצור אני וחברה שלי ראינו אוטובוס מתקרב ודפקנו טיסה ואיכשהוא הצלחנו להגיע אליו,די מתות האמת ואז הנהג אמר לנו :"איך הספקתן להגיע? זה בטח בגלל שאני זקן" אז חברה שלי ענתה לו-"לא,זה בגלל שאנחנו צעירות"
טוב,מקודם זה היה משעשע

למעלה