לשבוע חדש

אני לא מבינה למה אנשים פה לא מקבלים ביקורת ?!

אם אנשים מאוכזבים מהסדרה, זאת זכותם המלאה לכתוב פה את דעתם, בתנאי כמובן שהם משרשרים נכון וכל זה. למה אנשים צריכים להתלונן ולהתעצבן על ביקורת ? זה שזה פורום האלופה, לא אומר שאסור לכתוב ביקורת רעה! זאת סידרה! אנשים כותבים פה הערות כדי שהיא תשתפר! כי אכפת להם! אז תפסיקו להתלונן על כל אלה שמתלוננים, פסדר- זה מעצבן באיזשהוא מקום, זה יגמר עוד מעט. אבל די! די להתנפלויות! דרך ארץ קצת! לאנשים אכפת מהסדרה! אז די לכעוס כל היום !!! וזה שביקורת היא רעה, זה לא אומר כלום! זכות כל אחד פה לכתוב את דעתו בתנאי שזה לא פוגע! ולכתוב שהסדרה התדרדרה זאת נקודת מבט ! שכנראה יש להרבה אנשים פה שבאים להביע דעה, רק חבל שאחרים פשוט מתנפלים פה !

יאאאאאאאא מזל טוב נווגצ' אני כ"כ שמחה../images/Emo99.gif

ידעתי שאת תתקבלי בלי בכלל לשמוע איך את מבצעת את המונולוגים כי את פשוט מדהימה
אני בטוחה שעכשיו את מבינה את השמחה שלי
יאיי שנינו במגמת תאטרון

linoy7

New member
יאאאא ../images/Emo65.gifמזל טוב!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

moton

New member
היי לכולם!!!!

בין מגן אחד לבגרות אחרת מצאתי טיפה זמן להכנס (ואני תכף שוב צריך ללכת...) גם את הפרקים יצא לי להשלים רק היום (את 151 לא הספקתי לראות..) מקווה שהכל בסדר איתכם.. מאוד התגעגעתי

linoy7

New member
היי מוטי../images/Emo24.gif זה בסדר.. מבינים אותך..../images/Emo41.gif

גם אנחנו מתגעגעים!

nofarosh11

New member
היי..:] חדשה פה..:]

אמנם יש לי "יס", אבל אני רואה כל יום האלופה ב-VOD אצל סבתא שלי..:] מקווה להשתלב פה מהר..:] ד"א אני נופר, בת 13.5..:]

שיר142

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifשאלה בקשר לברכוות דחוףףף

יש למישהו ברכה יפה לאמא ליומולדת?! זה ממש דחוףף.. תודב מראששש

linoy7

New member
תנסי בפורום ימי הולדת ומתנות../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

למעלה