לקים

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif לקים ../images/Emo23.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי מה יכול להפוך יום רע אצלכם ליום טוב (דבר אחד ריאלי, שאם הוא יקרה - היום שלכם יתהפך ב-180 מעלות) זה מוקדש לקים, אגב, כי אופטימיות זה טוב.

deisy

New member
או קי פדיחה ../images/Emo3.gif

הבנתי "מה גורם לכם ליום טוב להפוך ליום רע" עד שקראתי את מה שאיריס כתבה
אז התשובה הנכונה היא - לראות חיוך אצל אנשים שאני אוהבת...

icy woman

New member
אצלי:

-אנשים שמקיימים הבטחות -התנהגות של ילדיי שתגרום לי לגאווה

היתה לי מחשבה נחמדה...

לפחות בעיני היא נחמדה. בזמן האחרון נתקפתי בחשק נוסטלגי. במיוחד לסידרה המצויירת "פוקימון." לצערי בזמן שהסידרה שודרה בכבלים, לא היה לי כבלים. והמקום היחיד שיכולתי לצפות בסידרה, זה בערוץ ירדן בערבית. אז ויתרתי על העניין. פה ושם שהתארחתי אצל אחיותי, יצא לי ליראות כמה פרקים מהסידרה. ודי מיד התאהבתי בפיקצ'ו החמוד. בקיצור, נכנסתי לא מזמן ליוטאב וצפיתי בכמה פרקים מהסידרה ( לצערי אין להם את כל העונה שם ) וזה גרם לי לשלוף את משחק הגיימבוי הישן/חדש שלי ולשחק בפוקימון. ( פוקימון צהוב ) וזה גרם לי לחשוב, מייפל סטורי לא בהרבה שונה מפוקימון. בפוקימון הם אוספים מפלצות ( פוקמונים ) ומתחברים איתם, במייפל אנחנו הורגים מפלצות. למרות שבפוקימון גם יש קרבות ויש פוקימונים פראים שלפעמים צריך להילחם בהם. בקיצור, אני נורא הייתי שמח לו היה משחק כמו מייפל רק על פוקימון. להסתובב ברחבי יפן ולאסוף מפלצות חמודות ולאמן אותם ולערוך קרבות נגד אנשים אחרים עם הפוקמונים. זה דבר נפלא לדעתי. טוב, זאת רק מחשבה שעלתה לי בראש.

D amaged R oses

New member
שיחות עם הבעל ../images/Emo3.gif

ונעה שלי
אלה הדברים שגורמים לי להרגיש פשוט מאושרת היום בבוקר היה לי המצברוח הכי מאושר בעולם, אחרי שישבת אצל חברה, והמון שיחות מדהימות עם הבעל, ותמיד השיחות והטלפונים של נעה, אופטימי יותר מזה לא יכול להיות

לבנדר א

New member
אתם מוכנים?

כי אני לא הייתי מוכנה לזה. אז ככה: סיימתי את כל פרקי סמולוויל שיצאו. אנצל את שניית צלילות הדעת הזאת ואשלח את ההודעה לפני שארחיב ואתחרט על זה.

לבנדר א

New member
so right

אני אחרי רובין הוב לא יכלתי לקרוא שום דבר במשך שבועות, הכול נראה כל כך... חסר טעם.

פעם הייתי מכור לסידרה הזאת

אך התיאשתי ממנה, אחרי שהם אחלו חוזרים על עצמם, ומערכות היחסים של קלארק עם בנות המין השני, זוחל כמו צב נינג'ה בפנסיה.

Don Nirtin

New member
אז שיעבור למין הראשון ../images/Emo98.gif../images/Emo87.gif

שם הוא ינחול הצלחה אדירה. אגב יעקב- אתה יודע מה זה הנחלים?

לא הייתי בונה על זה.

הנחלים עד כמה שידוע לי זה הרחוב שצמוד לרחוב שלי, במעלה אדומים ששם אני גר. קוראים לרחוב, "מבוא הגבים."

Don Nirtin

New member
חבל ../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

אני שואל את זה כי זה בדיוק הרחוב שלי. אם לדייק- הנחלים 28... זה הבית שלי

Don Nirtin

New member
אנחנו שכנים ../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

זה ממש פה במורד הרחוב מעבר לאישה גשר מטומטם ליד איזה גבעה כלשהי. זה שם אני מניח?

למעלה