../images/Emo109.gif עונה...
1.החופש התחיל? לא, הוא מתחיל ביום ראשון, אחרי הבגרות בלשון
2. עשית טבלת יאוש? כן, כל יום מחקתי מהיומן! 3. אם כן, לפני כמה זמן התחלת אותה?ממש ב- 1 לספטמבר. 4.מה דעתך על מי שעושה טבלת יאוש עם שעות? טוב, זה כבר מוגזם.. מי זוכר למחוק? 5. ועל מי שעושה טבלת יעוש עם מספר שיעורים שנשארו? אוו אוו, באמת היו לו משעמם באותו הרגע 6. באיזה שעה אתה קם בחופש בד"כ? תלוי מה עשיתי ערב קודם, זה יכול להיות ב- 11 וזה יכול להיות ב-4.. 7. מה השעה הכי מאוחרת שאי פעם קמת בה? לא ישנתי בכלל? 8.חופש!!! עאעאעא יאיאיאיאיייי חופשששש!!!!!!!!!!!!! ייישששששששששש!!! ווווווווווווווואאאאאא!!!!! 9. כן, סליחה, לא יכלתי להתאפק. סולחת
10.למי שבחטיבה והחופש שלו התחיל היום- מה עשית דבר ראשון שיצאת מבית הספר? נכנסתי לאוטו ונסעתי הביתה ^___^ 11. ראית אנשים אחרים שעושים דברים מוזרים אחרים? כן, בוכים שלא קיבלו תעודות... חחחחח(בחיי).. 12.יש לך תכניות מיוחדות כלשהן לחופש חוץ משינה מחשב טלויזיה ים בריכה? ממש, אבל ממש לא
13.תוך כמה זמן בתחילת החופש אתה מתחילה להשתעמם (אם בכלל)? מהיום הראשון! 14.אתה טס לחו"ל מתישהו בחופש? אין לי מושג... 15. לאן? אין לי שמץ 16.אתה עושה משהו לכבוד תחילת החופש? סתם, ישנה.. חחח 17. מצפה למשהו שאתה יודע שיקרה בחופש? מה זה? כן! חברה קרובה צריכה ללדת... 18. יש משהו שאתה מקווה שיקרה בחופש, אבל אתה לא יודעת אם זה יקרה? כן, אני לא אפרט. 19.המזגן שלך בבית פועל טוב? חחח כן! מזל... תיקנו אותו לא מזמן
20.אתה חושב שהיה עדיף שהחופש יהיה בחורף? לא! מה פתאום... 21. מה דעתך על אורך החופש(לא לשקר!)? קצר. מאוד. קצר. 22.אתה מעדיף קיץ או חורף(מי יגיד חורף עכשיו?)? אביב
מה תגידי על זה? 23.יש לך מספיק בגדים לקיץ? חחחחח ברור 24. איך אפשר בלי שאלת הסיום הטיפשית הקבועה- למה ענית על השאלון? כי סתם לא היה לי מה לעשות?