לראשון-שני

ילד רע 16

New member
../images/Emo207.gif עמוס תמם מצטרף ל"סקס והעיר הקדושה"../images/Emo70.gif

עמוס תמםם, ששיחק ב"השיר שלנו", השתתף ב"3 אמהות" (הסרט) ומופיע גם בתיאטרון - ייקח חלק ב"סקס והעיר הקדושה" של yes, שתצטלם בסתיו הקרוב - בשכונת קטמון בירושלים, ותעלה לשידור ב- 2008 בyes ישראלי. עוד על דמותו: http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/646/225.html ואפשר להתעדכן גם כאן: http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=27608&msgid=23877682

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifעוד ../images/Emo207.gif ימית סול נפרדת../images/Emo10.gif

מתוך מדור "מלך הביצה" בעיתון "מעריב": "ימית סולו" המדור עצוב לבשר על גירושים נוספים: הדוגמנית-מנחה-שחקנית-אולי-נערת-ג'יימס-בונד ימית סול(25) ובעלה אייל פלדמן נפרדים. פלדמן, מנהל חטיבת פתרונות עסקיים בחברה לטכנולוגיה, נשא לאישה את סול לפני חמש שנים. מאז הם גרו יחד בבית מעוצב ברמת הדר ליד קריית אונו, וגידלו את חתולם ג'יימסון.(מישהו אמר ג'ייסון?
) על הצעת הנישואים סיפרה סול בעבר: "לא חשבתי שהוא יצייע לי נישואים, אבל פתאום בארוחת בוקר הוא שלף טבעת ואני הסכמתי, ומאז האהבה רק מתגברת. אנשים הופתעו בגלל הגיל, למי שהכיר אותנו, זה נראה הכי טבעי בעולם. זה לבחור לחיות עם החבר הכי טוב שלך לכל החיים". או לעזוב את הבית אחרי חמש שנות נישואים. לשניים אין ילדים משותפים וכשנשאלה על כך בעבר היא השיבה: "אני עוד צעירה. אני אומנם נשואה כבר כמעט ארבע שנים ואני יודעת שזה לא אופנתי, אבל אני ילדה. יש זמן". אכן, יש זמן. קרדיט לי שישבתי והקלדתי
זה ממש עצוב

Yarinv

New member
חבל שזה נגמר../images/Emo7.gif

אתה יכול לפתוח על זה הודעה חדשה כאן, זה לא
.

ילד רע 16

New member
היא עוד יצא במקרה מצוין יחסית... מזל שאין לה

ילד\ה, אחרת זה ממש לא היה אותו הדבר

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifנכון, גירושים עם ילדים זה הרבה יותר קשה

למשל סיגל שחמון נפרדה מבעלה בחודש שביעי להריון!

ילד רע 16

New member
אני לא יודע מה יותר גרוע,

להפרד עם ילדים לא משנה בבטן או שהגיעו לעולם-זה בטוח הרבה יותר קשה מאשר בלי ילדים, כי הילדים אוכלים את החרא וההורים סה'כ נפרדים. אבל גם בבטן זה קשה,אבל לדעתי במיוחד אחרי הרבה שנים או דווקא ילדים קטנים שהם רגישים ופגיעים וההורים נפרדים. לא יודע..אני לא מכיר את בעלה של סיגל שחמון,יכול להיות שהוא חתיכת חרא שהיה עושה לילדה שלו רק רע כדי לפגוע באמא. אבל יכול להיות שהוא גם יהיה אבא טוב וישמור על קשר מרחוק, ואם לא-האמא תדע איך לשמור את הילדה מפניו, כי עדיף לא להכיר אותו ולא להיפגע מאשר להכיר אותו ולסבול. ויש מקרים כאלה לצערנו.

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifאני מאמין שאם יש בעיות בזוגיות זה יעשה

רק טוב לילדים/ילדים בבטן שההורים ייפרדו ויגדלו אותם ביחסים טובים ובנפרד. נראהלי שאם הורים נפרדים אז שווה להישאר ביחסים טובים בשביל הילדים. אבל אני לא מבין בזה כלום, רק מחברים...

ילד רע 16

New member
חח כתבתי תגובה ארוכה וזה לא שלח,

בקיצור: אם ההורים יודעים לנהוג כהורים בשביל הילדים זה טוב, אם לא אז עדיף להרחיק אותם לפני שיהיה מאוחר מידי

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאווווףף זה ממש חבל לי ../images/Emo7.gif

רק לאחרונה גיליתי בכלל שהיא נשואה ועכשיו היא כבר נפרדת.
אני מקווה שזה לא ישפיע עלייה לרעה יותר מדי ויפגע בקריירה שלה.

למעלה