לפסח...

לדחות את הבחירות ברשות!

בל נשכח שהחמאס שצבר פופולריות גוברת עלול להביס את הפתח בבחירות ופירושו שהפרטנר שלנו לשלום יהיה בכלל לא קל. יש הבדל בין לעשות שלום עם הפתח לשלום עם החמאס. גם עם החמאס ניתן להגיע לשלום אולם הדרך תהיה יותר ארוכה. האם מישהו אצלנו חשב איך לתמרן ולעזור לפתח כנגד החמאס? וודאי שלא, כי אצלנו "כל הערבים אותו דבר". ועל הטפשות הזו נשלם כי אנו עם מטומטם.

i am just me

New member
הידעת?

סתם משהו שגיליתי לפני כמה ימים ולא קשור לכלום. אתם יודעים איך חיילי צה"ל קוראים בקשר ל"בני המיעוטים שחומיי העור"? (אני מנסה להיות יותר מדי פולטיקלי קורקט כדי לאזן את המחסור של זה בשפה הצה"לית) הצבא ה"נאור" שלנו שעליו מגיע כל ילד בן 18 קורא להם "מלוכלכים", וזה לא סתם קטע של חייל אחד ככה כולם אומרים את זה בקשר.

שתי אפיזודות,

מוצאי ‏שבת 16 אפריל 2005 ‏ז' ניסן תשס"ה יום כיף. (ב 69 ש.ח. כולל ארוחת צהריים) בצדק תשאלו, מה לנו וליום הכיף שבילית.... לדעתי, אם עיניים רואות ואוזניות קשובות לך, רצון ללמוד ובעיקר משתדל להיות אובייקטיבי, מיום כיף זה אפשר ללמוד הרבה. יום הכיף אורגן ע"י מ.פ.בת-ים, ואין זו ספקנות (סקפטיות ביונית) אלא הבנה וידיעה שמועצת הפועלים אינה מסבסדת טיולים אלא (בקושי תקציבה מכסה את הוצאותיה השוטפות) וגם אין אלו טיולי קידום מכירות. (כמה מאות איש כל שבוע במשך חודשים, זה קידום מכירות יקר ביותר מדי, במיוחד שפרט לשמה של מועצת הפועלים לא מוזכר שם נוסף). הטיול מתחיל ב 7.30 בבוקר ומסתיים ב 19.00 נוסעים באוטובוסים לתיירים, חדישים כולל מכשיר טלוויזיה... נוסעים 400 ק"מ.... מבקרים בשוק הבדואי בבאר שבע, במפעל תעשייתי בערד (ומקבלים מתנת-פרסומת), יורדים לעין גדי אוכלים צהריים (אוכל טעים 3 מנות ושתייה, עלותו לפי מחיר המחירון במקום כ 50 ש.ח.) מתרחצים בים המלח, נוסעים לירושלים מסיירים בה, עולים לתצפית המשקיפה על העיר והנהג (אחינו עבוד, יש הקוראים לו בטעות בן דודנו) מסביר בעברית לא משובשת ובשפה ברורה, כל שאנו רואים בדרך... ובדרך משמיע לנו משירי א"י היפים והישנים והמטיילים מצטרפים לשירה.. בתצפית משמיע את ירושלים של זהב. ולבסוף חוזרים לבת ים עייפים ומרוצים. וכל זאת במחיר 69 ש.ח., כולל ארוחת הצהריים... הייתכן? כן!!! כאשר מוכנים להרוויח פחות... (איש לא מארגן טיולים אלא לשם שמיים בלבד!) כלל כלכלי זה להרוויח מעט, אבל להרוויח, חל בכל שטחי חיינו. "מדובר בשוליים קיצוניים" "מחר גם להם יסתמו את הפה"... מאיר עוזיאל, כותב מוכשר, אבל... כותב השבוע ב"שיפודים" בעיתון מעריב: "משהוא: ואז יום אחד תהיה הפגנה של ארבעה מליון אנשים, ובטלוויזיה ידווחו, יש כאן רק חובשי כיפות ואנשי ימין, מדובר בשוליים קיצוניים".... כאשר דובר על יגאל עמיר, ד"ר גולדשטיין, אנשי כהנא.... הוא מאיר עוזיאל, דיבר על השוליים... האם עד כדי כך טחו עיניו? העד כדי כך הדמגוגיה חוגגת? האם אפשר, מותר להשוות בין הפגנות לגיטימיות "לשוליים". כן לצערי, השוליים התרחבו מאוד!!!! דבר אחד אני יכול להבטיח למר מ.ע. גם 2.000.000 מפגינים יבטלו את הגרוש.... (כן גם אני "השמאלן", רואה בעקירת תושבים חוקיים, גירוש!) מ. כותב למאיר עוזיאל: כי הוא פקיד ממשלתי שבקש לענוד צמיד כתום. שאל את רשותו של מנהלו הישיר. (למה שאל ועל מה היה עליו לשאול?) ותשובתו המגמגמת של הממונה עליו (סגן "עלוב" במילואים, כן גם בצ.ה.ל יש כאלה): איני יודע? וההתייחסות לשאלה, של המשפטנית בנציבות... המסקנה של הכותב: "סותמים לנו את הפה". לא מדויק "סותמים לכם את החשיבה". ואספר אפיזודה מחיי: בשנים 58\60 שמשתי כמנהל מחלקת הארגון במועצת פועלי ת"א יפו, ידידי המנוח שמעון פסטר, אחד העובדים במחלקה, אבא לילדים וסבא לנכדים לא יכול היה לגמור את החודש ממשכורתו בלבד (כאשר, עוד כוחו היה במותניו, היה עובד כל יום חמישי בלילה במקצועו כאופה). לכן הפסיק את המנוי לעיתון "דבר".... ש.פ. הוזמן לברור.... (אצל המנוח יהושע כצמן, אביו של המיליונר חיים כצמן) ש.פ. קבל פיק ברכיים ופחד שמא יפוטר מהעבודה (כן כבר אז היו "פחדים")... הרגעתי אותו, והלכתי במקומו לברור... בתחילה הסברתי: כי למעשה אני הוא שהפסקתי את המנוי ושמעון פסטר, למעשה משלם ומשתמש במנוי שעל שמי. כאשר נשאלתי: מדוע הפסקתי את המנוי? השבתי: העיתון משעמם! ברור, כי לא ננקטו כנגדי כל צעדים שהם... יתר על כן, כאשר המנוח י.כ. שמע את הסיפור הנכון והאמיתי, שחברנו ש.פ. מתקשה לגמור את החודש, דאג שיקבל חינם את העיתון!!! את המסקנות תסיקו לבד. שבוע טוב וחג שמח נ.ב. המקום לביקורת על כתבתו של מאיר עוזיאל אינו פורום זה.... וניסוחי יש לו כוונה... אני כותב בנוסח דומה במספר פורומים.... אגב, אם קורא את דברי אלו, מי שהוא מאנשי ההסברה של "יחד", מציע לו ללמוד מיהושע בן נון (עדותו מול עדות כלב בן יפונה, אם לט ברור מוכן להסביר)

בבקשה תלמדו אנגלית בסיסית

בבקשה תלמדו אנגלית בסיסית מי שעוסק במדיניות החוץ של מדינת ישראל רצוי שיבין היטב את השפה האנגלית, לא? אבל איכשהו נדמה לי שלכמה מראשי המדינה יש בעיה להבין את האמריקאים גם כשהם מדברים אנגלית די פשוטה, וזה יוצר כל מיני אי הבנות ואי נעימויות כמו שראינו במסיבת העיתונאים שם בחווה בטכסס. אז יש לי חדשות בשבילכם: הנשיא בוש מעולם לא, אני חוזר מעולם לא הודיע שהוא תומך ב"גושי התנחלות". מה שהוא כתב במכתב המפורסם זה שבמו"מ על הסדר הקבע יהיה צריך להתחשב בזה שמדינת ישראל הקימה בשטחים "מרכזי אוכלוסין". מה זה "מרכזי אוכלוסין"? הכוונה ברורה - התנחלות בשטחים שהיא ממש עיר, שגרים שם בסדר גודל של עשרות אלפי אנשים. הרבה אנשים על שטח קטן, כמה קמ"ר בודדים נטו, ואם זה לא כל כך רחוק מהקו הירוק אז אולי אפשר לעשות קצת שינויים בגבול. אבל מה עושה הישראלי התחמן? מקים מסביב לכל התנחלות גדולה כזאת כזאת עוד עשרים התנחלויות קטנות על ראשי הגבעות, מרחיב לצפון ולדרום ולמזרח ולמערב ותופס עוד כמה עשרות קילומטרים מכאן ומכאן. ואז מכריזים שכל זה "גוש התנחלות" וכבר רשמנו את זה על שמנו בטאבו, ומכיון שהכל שלנו אז מותר לנו לבנות שם אלפי יחידות דיור חדשות למרות שחתמנו חגיגית על "מפת הדרכים" ושם התחייבנו במפורש לא לעשות את זה. אז רבותי, הייתי מציע להיזהר עם השיטות האלה, כי הנשיא ג'ורג' בוש לא בדיוק אוהב תחמנים (תשאלו את סדאם חוסיין!). וחוץ מג'ורג' בוש אין לנו בדיוק שפע של ידידים בעולם. ובקיצור: תוציאו מהראש שאמריקה נותנת לנו צ'ק פתוח לחתוך לעצמנו נתחים גדולים ושמנים מהשטחים. אם נשחק טוב בקלפים שלנו, אולי נשמור ביד גג שלושה או ארבעה אחוז, משהו כמו המפה של יוסי ביילין בהסכם ג'נבה. אולי את מעלה אדומים, אם לא נרגיז יותר מדי את האמריקאים בנושא הזה. אריאל נמצאת הרבה הרבה יותר בספק, כי תקעו אותה יותר מדי עמוק בתוך השטח. וזהו פחות או יותר זה. אם נרצה או לא נרצה, כל היתר יהיה חלק ממדינת פלסטין, וזה תוך השנים הקרובות ממש (הרי ברור שסיפור ההתנתקות לא יגמר בעזה). אם יש אנשים שזה מפריע להם, אז סליחה - מתי הייתם במקומות האלה בפעם האחרונה, חוץ מאשר במילואים (אם אתם בכלל עוד עושים מילואים?). זה לא באמת חלק מישראל, למרות כל השנים שעברו מאז 1967. אנחנו צריכים את השטחים האלה בדיוק כמו שצריכים חור בראש - ברוך שפטרנו!

מרוב שקרים לא רואים את האמת

חלפה למעלה משנה מאז יזם רוה"מ שרון את תוכניתו לחורבן גוש קטיף וצפון השומרון, ועד עתה לא זכינו לשמוע הסבר מאיש, כל שכן מהאיש, על מה ולמה עוקרים מפעל חיים ומוסרים אותו לאויב בשעת מלחמה. השמאל כולו, מברק ועד ביילין, מכר את נשמתו לשרון ובלבד שהוא יממש את החורבן וההרס. מי היה מאמין שבמדינת היהודים, לאחר 57 שנות קיומה, יצהלו יהודים נוכח הכוונה לגרש את אחיהם ואחיותיהם, על טפם ורכושם,מחבלי מולדתם ההיסטוריים. כל ממשלות ישראל וראשי ממשלת ישראל, ובכללם רה"מ המנוח יצחק רבין, רה"מ המנוח מנחם בגין, ורה"מ אריאל שרון ראו בהתיישבות בגוש קטיף ובצפון השומרון התיישבות של קבע ולכן עודדו את ההתיישבות במקום וסייעו לה בכל דרך אפשרית. יש אין סוף מקורות, בדברי הכנסת, בהחלטות ממשלה, במכתבים לתושבי המקום ובמאמרים בעיתונות המרכזית, ולפיהם גוש קטיף, כמו יתר גושי הישובים, יישאר בריבונות ישראל בכל הסדר קבע. בהיותו שר בטחון בממשלת האחדות בראשות שמעון פרס, אמר יצחק רבין המנוח את הדברים הבאים: "האמנתי בעבר ואני מאמין גם כיום, שהאזור הזה (גוש קטיף) חייב להיות חלק בלתי נפרד ממדינת ישראל. האמנתי כך לפני 9 שנים, כאשר השתתפתי בחנוכת הבית הראשון בנצר חזני כראש-ממשלה, ואני מאמין כיום כי לאזור הזה, במיוחד בגוש קטיף, יש עתיד התיישבותי, כלכלי וחברתי ותפקיד בטחוני"("על-המשמר", 27.3.86). כאשר השר חיים רמון, למשל, אותו אחד שהטיף שנים ל"מורשת רבין" מטיף היום מעל כל במה כי "צריך להוציא את הבנים מעזה" הוא פשוט משקר. אין בנים בעזה, לפחות לא בנים שלנו, כבר למעלה מעשור והמרחק בין גוש קטיף לעזה יותר גדול מהמרחק בין עזה לאשקלון. כאשר תוכנית "ההתנתקות" נולדה, אמר שרון כי מטרתה לסכל תוכניות כמו "מפת הדרכים" או "הבנות ז'נווה". שרון שיקר. בנספחים שצורפו לתוכנית כתוב במפורש כי היא אמצעי לקידום "מפת הדרכים", אף שבפועל כל בר דעת מבין כי היא מטרפדת את ההישג היחיד שהיה ב"מפת הדרכים", ולפיה, לא יעשו כל ויתורים מדיניים עד להפסקה מוחלטת של הטרור. כאשר שרון עמד במרכז הליכוד והתחייב בריש גלי, כי תוצאות המשאל יחייבו גם אותו, הוא שיקר. הוא התכוון רק למקרה שהתוצאות יראו שיש רוב לתוכנית בקרב המתפקדים. כאשר שרון חזר מביקורו הקודם אצל הנשיא בוש, כמו גם בביקורו הנוכחי, וטען כי יש התחייבות אמריקנית כי גושי ההתיישבות יישארו בריבונות ישראל בכל הסדר קבע, הוא שיקר וממשיך לשקר. כל מי שיודע אנגלית, וניקה את אוזניו היטב, יודע שאין כל התחייבות כזאת, מלבד אולי ההבטחה שלא לחזור לגבולות 48.... כאשר שרון אמר שהוא מקבל את "פשרת לבני" ערב החלטת הממשלה הראשונה, והוחלט על תוכנית התנתקות מדורגת ("תוכנית ההתנתקות המתוקנת") המחולקת לארבע שלבים ולארבע קבוצות של ישובים, הוא שיקר. היה זה רק כדי להשיג את הרוב הדרוש, יחד עם פיטורי השרים אלון וליברמן. ב-20 לפברואר 2005 קיבלה הממשלה החלטה על עקירת כל הישובים במכה אחת (תוך שלושה שבועות). כאשר תוכנית ההתנתקות שעוגנה בחוק קובעת כי "מטרת התוכנית להוביל מציאות מדינית, ביטחונית, כלכלית ודמוגרפית טובה יותר" אין לך שקר גדול מזה. מבחינה מדינית, גם למצדדי "הויתורים הכואבים", לא ניתן יהיה בעתיד לדרוש תמורה מדינית תמורת ויתור על שטחי מולדת, שכן מבחינת הפלשתינים, "האיום" של מדינת ישראל לסגת מאותם שטחים באופן חד-צדדי, הוא למעשה הישג גדול יותר מהסכם דו-צדדי שבו הם לוקחים על עצמם התחייבויות שונות. מבחינה ביטחונית, מדובר במחדל הביטחוני החמור ביותר מאז מלחמת יום הכיפורים. ראשי מערכת הביטחון התריעו בפני הסכנות הביטחוניות שביישום התוכנית ואף אחד מהם, ובצדק, לא מוכן לקחת אחריות ולתת גיבוי ביטחוני לתוכנית. הרמטכ"ל התנגד לתוכנית וקבע כי היא בבחינת "רוח גבית לטרור" ויתכן שזה הביא להדחתו מתפקידו. ראש השב"כ התריע בועדת חוץ וביטחון כי נסיגה מצפון השומרון תביא את איום הקסאמים לכל ערי השרון והצפון. הנציג היחיד שהופיע בועדות הכנסת כדי ליתן מענה להיבט הביטחוני, היה סגן ראש המועצה לביטחון לאומי, שהתפתל מאוד בניסיון להתמודד עם הטענות ולבסוף קבע כי השיפור הביטחוני יהיה בכך "שצה"ל לא יצטרך להגן יותר על צירים שהוא נמצא בהם היום..." ואני הקטן, אומר, כי גם אם נצא מציר מעלה אדומים ים-המלח, לא נצטרך להגן עליו בעתיד, ובכלל בקצב הזה לא יהיה על מה להגן. בהיבט הביטחוני, מדובר על חומר גלם לועדת חקירה שתקום בעתיד כדי לחקור את אירועי אוקטובר 2005 אולם, אז, כאשר חברי הממשלה הנוכחית יפסלו מלכהן אי פעם בתפקיד ציבורי, יהיה זה מאוחר מדי לעצור את האסון. כמו ב"אוסלו". ולכל אחינו, ואחיותינו, שאינם יודעים על מה כל המהומה ושואלים את שאלת "התם" או ליתר דיוק "שאינו יודע לשאול":"מה יש לנו לחפש בעזה?" אני מציע לכם לא ללכת לעזה כדי לחפש תשובה לשאלה, שכן קצת מסוכן שם, במקום זאת אני מציע לכם ביקור בגוש קטיף. בואו לראות במו עיניכם כיצד חלוצי ההתיישבות במקום הפכו מקום שומם שהפלשתינים קראו לו "האזור המקולל", לגן עדן עלי אדמות. בואו לחזות במפעלים, במשקים, בחממות, בחוף הים היפה בארץ ובישובים המטופחים, שם מתגוררים שלושה דורות של התיישבות חלוצית במקום. בואו לבקר גם בבית הקברות של גוש קטיף, שם נקברו הגיבורים שעמדו בחירוף נפש ושבזכותם יכולתם לישון בשקט באשקלון, או בחדרה ללא חשש מהקסאמים, שבקרוב אצלכם, לצערי. עו"ד יוסי פוקס

../images/Emo160.gifטייסת וימי חיינו היום בתפוז

היום בשעה 12:00 יתארח בפורום חובבי תעופה סגן ע', טייס בטייסת מסוקי השרף של חיל האויר, שיענה לשאלותיכם בנושא הטייסת חדשה של החיל. שרשור השאלות נפתח ואתם מוזמנים להוסיף אליו את שאלותיכם.
בואו להשתתף בחידון בפורום ימי חיינו. לפרטים נוספים הקליקו כאן.
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

Lightning82

New member
ידעתי

מלוכלכים זה כינוי כללי לחיילי אוייב, זה לא מופנה במיוחד כלפי ציבור מצבע מסוים. אגב, מעניין לציין שהפלשתינאים מכונים בני דודים.

i am just me

New member
ללא נושא

אני אישית שמעתי בקשר שדיברו על ארבעה מלוכלכים עובדים בשדה, איך הם עונים על ההגדרה של חיילי אויב?

Lightning82

New member
אין פה סתירה

כנראה שהארבעה שעבדו בשדה היו מחבלים או נחשבו לכאלה. אם סתם כינו אותם מלוכלכים ללא סיבה או חשד אז כנראה שהכלילו וכאן אני מסכים איתך, זה לא בסדר לקרוא לחקלאים פשוטים אויבים. (למרות שיהיו כאן כאלה שיתווכחו עם האמרה הזאת בסגנון מי שלא מסרב שותף - מי שלא מונע פיגועים שותף, וזה כבר דיון משל עצמו)

6bcad

New member
ו...בודקים איך המסכן ההוא חדר למוצב

בגולן, הרי הוא סתם "מלוכלך", "ערבוש" , "ג'וק" ? קאפיש? ועוד לא התחלנו ב"זה לא יפה לדבר כך".

i am just me

New member
זה לא הופך את זה לנכון

כן אני יודעת ולחיילת קוראים חצאית, זה לא הופך את זה ליותר טוב.

עיתון "הארץ" וחופש השקר

חופש הביטוי" שלנו וחופש התעמולה השקרית שלהם. היום בעיתון "הארץ" בשפה האנגלית, אנו קוראים כי שלושה חברים של "החזית העממית לשחרור פלסטין" מצפון מזרח ירושלים,(ענתה ועיסוויה) נעצרו בחשד כי תכננו לרצוח את המנהיג הרוחני של ש"ס,רבי עובדיה יוסף וכי "לפני שנעצרו ,השלושה קנו כלי נשק וערכו צפיות על ביתו". כן נמסר בעיתון כי השלושה היו בקשר עם ההנהגה של החזית העצורים ביריחו בגין ה"רצח" ( לא החיסול) של רחבעם זאבי. פלסטינים מחסלים, ריאקציונרים יהודים רוצחים. כמובן שככל הקוראים, אין לי שמץ של מושג, האם האשמות כנגדם נכונות. אולם מאמר זה מעלה שאלות לא קטנות ביחס לעיתונות הבורגנית, ולשאלת "חופש הביטוי". מאיין יודע עיתון "הארץ" כי השלושה היו חברי החזית העממית? מאיין הוא יודע כי השלושה קנו נשק כדי ל"רצוח" ( ולא לחסל ) את רבי עובדיה יוסף? מדוע העיתון מכנה אותו למשל "מנהיג רוחני" ולא תעמולן מפגר וולגרי? היעלה מישהו להכתיר את טרוקמוודה כמנהיג רוחני של ימי הביניים? הרי האיש הזה מבטא עמדות השייכות לימי הביניים. ברור שהשלושה נעצרו, עברו את שיטות החקירה הכוללות עינויים, של המשטרה והשב"כ, לא הועמדו למשפט ועל סמך האינפורמציה שקיבל העיתון מהמשטרה, העיתון כבר דן אותם ומצאם אשמים. עיתון "הארץ", הוא שופרה של הבורגנית היהודית הליברלית בארץ. זהו עיתון נפוץ ובעל יוקרה המשפיע על רבים, שאינם קוראים את העיתונים היותר נחותים כידיעות ומעריב.( אלו מפיצים דעות דומות בקרב ההמונים הפחות משכילים) זהו עיתון שמאחוריו הון רב. זהו עיתון המזהה את "חופש הביטוי" כהפצת עמדת השלטונות. השוו, לעומת עיתון זה, את כלי הביטוי של הארגונים המתנגדים ולו חלקית לעמדת השלטון. לחד"ש, למשל יש פורמט שבועי קטן( לא אתייחס לעמדותיו אתן איני מסכים פעמים רבות), אולם מה הסיכוי של הבטאון של חד"ש להתחרות עם "הארץ". לקבוצה לה אני שייך, יש עיתון בעל תפוצה עוד יותר קטנה. הסיבה לתפוצה הגדולה של העיתונות הבורגנית היא ההון. זה עולה כסף רב, לשכור עיתונאים, להדפיס, לשכור או לקנות משאיות, לפרסם, וכדומה. למנוצלים ולמדוכאים אין אפשרויות כאלו, משום שאין להם הון.בעלי ההון המשקיעים בעיתונים, אינם מעוניינים באמת, אלא רק בהפצת העמדות שלהם גם אם אלו שקרים פשוטים. ב"דמוקרטיה" הבורגנית בכלל ואצלנו במיוחד, חופש הביטוי הוא לבורגנות. בעוד זאת משתמשת בכוח זה, כדי לכפות את עמדותיה האידיאולוגיות על ההמונים, והשוטים לאחר מכן במקום להאשים את הבורגנות, מאשימים את ההמונים על שהם שטופי מוח. הם לעומתם, "יודעים" כי הם קראו את "הארץ". אוסיף בסוגריים, כי אלו הקוראים את "ארץ" מקשיבים למוסיקה קלאסית אותה הם מחזיקים כנעלה על כל צורות המוסיקה האחרות, ה"נחותות" של ההמונים.איני פוסל כמובן את המוסיקה הקלאסית, אלא שהיא צורה אחת מני רבות. היא "קלאסית" משום שהיא צורה שהבורגנות שצמחה כנגד הפיאודליזם ייצרה אותה. אני מתנגד לטרור, משום שהוא לא מקדם את המטרות של השחרור הלאומי והחברתי של ההמונים. הטרור הפוגע באוטובוסים ובמסעדות ובסופר מרקטים, רק דוחף את ההמונים היהודים לידי הריאקציה, כפי שטרור המדינה והוא הרבה יותר אצחני דוחף את ההמונים הפלסטינים ללאומנות. אולם מבחינה מוסרית גם כאשר איני מסכים, לא לטרור ההמוני וגם לא לטרור האישי הפוגע בטיפוסים כזאבי וכעובדיה יוסף, אני מוקיע את הצביעות של השליטים, שכן איני רואה כיצד ניתן להזיל דמעה על חיסולם של טיפוסים אלו. אוסיף, כי בנגוד לאמצעי שטיפת המוח של הבורגנות, הטורחת שלא להבהיר את ההבדל בין טרור ומלחמת גרילה,( מלחמה זעירה), הרי יש ביניהם הבדל משמעותי. מלחמת הגרילה היא מלחמה כנגד צבא, זהו נשק של צבא זעיר כנגד צבא גדול וחזק, ואם כל הכאב שאני חש ביחס לחיילים הפשוטים הנהרגים במלחמת גרילה, בעוד שהאחראים על הפשעים הוא הפיקוד והפוליטקאים הבורגנים, המרקסיזם תומך בה כאמצעי לגיטימי במאבק כנגד הדיכוי. כאמצעי עזר במאבקו של מעמד הפועלים שהשיטות המאבק שלו, הן שביתות, הפגנות, הצבעה לפרלמנט על מנת להשתמש בו כאמצעי תעמולה, והתקוממות בבוא הזמן. אוסיף, כי אם יש משהו בידיעה שהתפרסמה בעיתון "הארץ", הרי הפסקת האש עומדת להגמר, היא הייתה הפוגה קצרה, ששרון דאג לחסלה. אני רק מקווה שהלקח של ההבדל בין טרור ומאבק מהפכני ילמד במהירות. אם הוא ילמד יש סיכוי שיווצר הגשר בין ההמונים הפלסטינים המנוצלים ומדוכאים ובין הפועלים היהודים המנוצלים, שכן האויב הוא אותו אויב.

gershon17

New member
אתה די משעשע, אבי יעקוב

בעלי ההון האמריקאי ועבדיהם הנרצעים פתחו פתח לך ולכל המוני פשוטי העם הנדכאים לפרסם את דבריכם בזול. העלות של פתיחת בלוג היום היא 0. העלות של משלוח מיילים ופרסום בפורומים היא גם 0. שום דבר לא מונע מבעדך להפיץ בטאון אינטרנטי למהדרין, לכל פשוטי העם הרבים שמחכים לשמוע חדשות על המהפכה הממשמשת ובאה. תוכל לעלוב בכל מנהיג מכל לאום בלי שום אפליה, ויבוא לציון גואל.

gershon17

New member
כשזה מגיע לנפחים כאלה

שישרא-בלוג לא יהיו מוכנים להחזיק, הם כבר יוכלו לממן את עצמם מפרסומות...

למעלה