לראשונה

Lord VoIdemort

New member
ובהודעה זאת אני נפרד ממכם

ל10 ימים (איזה כיף להרוס שמחות.), אני טס לגרמניה מחר ב9 ורבע בבוקר ^^"

CherryBlossom1

New member
שאלון חופש גדול!../images/Emo54.gif../images/Emo175.gif../images/Emo179.gif

וקצת קיץ. 1.החופש התחיל? 2. עשית טבלת יאוש? 3. אם כן, לפני כמה זמן התחלת אותה? 4.מה דעתך על מי שעושה טבלת יאוש עם שעות? 5. ועל מי שעושה טבלת יעוש עם מספר שיעורים שנשארו? 6. באיזה שעה אתה קם בחופש בד"כ? 7. מה השעה הכי מאוחרת שאי פעם קמת בה? 8.חופש!!! עאעאעא יאיאיאיאיייי חופשששש!!!!!!!!!!!!! ייישששששששששש!!! ווווווווווווווואאאאאא!!!!! 9. כן, סליחה, לא יכלתי להתאפק. 10.למי שבחטיבה והחופש שלו התחיל היום- מה עשית דבר ראשון שיצאת מבית הספר? 11. ראית אנשים אחרים שעושים דברים מוזרים אחרים? 12.יש לך תכניות מיוחדות כלשהן לחופש חוץ משינה מחשב טלויזיה ים בריכה? 13.תוך כמה זמן בתחילת החופש אתה מתחילה להשתעמם (אם בכלל)? 14.אתה טס לחו"ל מתישהו בחופש? 15. לאן? 16.אתה עושה משהו לכבוד תחילת החופש? 17. מצפה למשהו שאתה יודע שיקרה בחופש? מה זה? 18. יש משהו שאתה מקווה שיקרה בחופש, אבל אתה לא יודעת אם זה יקרה? 19.המזגן שלך בבית פועל טוב? 20.אתה חושב שהיה עדיף שהחופש יהיה בחורף? 21. מה דעתך על אורך החופש(לא לשקר!)? 22.אתה מעדיף קיץ או חורף(מי יגיד חורף עכשיו?)? 23.יש לך מספיק בגדים לקיץ? 24. איך אפשר בלי שאלת הסיום הטיפשית הקבועה- למה ענית על השאלון? חופש נעים לכולם!

CherryBlossom1

New member
עונה לעצמי../images/Emo54.gif../images/Emo181.gif

1.החופש התחיל? כן. 2. עשית טבלת יאוש? כן. 3. אם כן, לפני כמה זמן התחלת אותה? לפני שלושה בבועות בערך. 4.מה דעתך על מי שעושה טבלת יאוש עם שעות?אלה באמת מטורפים. 5. ועל מי שעושה טבלת יעוש עם מספר שיעורים שנשארו? זה סבבה, אני עשיתי כזאת. 6. באיזה שעה אתה קם בחופש בד"כ? בהתחלה אני קמה ממש מוקדם, כמו שאני קמה לבית ספר, אבל אחר כמה זמן אני מתחילה לקום יותר מאוחר (וגם לא לא מאוחר במיוחד). 7. מה השעה הכי מאוחרת שאי פעם קמת בה? לא זוכרת. 8.חופש!!! עאעאעא יאיאיאיאיייי חופשששש!!!!!!!!!!!!! ייישששששששששש!!! ווווווווווווווואאאאאא!!!!! ....בהחלט. 9. כן, סליחה, לא יכלתי להתאפק. מה לעשות. 10.למי שבחטיבה והחופש שלו התחיל היום- מה עשית דבר ראשון שיצאת מבית הספר? בפצתי קפיצה מפגרת. 11. ראית אנשים אחרים שעושים דברים מוזרים אחרים?לא, אבל ביסודי תמיד היו ילדים שהביאו קונפטי וזרקו אותו. 12.יש לך תכניות מיוחדות כלשהן לחופש חוץ משינה מחשב טלויזיה ים בריכה? חוץ מלטוס לצרפת וספרד, שאר הדברים לא מתוכננים מראש. נראה כבר. 13.תוך כמה זמן בתחילת החופש אתה מתחילה להשתעמם (אם בכלל)? בשנה שעברה החופש נגמר לפני שהספקתי להשתעכמם, אני מקווה שהשנה זה לא יהיה ככה. 14.אתה טס לחו"ל מתישהו בחופש?כן. 15. לאן? לצרפת ולספרד. 16.אתה עושה משהו לכבוד תחילת החופש? מחר אני הולכת לים (כמה מקורי). 17. מצפה למשהו שאתה יודע שיקרה בחופש? מה זה? הטיסה. 18. יש משהו שאתה מקווה שיקרה בחופש, אבל אתה לא יודעת אם זה יקרה? לנסוע לצפון להחלקה על הקרח, שחהרה שלי ברמת גן תחזור לגור בראשון, ועוד כמה דברים. 19.המזגן שלך בבית פועל טוב? מעולה
20.אתה חושב שהיה עדיף שהחופש יהיה בחורף?לא! ממש לא! אז היינו צריכים לסבול את החום של הקיץ בבית ספר בלי מזגן
. וחוץ מזה את לא היה אפשר ללכת לים ולבריכה בחופש. 21. מה דעתך על אורך החופש(לא לשקר!)? לא יודעת, אני חושבת היה יכול להיות נחמד אם הוא היה קצת יותר ארוך, אבל לא יותר מידי. אולי לעגל את זה לשלושה חודשים. 22.אתה מעדיף קיץ או חורף(מי יגיד חורף עכשיו?)? אני אוהבת את שניהם, אבל עכשיו בהתחיל החופש, נראה לי שאני מעדיפה קיץ. 23.יש לך מספיק בגדים לקיץ? לא. 24. איך אפשר בלי שאלת הסיום הטיפשית הקבועה- למה ענית על השאלון? כי אני כתבתי אותו.

THE ILLEGAL ONE

New member
בלו בלו מי קורא מי??../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1.החופש התחיל?ברור ש................כן
2. עשית טבלת יאוש?לא
3. אם כן, לפני כמה זמן התחלת אותה?לא עשיתי
4.מה דעתך על מי שעושה טבלת יאוש עם שעות?מטומטם עשיתי את זה שנה עברה
(כן הייתי מטומטמת) 5. ועל מי שעושה טבלת יעוש עם מספר שיעורים שנשארו?אותו הדבר 6. באיזה שעה אתה קם בחופש בד"כ?11-12 7. מה השעה הכי מאוחרת שאי פעם קמת בה?16:00 8.חופש!!! עאעאעא יאיאיאיאיייי חופשששש!!!!!!!!!!!!! ייישששששששששש!!! ווווווווווווווואאאאאא!!!!! 9. כן, סליחה, לא יכלתי להתאפק. 10.למי שבחטיבה והחופש שלו התחיל היום- מה עשית דבר ראשון שיצאת מבית הספר?אמרתי לחברה שלי"ישש זו הפעם האחרונה שאני נוסעת בהסעות המפגרות האלה!!!!" ואחר כך שהגעתי הביתה נתתי לארמן קיווי(ארמן-הארנב שלי,אני עוזבת את הביה"ס) 11. ראית אנשים אחרים שעושים דברים מוזרים אחרים?לא 12.יש לך תכניות מיוחדות כלשהן לחופש חוץ משינה מחשב טלויזיה ים בריכה?עבודה אולי..ולהוריד ים וברכה 13.תוך כמה זמן בתחילת החופש אתה מתחילה להשתעמם (אם בכלל)?באותו היום 14.אתה טס לחו"ל מתישהו בחופש?
15. לאן?
16.אתה עושה משהו לכבוד תחילת החופש?
17. מצפה למשהו שאתה יודע שיקרה בחופש? מה זה?יום הולדת שלי והופעה של טורי איימוס
18. יש משהו שאתה מקווה שיקרה בחופש, אבל אתה לא יודעת אם זה יקרה?שדודה שלי תבוא....ושיעשו לי מסיבת הפתעה
19.המזגן שלך בבית פועל טוב?לא כל כך.. 20.אתה חושב שהיה עדיף שהחופש יהיה בחורף?
ואז כל הקיץ ללמוד? לא תודה 21. מה דעתך על אורך החופש(לא לשקר!)?מעולה! 22.אתה מעדיף קיץ או חורף(מי יגיד חורף עכשיו?)?חורף!(אני!!!!!) 23.יש לך מספיק בגדים לקיץ?
אין לי בגדים בכלל(לא אוהבת ללכת לקנות) 24. איך אפשר בלי שאלת הסיום הטיפשית הקבועה- למה ענית על השאלון?כי חם לי ובמרתף יותר נעים!

עונה

1.החופש התחיל? כן. 2. עשית טבלת יאוש? כן 3. אם כן, לפני כמה זמן התחלת אותה? בתחילת השנה. 4.מה דעתך על מי שעושה טבלת יאוש עם שעות? שהוא דפוכ בסחל. 5. ועל מי שעושה טבלת יעוש עם מספר שיעורים שנשארו? שאו מתומתם לגמריי. 6. באיזה שעה אתה קם בחופש בד"כ? ב11 בערך. 7. מה השעה הכי מאוחרת שאי פעם קמת בה? 18:00. אבל בואו לא ניכנס לפרטים. 8.חופש!!! עאעאעא יאיאיאיאיייי חופשששש!!!!!!!!!!!!! ייישששששששששש!!! ווווווווווווווואאאאאא!!!!! 9. כן, סליחה, לא יכלתי להתאפק. כיף לך. 10.למי שבחטיבה והחופש שלו התחיל היום- מה עשית דבר ראשון שיצאת מבית הספר? התקשרתי להורים... 11. ראית אנשים אחרים שעושים דברים מוזרים אחרים? כמה ערסים רדפו עם האופניים אחרי מכוניות ><. ואחד שבר למכונית את החלון האחורי... 12.יש לך תכניות מיוחדות כלשהן לחופש חוץ משינה מחשב טלויזיה ים בריכה? לא. 13.תוך כמה זמן בתחילת החופש אתה מתחילה להשתעמם (אם בכלל)? תוך שבועיים. 14.אתה טס לחו"ל מתישהו בחופש? לא. 15. לאן? לשומקום. 16.אתה עושה משהו לכבוד תחילת החופש? לא, אבל חלק מהכיתה שלי הולכים לעצרת ללימודים טובים יותר. יש להם אחלה טיימינג. 17. מצפה למשהו שאתה יודע שיקרה בחופש? מה זה? אני עובר דירה. הידד. 18. יש משהו שאתה מקווה שיקרה בחופש, אבל אתה לא יודעת אם זה יקרה? זאת בדיחה פרטית אז עזבו. 19.המזגן שלך בבית פועל טוב? כן. 20.אתה חושב שהיה עדיף שהחופש יהיה בחורף? בשביל מה? 21. מה דעתך על אורך החופש(לא לשקר!)? צריך להוסיף חודש. 22.אתה מעדיף קיץ או חורף(מי יגיד חורף עכשיו?)? חורף
23.יש לך מספיק בגדים לקיץ?לא. 24. איך אפשר בלי שאלת הסיום הטיפשית הקבועה- למה ענית על השאלון? כי קורל הנטשנית לא פילחה שאלון בערמומיות כבר הרבה זמן.

נועוש6

New member
אני בכיתה ז' ועוד לא התחיל לי החופשש../images/Emo7.gif

1.החופש התחיל?ברוררר 2. עשית טבלת יאוש?כה 3. אם כן, לפני כמה זמן התחלת אותה?מתחילת החודש 4.מה דעתך על מי שעושה טבלת יאוש עם שעות?אובססיבי 5. ועל מי שעושה טבלת יעוש עם מספר שיעורים שנשארו?מגניבב אבל לוקח מלא זמןן 6. באיזה שעה אתה קם בחופש בד"כ?9 ככה 7. מה השעה הכי מאוחרת שאי פעם קמת בה?11 8.חופש!!! עאעאעא יאיאיאיאיייי חופשששש!!!!!!!!!!!!! ייישששששששששש!!! ווווווווווווווואאאאאא!!!!! 9. כן, סליחה, לא יכלתי להתאפק. 10.למי שבחטיבה והחופש שלו התחיל היום- מה עשית דבר ראשון שיצאת מבית הספר?אני בכיתה ז' אבל ברמת גן אין חטיבות באסהה 11. ראית אנשים אחרים שעושים דברים מוזרים אחרים?לאא 12.יש לך תכניות מיוחדות כלשהן לחופש חוץ משינה מחשב טלויזיה ים בריכה?אממממ תנו לי לחשובב ברורו שיש מחנההההההההההההה 2007 שבט רמת גן יהיה ענקקקקקקקק 13.תוך כמה זמן בתחילת החופש אתה מתחילה להשתעמם (אם בכלל)?אין כזה דבר חחח 14.אתה טס לחו"ל מתישהו בחופש?אולי יום לפני שהחופש מסתיים ואז אני לא יהיה ביום הראשון 15. לאן?טורקיה 16.אתה עושה משהו לכבוד תחילת החופש?חברה שלי עושה מסיבה 17. מצפה למשהו שאתה יודע שיקרה בחופש? מה זה?אמממ אולי למצוא אהבה? 18. יש משהו שאתה מקווה שיקרה בחופש, אבל אתה לא יודעת אם זה יקרה?ראו תשובה 17 19.המזגן שלך בבית פועל טוב?האו פועל מצויןןן 20.אתה חושב שהיה עדיף שהחופש יהיה בחורף?לאאא 21. מה דעתך על אורך החופש(לא לשקר!)?צריך יותר חח 22.אתה מעדיף קיץ או חורף(מי יגיד חורף עכשיו?)?קיץץץ 23.יש לך מספיק בגדים לקיץ?מקווה שכה 24. איך אפשר בלי שאלת הסיום הטיפשית הקבועה- למה ענית על השאלון? כי התחשק לי יש לכם בעיה?!דחפו לת*ת

cmpo

New member
../images/Emo109.gif עונה...

1.החופש התחיל? לא, הוא מתחיל ביום ראשון, אחרי הבגרות בלשון
2. עשית טבלת יאוש? כן, כל יום מחקתי מהיומן! 3. אם כן, לפני כמה זמן התחלת אותה?ממש ב- 1 לספטמבר. 4.מה דעתך על מי שעושה טבלת יאוש עם שעות? טוב, זה כבר מוגזם.. מי זוכר למחוק? 5. ועל מי שעושה טבלת יעוש עם מספר שיעורים שנשארו? אוו אוו, באמת היו לו משעמם באותו הרגע 6. באיזה שעה אתה קם בחופש בד"כ? תלוי מה עשיתי ערב קודם, זה יכול להיות ב- 11 וזה יכול להיות ב-4.. 7. מה השעה הכי מאוחרת שאי פעם קמת בה? לא ישנתי בכלל? 8.חופש!!! עאעאעא יאיאיאיאיייי חופשששש!!!!!!!!!!!!! ייישששששששששש!!! ווווווווווווווואאאאאא!!!!! 9. כן, סליחה, לא יכלתי להתאפק. סולחת
10.למי שבחטיבה והחופש שלו התחיל היום- מה עשית דבר ראשון שיצאת מבית הספר? נכנסתי לאוטו ונסעתי הביתה ^___^ 11. ראית אנשים אחרים שעושים דברים מוזרים אחרים? כן, בוכים שלא קיבלו תעודות... חחחחח(בחיי).. 12.יש לך תכניות מיוחדות כלשהן לחופש חוץ משינה מחשב טלויזיה ים בריכה? ממש, אבל ממש לא
13.תוך כמה זמן בתחילת החופש אתה מתחילה להשתעמם (אם בכלל)? מהיום הראשון! 14.אתה טס לחו"ל מתישהו בחופש? אין לי מושג... 15. לאן? אין לי שמץ 16.אתה עושה משהו לכבוד תחילת החופש? סתם, ישנה.. חחח 17. מצפה למשהו שאתה יודע שיקרה בחופש? מה זה? כן! חברה קרובה צריכה ללדת... 18. יש משהו שאתה מקווה שיקרה בחופש, אבל אתה לא יודעת אם זה יקרה? כן, אני לא אפרט. 19.המזגן שלך בבית פועל טוב? חחח כן! מזל... תיקנו אותו לא מזמן
20.אתה חושב שהיה עדיף שהחופש יהיה בחורף? לא! מה פתאום... 21. מה דעתך על אורך החופש(לא לשקר!)? קצר. מאוד. קצר. 22.אתה מעדיף קיץ או חורף(מי יגיד חורף עכשיו?)? אביב
מה תגידי על זה? 23.יש לך מספיק בגדים לקיץ? חחחחח ברור 24. איך אפשר בלי שאלת הסיום הטיפשית הקבועה- למה ענית על השאלון? כי סתם לא היה לי מה לעשות?

MR Lordi

New member
עונהה ../images/Emo13.gif

1.החופש התחיל? כן
2. עשית טבלת יאוש? לא 3. אם כן, לפני כמה זמן התחלת אותה? ----- 4.מה דעתך על מי שעושה טבלת יאוש עם שעות? שיעשה בכיף...לא אכפת לי 5. ועל מי שעושה טבלת יעוש עם מספר שיעורים שנשארו? מתמטיקה 6. באיזה שעה אתה קם בחופש בד"כ? 9 נראה לי ... 7. מה השעה הכי מאוחרת שאי פעם קמת בה? 11 חח 8.חופש!!! עאעאעא יאיאיאיאיייי חופשששש!!!!!!!!!!!!! ייישששששששששש!!! ווווווווווווווואאאאאא!!!!! 9. כן, סליחה, לא יכלתי להתאפק. 10.למי שבחטיבה והחופש שלו התחיל היום- מה עשית דבר ראשון שיצאת מבית הספר? שמחתי
11. ראית אנשים אחרים שעושים דברים מוזרים אחרים? לא
12.יש לך תכניות מיוחדות כלשהן לחופש חוץ משינה מחשב טלויזיה ים בריכה? אולי אני טס לגרמניה... 13.תוך כמה זמן בתחילת החופש אתה מתחילה להשתעמם (אם בכלל)? על היום הראשון
14.אתה טס לחו"ל מתישהו בחופש? ... 15. לאן? גרמניההה אולי.. 16.אתה עושה משהו לכבוד תחילת החופש? לא 17. מצפה למשהו שאתה יודע שיקרה בחופש? מה זה? מלחמה...לא? 18. יש משהו שאתה מקווה שיקרה בחופש, אבל אתה לא יודעת אם זה יקרה? כנ"ל 19.המזגן שלך בבית פועל טוב? כן 20.אתה חושב שהיה עדיף שהחופש יהיה בחורף? לא 21. מה דעתך על אורך החופש(לא לשקר!)? קצר 22.אתה מעדיף קיץ או חורף(מי יגיד חורף עכשיו?)? קיץ 23.יש לך מספיק בגדים לקיץ? לא נראה לי.. 24. איך אפשר בלי שאלת הסיום הטיפשית הקבועה- למה ענית על השאלון? וכמו התשובה הטיפשית הקבועה- כי משעמם לי

Yaaraus

New member
עונה ^^

1.החופש התחיל? יייאייי !@#$%^&* 2. עשית טבלת יאוש?לא חחח 3. אם כן, לפני כמה זמן התחלת אותה? לא עשיתי ^^ 4.מה דעתך על מי שעושה טבלת יאוש עם שעות?משועמם לאללה 5. ועל מי שעושה טבלת יעוש עם מספר שיעורים שנשארו?זה דפוק רמח חח 6. באיזה שעה אתה קם בחופש בד"כ? לא בשבע זה בטוח 7. מה השעה הכי מאוחרת שאי פעם קמת בה? לא יודעת ... 8.חופש!!! עאעאעא יאיאיאיאיייי חופשששש!!!!!!!!!!!!! ייישששששששששש!!! ווווווווווווווואאאאאא!!!!! : אעאעאעאעאע !@#$%^&)*&^% 9. כן, סליחה, לא יכלתי להתאפק. : גם אני ,זה בסדר . 10.למי שבחטיבה והחופש שלו התחיל היום- מה עשית דבר ראשון שיצאת מבית הספר? הלכתי אל חברות לבריכה ^^ 11. ראית אנשים אחרים שעושים דברים מוזרים אחרים? לא חח 12.יש לך תכניות מיוחדות כלשהן לחופש חוץ משינה מחשב טלויזיה ים בריכה? קורס קיץ במתמטיקה ,הופעה של אוונסנס ,חתונה של בת דודה שלי ועוד דברים ,לא זוכרת.. 13.תוך כמה זמן בתחילת החופש אתה מתחילה להשתעמם (אם בכלל)? אחרי כמעט שבוע חח 14.אתה טס לחו"ל מתישהו בחופש? לא 15. לאן? >< 16.אתה עושה משהו לכבוד תחילת החופש? כמו... 17. מצפה למשהו שאתה יודע שיקרה בחופש? מה זה? ההופעה של אוונסנס - אני שם !!! !@#%&#^^*$^$$ 18. יש משהו שאתה מקווה שיקרה בחופש, אבל אתה לא יודעת אם זה יקרה? לא חושבת... 19.המזגן שלך בבית פועל טוב? כן חח 20.אתה חושב שהיה עדיף שהחופש יהיה בחורף? לא.. 21. מה דעתך על אורך החופש(לא לשקר!)? טוב מאוד ,אל תשנו ! 22.אתה מעדיף קיץ או חורף(מי יגיד חורף עכשיו?)? דוגרי אני באמת מעדיפה חורף P: 23.יש לך מספיק בגדים לקיץ? כן 24. איך אפשר בלי שאלת הסיום הטיפשית הקבועה- למה ענית על השאלון? כי אני אוהבת שאלונים וכשאני רואה שלון אני לא יכולה שלא לענות עליו .

hili האחת

New member
עונה../images/Emo79.gif

1.החופש התחיל? לא. 2. עשית טבלת יאוש? כן. 3. אם כן, לפני כמה זמן התחלת אותה? חודש אומשו. 4.מה דעתך על מי שעושה טבלת יאוש עם שעות? אידיוט -.- 5. ועל מי שעושה טבלת יעוש עם מספר שיעורים שנשארו? אידיוט-.- 6. באיזה שעה אתה קם בחופש בד"כ? תשע וחצי. 7. מה השעה הכי מאוחרת שאי פעם קמת בה? אחת עשרה (הלכתי לישון בחמש) 8.חופש!!! עאעאעא יאיאיאיאיייי חופשששש!!!!!!!!!!!!! ייישששששששששש!!! ווווווווווווווואאאאאא!!!!! 9. כן, סליחה, לא יכלתי להתאפק. 10.למי שבחטיבה והחופש שלו התחיל היום- מה עשית דבר ראשון שיצאת מבית הספר? - 11. ראית אנשים אחרים שעושים דברים מוזרים אחרים? מה? 12.יש לך תכניות מיוחדות כלשהן לחופש חוץ משינה מחשב טלויזיה ים בריכה? שוויץ. 13.תוך כמה זמן בתחילת החופש אתה מתחילה להשתעמם (אם בכלל)? אני לא מתחילה. 14.אתה טס לחו"ל מתישהו בחופש? לשוויץ. 15. לאן? אמרתי כבר-.- 16.אתה עושה משהו לכבוד תחילת החופש? בריכה אומשו. 17. מצפה למשהו שאתה יודע שיקרה בחופש? מה זה? - 18. יש משהו שאתה מקווה שיקרה בחופש, אבל אתה לא יודעת אם זה יקרה? ים, בריכה, רמקולים, מתנות, כסף על התעודה. 19.המזגן שלך בבית פועל טוב? כן. 20.אתה חושב שהיה עדיף שהחופש יהיה בחורף? לא. 21. מה דעתך על אורך החופש(לא לשקר!)? עדיף ארוך יותר.. 22.אתה מעדיף קיץ או חורף(מי יגיד חורף עכשיו?)? קיץ 23.יש לך מספיק בגדים לקיץ? אוהוווו... אל תשאלו. 24. איך אפשר בלי שאלת הסיום הטיפשית הקבועה- למה ענית על השאלון? כי השתעממתי(?)

MorSims

New member
../images/Emo204.gif|תפוח|

1.החופש התחיל?כן 2. עשית טבלת יאוש?לא 3. אם כן, לפני כמה זמן התחלת אותה? 4.מה דעתך על מי שעושה טבלת יאוש עם שעות? 5. ועל מי שעושה טבלת יאוש עם מספר שיעורים שנשארו? 6. באיזה שעה אתה קם בחופש בד"כ?10~11 7. מה השעה הכי מאוחרת שאי פעם קמת בה?13:00 8.חופש!!! עאעאעא יאיאיאיאיייי חופשששש!!!!!!!!!!!!! ייישששששששששש!!! ווווווווווווווואאאאאא!!!!! 9. כן, סליחה, לא יכלתי להתאפק.זה לא כזה יש ;( 10.למי שבחטיבה והחופש שלו התחיל היום- מה עשית דבר ראשון שיצאת מבית הספר?הלכתי 11. ראית אנשים אחרים שעושים דברים מוזרים אחרים?יושבים על הרצפה ומעשנים נחשב
S: 12.יש לך תכניות מיוחדות כלשהן לחופש חוץ משינה מחשב טלויזיה ים בריכה?כן 13.תוך כמה זמן בתחילת החופש אתה מתחילה להשתעמם (אם בכלל)? 14.אתה טס לחו"ל מתישהו בחופש?אולי 15. לאן? 16.אתה עושה משהו לכבוד תחילת החופש?יוצאת עם חברות 17. מצפה למשהו שאתה יודע שיקרה בחופש? מה זה?לא 18. יש משהו שאתה מקווה שיקרה בחופש, אבל אתה לא יודעת אם זה יקרה? 19.המזגן שלך בבית פועל טוב? כן 20.אתה חושב שהיה עדיף שהחופש יהיה בחורף?לא 21. מה דעתך על אורך החופש(לא לשקר!)? 22.אתה מעדיף קיץ או חורף(מי יגיד חורף עכשיו?)?קיץ 23.יש לך מספיק בגדים לקיץ?כן, יותר מידי אפילו 24. איך אפשר בלי שאלת הסיום הטיפשית הקבועה- למה ענית על השאלון?סתם באלי

למעלה