לרביעי...

../images/Emo32.gifלרביעי...

מחר המבחן מעבר =| למדתי, חרשתי והיום-חרישה מלאה על הכל
נקווה שיהיה טוב
בהצלחה לנבחנים היום

shay08

New member
כנסו - טיאר

המצעד של טיאר התחיל מההתחלה . לשירי יש 2 נקודות . תציפו http://www.tayar.co.il/pages/celebs/

../images/Emo214.gifשירי מקום 17../images/Emo124.gif

תצביעו! [בבוקר כשהצבעתי היא הייתה מקום רביעי
]

הכי כיף להישאר בבית../images/Emo9.gif../images/Emo130.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

וקמתי מוקדם בגלל שבמקרה התעוררתי וראיתי שאחותי לא קמה אז הערתי אותה והיא הדליקה את האור אז גם אני קמתי
אבל אני עדיין לא הולכת לבצפר
עדי [כשתחזרי
]- נדבק לי list of lovers
רעות- בהצלחה
אם את צריכה עזרה אני פה..

../images/Emo187.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo65.gif

התאומות אולסן מעניקות ראיון בלעדי לגולשי הפורום שלהן בתפוז! התאומות אולסן יעניקו ראיון כתוב לגולשים, וזה הזמן להשחיז את המקלדת. תמיד פנטזתם לתחקר את מרי קייט ואשלי? ההזדמנות שלכם הגיעה! הכנסו עכשיו לפורום התאומות אולסן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=471&msgid=89435414
תמיד רציתם שיפתחו לכם בקלפים או יגלו לכם את העתיד? אנו שמחים ונרגשים לספר לכם שבשבועות הקרובים אנחנו נעלה עם תוכנית חדשה ב-Flix בכיכובה של אחת המיסטיקניות הטובות בארץ. בתוכנית המיסטיקנית תענה על שאלותיכם, תפתח לכם בקלפים או בשמן ותהיה תמיד מוכנה לעזור לכם עם טיפים משלה. רוצים לעלות לשידור כדי שגם לכם יפתחו בקלפים ויגלו את העתיד? הכנסו ללינק המצורף: http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=2214882 ושלחו לשם משתמש זה מסר (מספיק מסר אחד) עם הפרטים הבאים: שם מלא שם משפחה שם של אבא ואמא ותאריך לידה והכי חשוב: מספר טלפון בו אפשר להשיג אתכם. צוות Flix מחכה לשמוע מכם!

../images/Emo214.gifכל הכבוד ../images/Emo47.gif

אני זוכרת שביא' הייתי בטוחה שאני נכשלתי וקיבלתי 91 במבחן... אחד המבחנים ההזויים

../images/Emo214.gif../images/Emo50.gif כבר מעכשיו ../images/Emo8.gif

ותזהרי לא לחרוש יותר מדיי... את עלולה לשכוח הכל מרוב לחץ
...

../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifמאוחר מידי../images/Emo7.gif

אני חורשת יותר מידי ונראה לי שאילו אני לא יודעת כלום.. אבל כשאני פותרת תרגילים אני מצליחה

D o r B

New member
בוחן בגיאומטריה../images/Emo122.gif

איזו מורה מטומטמת
הגיע סוף השיעור אז היא לקחה אותנו לחדר מורים כדי להמשיך שם.. פתאום היא ביציאה ש"אני הולכת רגע, מי סמסיים שישים לי בתא"
היא הלכה..ולי נתנו את התשובות
אבל תרגיל אחד לא ידעתי

linoy7

New member
../images/Emo6.gifמורים כאלה זה טוב../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

מהממת11

New member
איזה יום מצחיק ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

שיעור היסטוריה היה מזה מצחיק חח...
ילדה אחת שישבה לפני עשתה כל מיני דברים מפגרים והיא לא שמה לב לזה שאני וחברה שלי צוחקות עליה חצי שעה...
מסכנה המורה שלי,זיוה, כמה שהיא הסתכלה עלינו =\ אבל אני באמת שלא הצלחתי לעצור.... ושאר היום היה גם ככה... יש לי מורה מטומטמת לערבית..!! ררררר

chagiti

New member
היה לי מבחן.....

היה לי מבחן בארץ ישראל(זה המגמה שלנו...*בעעעעעע* )שונאת ת'מקצוע ושונאת ת'מורה.. אני בטוח בטוח מקבלת לא יותר מ-60!! כנראה אפילו הרבה יותר פחות!!!! מחר יומולדתתתת
הדרררר תרגישי הכי הכי טוב!!!!!ותעדכני אותי...

למעלה