לקראת הפסח:

../images/Emo32.gif לקראת הפסח:

אני יודע שזה לא קשור לענייני תרגום, ובכל זאת: רק משום שיש אפשרות קלושה שחלק מכם לא שמעו עדיין על ההגדה הבולאית שהוציאה לאור בשנה שעברה התאחדות בולאי ישראל, בעריכתו של האספן משה רימר, אני מעלה תמונה והסבר. למען הגילוי הנאות אומר מיד שאין לי כל עניין אישי או מסחרי במכירת ההגדה. אני נהניתי ממנה מאוד, ומעביר הלאה את המידע. ההגדה מקסימה בכל קנה מידה: יפה, מחכימה, וכמובן - כשרה ומלאה. בין היתר אפשר למצוא בה סיפורים ותשובות לשאלות הבאות: מה בין ביעור חמץ לביעור בולים פסולים מהאוסף? על בול של איזו מדינה מופיעה ברכת שהחיינו? היכן הופיעו בולים שערכם ננקב בכרפס? עבדים היינו – מהם בולי כיבוש? ברכוש גדול – מהם הבולים היקרים בעולם? עומדים עלינו לכלותנו – מתי והיכן השתמשו בבולים לתעמולה נגד יהודים? ההרים רקדו כאילים – מהו "דואר רעידות אדמה"? שולחן עורך – מתי הנפיקו בולים בריח שוקולד? על בולי כמה מדינות מופיע האלף – בית העברי? אני מאוד ממליץ על ההגדה. היא מתאימה לא רק לאספני בולים אלא לכל אחד שנהנה לקרוא דברים מעניינים ומחכימים. אפשר לקנות אותה אצל התאחדות בולאי ישראל, טל. 6295547 - 03, אצל לאה או טיבי. מחירה כ- 30 ש"ח בלבד (אולי קצת יותר, איני יודע במדוייק). והעיקר שיהיה לכולם חג שמח וכשר.

sffarim

New member
יפה! ואני ממליצה על "הגדה ישראלית"

שבנוסף להיותה הגדה מלאה ויפה מאוד (איורים של מישל קישקה) יש בה שפע מידע, שירים וטקסטים נוספים.

למעלה