נכון D= ילדה יפפה 3>
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 13/4/07 #369 ../images/Emo110.gifחחחחח כפרעליכםם../images/Emo23.gif אתם עדין פה יפות שלי???? תהנו לכםםםם=]]]]]]]]] אדם?! אניייי חולה עליךךךךךךךXD
../images/Emo110.gifחחחחח כפרעליכםם../images/Emo23.gif אתם עדין פה יפות שלי???? תהנו לכםםםם=]]]]]]]]] אדם?! אניייי חולה עליךךךךךךךXD
נ נוני לאהוב אושי New member 13/4/07 #376 ../images/Emo192.gif יאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif יוצור ושפשפית חחח כפעליכןןןן תהנו ביחדד יפותת שלי אני כ-ל כ-ך אוהבתת אותכןןן קבלוו נשיקהה ענקיתת ענקיתת ממנייייייייייייייייי חחחח D:
../images/Emo192.gif יאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif יוצור ושפשפית חחח כפעליכןןןן תהנו ביחדד יפותת שלי אני כ-ל כ-ך אוהבתת אותכןןן קבלוו נשיקהה ענקיתת ענקיתת ממנייייייייייייייייי חחחח D:
ה הדרושLOVEשרונוש New member 14/4/07 #379 תהנו=]]] תהנו יפיופוותתת !!! אני מחכה לתמונותת ומה הקטע עם הבוק אנלא מעודכנת ותמסרו ד"ש איפה שלא תהיו ===================================================================== איפה אוראל ופטל מזמן לא שמעתי מהן פה ... ובעיקר מפטל היא גם לא כ"כ מדברת איתי באיסי מלא מלא בנות חסרות לי ===================================================================== תפוזבל לא נתן לי לשלוח בהתחלה תהודעה
תהנו=]]] תהנו יפיופוותתת !!! אני מחכה לתמונותת ומה הקטע עם הבוק אנלא מעודכנת ותמסרו ד"ש איפה שלא תהיו ===================================================================== איפה אוראל ופטל מזמן לא שמעתי מהן פה ... ובעיקר מפטל היא גם לא כ"כ מדברת איתי באיסי מלא מלא בנות חסרות לי ===================================================================== תפוזבל לא נתן לי לשלוח בהתחלה תהודעה
פ פטל אלמוריש הנסיכה New member 14/4/07 #383 ../images/Emo85.gifהדדרריי?! גמאניי התגעגעתיי אלייך ( ומה לא שמעעתת ממניי?! סוריי יפשליי וממ...קוראים לי שני...שני אלמוריש P = D= ( דילביי ושחפיי ?! שמחה בשבילכן.. אהה שחף...אם דילב תנחור זה טבעי
../images/Emo85.gifהדדרריי?! גמאניי התגעגעתיי אלייך ( ומה לא שמעעתת ממניי?! סוריי יפשליי וממ...קוראים לי שני...שני אלמוריש P = D= ( דילביי ושחפיי ?! שמחה בשבילכן.. אהה שחף...אם דילב תנחור זה טבעי
ב בתאלוש love אדמוש New member 14/4/07 #382 ../images/Emo204.gif כנסי כן אני פה מאמי =] הנה האייסי: 351853037
א אוראלוש5 New member 14/4/07 #385 יאאא דילבי שחפי (../images/Emo99.gif ידעתי!! צדקתי כשאמרתי שבסוף זה יסתדר כפרעליכן@@!! תהנו!! ותצטלמו המון!! חחח עכשיו רק הזדמן לי להכנס לפורום אוףףף כל הזמן יש רק מבחנים אז רוב השבוע אני לא אוכל להכנס לפה =\\ אוהבת אתכן (( ספוני?!נו?! הספה נוחה ביינתיים ?!
יאאא דילבי שחפי (../images/Emo99.gif ידעתי!! צדקתי כשאמרתי שבסוף זה יסתדר כפרעליכן@@!! תהנו!! ותצטלמו המון!! חחח עכשיו רק הזדמן לי להכנס לפורום אוףףף כל הזמן יש רק מבחנים אז רוב השבוע אני לא אוכל להכנס לפה =\\ אוהבת אתכן (( ספוני?!נו?! הספה נוחה ביינתיים ?!