לרשותכם

Satla ruleS

New member
תתודהה[[=

אבל 50 שקלים ישנים?
איך אני אשיג?
אולי הם יסכימו כפיקדון חדשים?

mirrra

New member
אני לא בטוחה...אבל אם את רוצה

תביאי לי 70 שקל חדשים ואז אני אשלם עליך 50 שקל ישנים.

sapirush1

New member
אני היום יזכיר לאבא שלי על זה

אם הוא יוכל לקחת אותי אני באה... רק תודיעו כשתדעו איך קונים את הכרטיסים ומתי זה יגמר בערך?

sapirush1

New member
4 בלילה/בוקר?

אין מצב.. התכנון היה שאבא שלי יסתובב בתל אביב עד שזה יסתיים אבל הוא בחיים לא יסכים לחכות לי עד 4
גם אין רכבות בשעה כזאת נכון? אולי אם אני ימצא עוד מישהי מב"ש שנוסעת אז נוכל לחזור ביחד אם יהיה..

Satla ruleS

New member
זה מה שמירה אמרה =|

אבל גמאני..נראה לי אחזור יותר מוקדם כי אמא תכעס... זה מתחיל ב-10..יש מצב שאבא שלך יסכים עד 1 וחצי..2?

yardenbm

New member
הופעה של יוסלס כולם לבוא

כניסה 50 ש"ח כדי לבוא כי אין להם הרבה הופעות בארץ והם אחלה להקה

shoohy

New member
החלטתי להשוויץ../images/Emo11.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

גם כען..
... [זה מועתק מהבלוג שלי...
..=]...אממ ההורים שלי היו שבוע בבנקוק וכול השיט הזה..] הם נכנסו וכול השיט הזה...חיבוקים נשיקות התגעגענו בלה בלה.. עכשיו...אמא הלכה למטבח אבא "פתח" קצת את התיק הקטן.... ipod photo! גרררר....כ"כ מושלם...לא מצאתי לו עדיין שם...מוזמנים להציע..^^ אממ...אמא באה מתיישבת ליד המזוודה ופותחת אותה... אולסטאר אדומות...^^...טיהיי!!!....הם כה שקסיות...גם להן לא מצאתי שם... אחרי זה...כפכפים של בירקנשטוק...אישית..לא אוהבת את זה... אבל אמא אמרה לי שאבא התעקש לקנות לי את זה....האמת שזה דיי דבילי... כי...כבר אמרתי לו מה אני חושבת על הנעליים האלה...הוא פשוט לא מקשיב לי... לא חשוב.....פתאום הם נותנים לי משו מוזר...עב"מ...^^....חבילה של 200 עגילים!!!!!!!!! [עכשיו אפשר לשכוח מלקבל מהם כסף לעגילים..
] אממ...פתאום אבא מביא איזה משו מוזר.... מסתכלת....דיסק של inme!!!!!!!! כ"כ גררררר......נהנה אני שומעת אותו עכשיו..פאק איזה שירים...גרר איזה קול יש לדייב!!... אוי תעשה לי ילד!!....
.... אממ...הם גם קנו לי דיסק של ל.פ ושל ס.פ ועוד דיסק של גרין דיי... וגם משחק מחשב "רולר קוסטר" שכ"כ רציתי לקנות!!!...[אבל הוא לא עובד לי;[..] אממ...הם קנו לי שני תיקי שק כאלה שאני ממש אוהבת...ועוד איזה פאוץ מגניף...^^ אממ...בוקסר של בוב ספוג!!!!ושתי חולצות שלו!!! ועוד ארבע חולצות מדהימות!!!...ומכנסיים!!!...גרררר *מנסה להיזכר מה הם עוד קנו לי* *רצה לבדוק בחדר* אה כע...הם קנו לי ולאח שלי 15 סימניות כאלה שנעשו בעבודת יד..והן מדהימות!!! ושעון...[זיוף של הבייבי גי שיש לי..^^]...ועוד שעון של לואי וויטון!...אממ.... ו צמיד מדהים...ו....מניפה...XD.....וזיהו...מה לא מספיק?!....

למעלה