לרביעי

../images/Emo10.gifעמי הבן זונהההההההההההההההההההה

הוא כל כך מצחיק יש לו קול של מישהו שחטף הרגע בוקס באף ולא מבינים מילה והוא כזה "מה אתם לא מבינים בדיוק?" אותךךךךךךךךךךךךךךךךך אידיוט!!! המורים לתנ"ך זונות
ליאור חירטטתי כל כך הרבה את לא יודעת
מקווה למעל 80
בנתיים יש לי בוחן שאחרי תיקון קיבלתי בו 65 המצב חייב להשתפר

Simply an Angel

New member
הוא גם דומה בפרופיל לשייקה לוי..../images/Emo6.gif

ממש נבהלתי כשקלטתי את זה!
הוא באמת מורה מטומטם
שוש לידור בגרסת התנ"כ
חוץ מזה,אל תדאגי דניאל
הרי כל מה שצריך לעשות בתנ"כ זה לדעת לחרטט, לא?
וגם אם לא יילך טוב.. תמיד תמיד תמיד אפשר לשפר!
מועד ב' יישמח מאוד לקבל אותנו בזרועות פתוחות

MoRaN SaShA

New member
תנך? ביא'?! חחח איזה קטע היה לנו

מבחן אחד בתנך ביא'.. חחחח פשוט ככה יצא.אבל תנך זה ממש לא לחרטט חחח לעומת ספרות שזה כן. וגם קצת אזרחות.. אבל תנך .. ביא' זה יותר קל. עכשיו תוקעים לנו במבחן מלא חומר גם משנה שעברה וגם מהשנה. כי זה חומר מצטבר

MoRaN SaShA

New member
מה כבר יכול להצטבר? אתם ביא'!!חח

חחח זה מצטבר מהחודשיים האחרונים. אבל כשתהיו ביב' זה יצטבר לכם כולל מיא'. אני לא יודעת אם יהיה לכם 4 מבחנים בתנך, כאילו.. לנו היה אחד חחח ככה יצא. אז לא היה שום דבר מצטבר. הקטע הוא שלא למדתם בי' תנ"ך, נכון?!... אז מה יכול להצטבר.

אז זהו../images/Emo6.gifשלמדנו!

שינו את התוכנית לימודים נשמה
אנחנו ואתם לומדים בדיוקקקקקקק אותו חומר! גם לנו זה היה על המצטבר של השנה + שנה שעברה (משהוא כמו 40 פרקים..) כאילו.. עלילות ראשית+מלכים ונביאים+ירמיהו

MoRaN SaShA

New member
דיייייי גם לכם?!?!? לנו יש מבחן על

זה ב-3.11 .. בדיוק על זה- עלילות הראשית- מלכים ונביאים ירמיהו ותהילים! גם לכם היה על זה?!?! איזה מסכנים.. אבל תהיה לכם השנה גם בגרות בזה?! אם כן, שיחקתם אותה. זה כזה דפוק לעשות הכל ביב'.. הכל בלחץ. בית ספר אידיוט.

MoRaN SaShA

New member
איזה לזלזל. בינתיים יא' הייתה הכי

כיפית. את י' שנאתי. נראה מה הולך להיות ביב'.

MoRaN SaShA

New member
חהההה היא למדה עם עמי!!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

יאו כולם אומרים שהוא כזה מסטול

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifאיזה יום../images/Emo9.gif

פיתחנו תמונות (הפכנו אותן מנגטיב לפוזיטיב) ויצא שולט
וקיבלנו סרטי צילום ופרוייקט לצילום עד יום רביעי! אני צריכה לסיים 25 תמונות על דברים שמאפיינים אותי (כבר צילמתי את החתולים שלי ו2 תמונות של הכלבה
) וזה שולט
והמצלמה של דוד שלי מגניבה לאללה וברגע זה אני ממש אוהבת אותו (תמיד ידעתי שהצד האנגלי יותר טוב מהצד התימני!) אבל דבר אחד מקלקל לי תיום! העבודה המזורגגת בביולוגיה
מאיפה לי מה זה המנגנונים הסתומים האלה שבחיים לא שמעתי עליהם ואפילו המורה הנעל לא יודעת להסביר מה זה אלא רק אומרת: "תחפשו ותעשו עבודה על זה!" ררררררר איתה

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifגולג'י אידיוט../images/Emo46.gif

זה למחר וכבר סיימתי. זאת עבודה מטופשת ולא מובנת! טוב נו, למה כבר אפשר לצפות ממורה שמילות התואר: "מטופשת" ו"לא מובנת" מתאימות לה בדיוק?

MoRaN SaShA

New member
חחחח גולג'י חחח איך הצחיקה אותי

המילה הזאת
בזמנו שלמדנו על זה בכיתה ט'..

למעלה