לפסח

NiKi†a

New member
../images/Emo32.gif לפסח../images/Emo162.gif

אז מה קורה? =] איך החופש התחיל? איך הוא ממשיך? יש הרבה עבודות\מבחנים לעבוד עליהם? \: [אצלי יש מספיק, באמת]. ספרו לי מה אתם הולכים לעשות בחופש

O L g i T

New member
החופש שלי התחיל עוד מיום שישי,

אבל אם הוא התחיל היום אז טוב מאוד!!! על הבוקר - בליס ב-MTV. אחלה התחלה של חופש... מה אני הולכת לעשות בחופש? בעיקר להשתעמם... אבל את מי זה מעניין??!

Franz Ferdinand

New member
החופש שלי...

אתמול הייתי במסיבת פסח באסיילום ונחשו מה?? קובי פרחי תיקלט שם!! איזה חמוד הוא!! אני נזכרתי ביום שבו הלכתי להופעה שלהם וצעקתי "קובי, תעשה לי ילד!" והנה פתאום - הוא פה לידי!! חי ונושם! (למי שלא הבין: קובי פרחי הוא הסולן של אורפנד לנד) אני לא כל כך חזקה בסצנת המטאל, אבל חברים שלי, שהם כן, אמרו לי שהוא לא יודע לתקלט. ז"א שהשירים שהוא שם היו בבחירה גרועה מאוד... אבל לא נורא, יש לו קול מדהים ולכן נסלח לו! ונחשו מה עוד? אחרי שהוא סיים אני ניגשתי אליו והחלפנו 2 מילים שלמות! טוב, הרבה יותר משתיים, אבל לא דיברנו הרבה. סה"כ אמרתי לו שהוא שר יפה וזה מפצה על העובדה שהוא היה קצת יבש ברחבת המטאל... (קצת חסר טאקט מצדי, לא? לא נורא...) טוב, בהמשך החופש אני מתכננת ללמוד הרבה, לעשות המון שיעורים, ובין לבין להספיק לנסוע לבאר שבע ליום ההולדת של דוד שלי, לנסוע לבת ים ליום ההולדת של חברה של אימא שלי, לנסוע למפגש הפורום ולהספיק ללמוד עוד קצת... ביום שני, היום הראשון אחרי פסח, יש לי מתכונת בצרפתית! אני שונאת לימודים... סליחה על האורך.

NiKi†a

New member
את בטוחה שזה היה הוא?

כי אמרו לי שהוא בסוף לא היה שם..לאדעת- לא הייתי Oo אבל אם דיברת איתו כמה מילים, אז אני סומכת עליך..אבל תבדקי שוב P:

Franz Ferdinand

New member
תאמיני לי, זה היה הוא...

מעמדת התיקלוט עוד אפשר לטעות (אפילו שאפשר להתקרב למרחק מטר ממנו) אבל ממרחק של 2 ס"מ לא טועים!! אני גם מכירה את הקעקועים שלו וכולם היו שם כמו שצריך להיות!

dirty boots

New member
מלא עבודות ומבחנים,

יש לי שיעורים במתמטיקה, תנ"ך ומדעים ואיזה 2 עבודות, וגם הייתי חולה לזמן מה ובלעתי איזה 7 כדורים במהלך כמה ימים, אבל זהו, הבראתי. חברים באו לפה לפני כמה ימים וראינו את מחוז אורנג' ולפני המפגש עוד שבוע אני נפגש עם מישהו, אני משער שאני אהיה אצל חברים ואכין שיעורים P:

Just Yula

New member
החופש שלי נגנב באכזריות

ע"י הבצפר כמובן כל השבוע הראשון יש לי השלמות בכימיה, 3 שעות כל יום ועוד שלושה ימים בשבוע הזה גם השלמות באנגלית. אל תשאלו, אין לי מושג מה אפשר להשלים באנגלית...:S לעשות עוד שאלונים F וG? בע חוצמזה. יש לי עבודה של 40 תרגילים במתמטיקקה ועוד עבודה ענקית בהיסטוריה.. יאיי אה, ואני צובעת ת'חדר כנראה, עם ברק
יהיה מצחיק וכמובן, מפגש פורום
ו... זהו נראה לי :S

Solstice Coil

New member
הופעה! Solstice Coil בגדה השמאלית

Solstice Coil בהופעה לקראת צאת אלבום הבכורה, 'A prescription for paper cuts'! הלהקה תבצע את מיטב השירים מתוך האלבום, ועוד כמה שירים מחוץ לאלבום. מופע פותח: שגיא צבי, במופעו - "המופע של שגיא צבי". הגדה השמאלית, אחד העם 70, תל אביב. יום שישי, ה29 לאפריל, בשעה 21:00. כניסה: 30 ש"ח.

להישתעמם...

ולעסות ש.ב ולישמור על האחיינים הקטנים שלי(מה לא עושים בישביל כסף
)! והיום הכי כיפיי יהיה כשאני אלך לבריכה... גגרר, לא משהוא מיוחד... מעניין איך יהיה בחו''ל בחופשים...=\

IRBaB00n

New member
../images/Emo32.gif22.4 - יש מה לעשות בפסח!!!

שישי לפני פסח - 22.4.05 הליין האלטרנטיבי הגדול של ת"א במימד החמישי מציג: ערב טרום פסח מיוחד במינו שיכלול: המשתה הגדול - שתייה חינם עד השעה 4:00!! הגרלת זוג כרטיסים לפסטיבל "בומבומלה"!! הליין אפ: * רחבת הרוק המדהימה בת"א(אלטרנטיבי, גראנג', ניו\פאנק מטאל) DJ שלומי קאפמן DJ אורן טופט * הרחבה השמחה(c) (בריטפופ, בריטרוק, אייטיז וניו וויב) DJ שחר שפירא בסולו מטוראאאאאאאף * רחבת ה-PURE METAL ( Death, Thrash, Power, Speed, Hardcore, Glam &Gothic) DJ מאור אפלבאום (אזימוט, פינגווין, זמן אמיתי) DJ ישי שוורץ (רייבן מיוזיק) מחיר הכניסה 50 ש"ח בלבד (במקום 60) לנרשמים אצלי בפרטי ו\או באיסיקיו 103129314 ולמדפיסים את ההזמנה חג שמייאח http://hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1347836

למעלה