כל האמת עלי...
לפני הכל אני רוצה לבקש ממכם משהו...תקראו הכל או אל תקראו כלום, זה כל מה שאני מבקשת, תודה. 1) אני מצטערת שפתחתי הודעה חדשה אבל זה היה לי מספיק חשוב, לא נראה לכם מספיק חשוב? תגידו, אין לי בעיה...אבל כבר פתחתי...לפעם הבאה אני יבין שדברים כאלה לא מחייבים פתיחת הודעה. 2) אני יתחיל במה שלא אמרתי לכם עלי ואז אני יתן לכם הסברים... אז ככה: קוראים לי עמית-לא אמית. 9.9.92-לא 91. אבל כן כיתה ט'. יש לי 2 אחיות-לא אח ואחות. ואני גרה ביקנעם, שזה כן בצפון כמו שאמרתי כבר...אבל אתם בטוח לא יודעים איפה זה אז לומשנה
כל שאר הפרטים עלי אמיתיים לגמרי. בעיקרון אני לא לירון/אביאל שהמציאו בן אדם חדש לגמרי! שיניתי קצת את הפרטים שלי, אתם רוצים הסבר למה? קבלו אותו, מגיע לכם: מצד אחד זה היה בגללי, בגלל שפחדתי שמישהו מהחברים שלי או משהו יגלה שאני בפורום גיימבויז ויגיד שזה ילדותי או מפגר ויצחק עלי וזה, אבל באמת שמעכשיו כולם על ה*** שאין לי, מצד שני זה היה בגללכם, בגלל שאני גרה בעיר קטנה שמסביבה הכל קיבוצים ודי היה לי ברור שאם אני יגיד לכם שרוב החברים שלי הם קיבוצניקים זה יראה לכם כאילו "קיבוצניקים, איכס" אבל זה כל כך לא נכון, כל הסטיגמה [סטיגמה=דעה על קבוצה של אנשים לפני שאתה מכיר אותם] על קיבוצניקים זה שהם כאלה מוזרים - זה לא נכון, לפחות החברים שלי הם בדיוק כמוכם ואפילו יותר פושעים ממכם
אבל פושעים חמודים
עכשיו משהו שלא לנושא וחשוב לי להגיד, אני את תקופת הגיים בויז התחלתי לפני שנה וחצי +/-, היא בדרך להיגמר כרגע, אבל אני לא יעזוב את הפורום בגלל זה...כי הכרתי כאן אנשים מדהימים שחבל לי להפסיק איתם את הקשר וזאת בדיוק הסיבה שלא יכלתי לשקר לכם יותר...שהבנתי כמה אתם מדהימים! אני מצטערת על הכל ומקווה לסליחה ממכם, אוהבת, עמית
לפני הכל אני רוצה לבקש ממכם משהו...תקראו הכל או אל תקראו כלום, זה כל מה שאני מבקשת, תודה. 1) אני מצטערת שפתחתי הודעה חדשה אבל זה היה לי מספיק חשוב, לא נראה לכם מספיק חשוב? תגידו, אין לי בעיה...אבל כבר פתחתי...לפעם הבאה אני יבין שדברים כאלה לא מחייבים פתיחת הודעה. 2) אני יתחיל במה שלא אמרתי לכם עלי ואז אני יתן לכם הסברים... אז ככה: קוראים לי עמית-לא אמית. 9.9.92-לא 91. אבל כן כיתה ט'. יש לי 2 אחיות-לא אח ואחות. ואני גרה ביקנעם, שזה כן בצפון כמו שאמרתי כבר...אבל אתם בטוח לא יודעים איפה זה אז לומשנה