לראשושני

NavooShiT

New member
אורטל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לעזאזל.. עכשיו 8 בבוקרר בגלל שהיום אני לא הולכת לבצפר,היי'תי בטוחה שרק אני נשארתי.. אז עפתי לקרוא ת'ספר שילי ואז למיטה החמימה שלי
אגב, יום רביעי בעז"ה אנחנו מתחברים ל-YES
אני אראה "ראש גדול",ואז יהיה' לנו נושא משותף לשיחה
סורי שחפרתי.. בוקר טוב לכולםם

oRTaLi 612

New member
אוחחחח נאווה!../images/Emo9.gif

את כזאת כפרוט, בטח נעשה שיחות רק על ראש גדול כל היום! מי צריך את ערן כשיש את אדם הירש הא?
הההההההה סתם אגב, אני מקוה שהאורטלי בחתימה שלך זאת אני! וחסר לך שלא! הההההההה

oRTaLi 612

New member
באיזה קטע?

מישהו אמר שהתחתנו? הא? הא? אז למה את אומרת סתם? תגידי את בסדר? אין, את פשוט לא נורמלית! מתתנת אנשים כאילו היא איזה אולם אירועים!
באיזה קטע? סתם, אביחי הוא אחי המאומץ, ככה ש

../images/Emo207.gif תגידוו בנות סיפרתי לכם על ..

המשפחהההההה שללליי?! לאא?! עיםם לא אזז תכירווווווו טולייי זאתת אחותיייי התאומהההה וברו'שש זאתת גיסתיייי היקרההה!{טוליי וברושש נשואותתת} ברר בוגדתת באושריי וטוליי בוגדתת באדםםםםם!ששששש אבלל אל תספרוו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבוו זה השעהה שליי חחחחחחח אבלל רק אניי לא בוגדתתת בביחו'שששש הנסיךךך שליייייי כיי הוא כל עולמיי אני אוהבתת אותווו חחחחחחחחחחחחחחחח קיצקוץץ ד"ש למשפןחהה שלי שאניי אוהבתת אותההההההה!! אהה ועודדד מעט יש לטולי יומלדתת עודד כמה ימיםם!! אניי כבר הכנתיי ברכהה וקיניתיי מתנההה חחחחחחחחחחחחח
חחח

oRTaLi 612

New member
קטע, את גיסתי!../images/Emo2.gif

אני הרי אחות של אביחי וערן, ואת אישתו של אביחי! חיבוק?

litalg06

New member
אורטלי אנחנו גם קשורות כי ערןן הוא

בעליי!! שרינושש יאפהה!!! יוצא בסוף שגם אנחנו משפחהה

חחחחחחחחחחח כפרעלינוו

גםםם אתןןן משפחהה שלנוווווו!! כלל הפורוםם אחיותת!!מה אתן לא יודעותתתתת?!?! אימצתייי אתת כולןןןןןןןן כייי אני אוהתבת אותכןןןןןןןןןןןן אז אניי רוצהה שתיהיווו הבנותת שלייי חחחחחחחחחחחח

oRTaLi 612

New member
../images/Emo207.gifבקשר לצייר, חשוב! האמ

מישהי יודעת איך שמים בתיבת טקסט שהטקסט יהיה בצד ימין ולא רק בשמאל? או באמצע? דחוף

למעלה