לרביעי

כן לא היה לי כוח לחשוב יותר מידי../images/Emo6.gif

גם ככה גשם זה דיכאון
עצוב להפרד באמצע אוקטובר

../images/Emo32.gifלרביעי../images/Emo47.gif

כל מה שלא קשור לאלופה לכאן
השאר בחוץ בלה בלה בלה
אוף
יש פה מלאמלאמלא גשם כל הרחוב שלי הפך לנהר אני לא רוצה לצאת מהבית מחר בבוקרררררררררררררררררררר
לילה טוב
אני רוצה קיץ תלאביבי

כל שנה!!!!!!!!!1111

יואו כוסאמק הגשם לא מפסיק
וכל שניה יש רעם שמקפיץ אותי מהמיטה למחשב

../images/Emo6.gif

שיעור מורשת...מדברים על מועצה כלשהי שהקימו מזמן מזמן לא יודעת בכלל מי ולא איכפת לי
פתאום המורה שלי שואלת "ומי המפקד של המועצה?" וכל הכיתה שלי "אלכס!!!!!!!!!!!!"
[מי שרואה השמינייה יבין
]

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם אצלי תמיד מקשרים

את השמיניה לדברים שלומדים! חחח זה כזה מצחיקק.. המורה להיסטוריה שואלת מתי נפלה הבסטיליה? וכל הכיתה ביחד: "היום שבו נפלה הבסטיליה ובו נחגג יום העצמאות הצרפתי, ה-17 ביולי 1789"
[פרק 13 בשמיניה ו9873498644 פיספוסים של הילי במשפט]

MoRaN SaShA

New member
חחחחחחח ..

חחחח יפה שאצלכם כולם רואים השמינייה
חחחח נו מילא.. אתם בטח לא ביב' חחח אצלי עדיף לשמור את זה בשושו חחח

Simply an Angel

New member
שכה יהיה לי טוב ../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif

המורה הזה לתנ"כ צריך לזכור שיש גבול לאורך מבחן שאפשר להספיק בשעתיים..
המורה הזה פשוט סתום

RTur

New member
איכשהו תמיד המורים שלי לתנ"ך..

שרוטים על כל הראש!!!! מאז שהתחלתי ללמוד תנ"ך ועד שסיימתי לא זכורה לי מורה אחת נורמלית לתנ"ך! כל אחת יותר שרוטה מהשנייה! בכיתה ה' או ו' היה שיעור תנ"ך והיה ילד אחד שהוא לא ממש לומד אבל הוא יושב בכיתה ולא ממש מפריע.. היא ביקשה ממנו ללכת להביא לה גיר (איזה ישן זה גיר אה?) אז הוא הביא לה גיר ולקח גם עוד אחד לעצמו.. המורה המשיכה ללמד והוא כדי לא להשתעמם עשה מהגיר אבקה כזאת עם מספריים.. והוא התחיל כזה להסתכל על האבקה מקרוב ולשים כזה בערימה.. פתאום באמצע השיעור המורה קולטת אותו ודפקה ריצה החוצה מהכיתה והביאה את המנהלת... מסתבר ש... היא חשבה שהוא מסניף סמים!!!!

למעלה