מה מה, זה רק מספר הלו!
ט טרודייי New member 28/3/07 #21 אני הולכתתתתתתתתתתתתתתת להופעה של אוונסנס!@#$$$#@@@@ סתם כי זה אוף וממש בא לי להתלהבבבבבבבב
J jimmy eat my world New member 29/3/07 #25 ../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifיו תהני! אני לא הולכת בגלל שממ לא יודעת, אהבתי אותם יותר בדיסק הקודם, בדיסק הזה אני אוהבת רק איזה 3 שירים/: [יש לי את שניהם]. וגם כי אני מטומטמת וחושבת שמיי כימיקל רומאנס יבואו לישראל אז אני מחכה להופעה שלהםD:
../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifיו תהני! אני לא הולכת בגלל שממ לא יודעת, אהבתי אותם יותר בדיסק הקודם, בדיסק הזה אני אוהבת רק איזה 3 שירים/: [יש לי את שניהם]. וגם כי אני מטומטמת וחושבת שמיי כימיקל רומאנס יבואו לישראל אז אני מחכה להופעה שלהםD:
J jimmy eat my world New member 31/3/07 #38 ../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifנכון הם ממש טובים?
M Mrs Brightside New member 30/3/07 #29 ../images/Emo2.gif רק עכשיו גיליתי שהם באים לארץ תהני . הייתי באה אם זה לא היה עולה כ"כ הרבה .
S SuperKeren New member 30/3/07 #32 לין אמרה לי שהיא קנתה כרטיס לחיילים ב300 ומשהו (קרוב ל400) שקל !!!!! וואלה מי הם חושבים שהם