לראשושני

ספירולה

New member
כנסו מתוקותתתת!! :(

תהנו לכן כולכן בפסק זמן..... אני פה בבית מרותקת ולמיטה עם "מחת הנשיקה" למרות שהייתי מתה לבוא! ובגלל זה גם פול זמן לא ביקרתי פה....:\ אז.....תהנו לכן! והכי הכי חשוב! תהיו בריאות +ספירולה+

ספירושש

תרגישי טוב מאמי..
מה זאת בדיוק המחלה הזאת?? ממ..מאמי את לא לבד..גמאני לא הולכת

../images/Emo207.gif כנננסווו מ=ה=ר!

קודםם כוללל אני צריכה לספר לכםם משוו חחחחחח היוםם בבוקר היהה לנוו ספורטט בשעה השניה קיצרר כל הבנות ישבו על הספסל ודיברנוו וצחקנוו וזהה קיצרר פתאום המורה שלנו לספורט שמהה לנו מוזיקה את השיר אשמור את ליבי היא תמיד שמה לנו מוזיקה בשבילל הכיף וזה אז היא שמה לנו פתאום אני שומעת ת'התחלה ומנסה לחפש מאיפה זה בא פתאום אני קולטת שזה באה מהמערכת סטיראו אניי כזהההההה קמהה רצהה מהררר ללמערכתתתתתתת מתחילהה לשיר ולרקודדדדד אני כזה עושה למורה שלייי יווו איזה כיף להתחילל תבוקר עים הבוייזזז!!היא כזה עושה לי מה אלה הגיים בוייז המפורסמיםם אז אני עושה להה חחח כןןן! קיצרר בדברר השני אני צריכה עזרהה! אני עושה לחברה שלי וואי איזה סקסייםםם הבוייז כשהםם בגשםם אז היא עושהה כזהה ט'חחח עלקק גשםם אז אמרתי להה היית מתהה הם צילמוו את זה בגשםםםםםםםם!!אז חברה שלי אחרת עושה כן בטח ממש הם תיאמווו עים אלוהים אז אני עושה לה מה הקשרר ירדד גשםם!אז המורהההה כזה מתעברתתת עושה מה פתאום לא יכול להיות שהם צלימו בגשםם!אזז אמרתיי יווווו מה אתם מפגריםם הם צילמוו את זה בגשםם ואני יביא לך ת'כתבהה ואמרתיי להם איתיי את מתווכחותת?!איתיייייי?!אאז אני המורה שלי וחברה שלי התערבנוו על מאהה שקלל!!חחח תעזרוו לי להשיגג ת'כתבהה אני יוכיחח להםםםם!! ובננותת סליחה מראש על המגילהה הייתי חייבת לכתובב ככה הרבההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוהבתתתתת מראששש את כל מי שתעזור לי וגם את מי שלאא חחחחחחחחחחחח מואהההה

חחחחחחח גיסתיי היקרההה

אבלל מה עים העזרההההה?! חחח אני רוצה 100 שקלל חחחחחחחחחחחחחחח

כנסי כנסייי

הם עשו את הקליפ במים שהשפריצו עליהם ולא בגשם...כי הראו את איך עושים את הקליפ וגם היה כתבבבבה בראש 1 עם תמונות שזה הכל תפאורה ולא גשם אמיתיי....... SOOOOOOOOOOOOOO.......

ספירולה

New member
ברוש המחלה הזאת זה.....

זו מחלה שנמשכת כמה חודשים... והיא יכולה לבוא בכל צורה... דלקות בעיניים, באוזניים, בגרון בכל מקום...כאבי ראש, בטן....חום... ובקיצור אני כבר שבוע וחצי בבית... אני מקווה שזה יעבור אצלי יותר מהר ואני אוכל לחזור לתפקד, בינתיים אני מבלה פה איתכן בובות יפותת!! ותודה לכולן1!! מואהההה KIS KIS KIS

NavooShiT

New member
../images/Emo32.gifלראשושני ../images/Emo3.gif

כל מה שלא קשור לבויז-לכאן
קבלו את החתימה החדשה והנוצצת שילי
אורטלי &גלי אוהפתתכן ה מ ו ן

למעלה