לפנים!

• פותח הנושא 7han
  • פורסם בתאריך

yamyam12

New member
בקשה יוצאת דופן אשמח לתגובות

חיפשתי פורום והגעתי אליכם פורום עליז ושמח אז כך, במסגרת התנדבות פגשתי נערה כבת 15 שחולה ותמצא בבית לתקופה לא ידועה אותה נערה אוהבת כמוכן סדרות אסיאתיות ומחוברת לכל הז'אנר הזה כדי לשמח אותה חשבתי שאולי אוכל להיעזר בכן אנחנו מנסים להעביר עליה את הזמן בנעימים וחשבנו שאם יש לכן דיסקים שיש בהם סרטים, סדרות אסיאתיות שהעברתן לדיסקים או יכולות להעביר עם תרגום בעברית ואפשר להעביר אלינו זו תהיה ברכה כרגע אין מחשב בבית אז החלק של הורדות לא תקף ואני מקווה שבעתיד גם זה יוסדר אשמח לכל עזרה ולכל עצה שיש לכן להציע מי שרוצה את הטלפון שלי אשמח אם תשלח לי מסר עם טלפון ואחזור אליה

shovalkash

New member
היי גם לי יש תמונה של אחד מהלהקה עם האיים../images/Emo13.gif

נכון שהוא חמוד?......?[מתוקיי!]
אהה ותוכלו להגיד לי מי זה??

shovalkash

New member
היי יש לי תמונה של אחד מהאוצרות של האיים

תוכלו הגיד לי מי הוא?? כי היה לי אותו ולא הבנתי מי זה.... אבל הוא יפה....אז השארתי אותו על המחשב....

asia84

New member
../images/Emo140.gifתודה מאמוש יאוו Yoon Eun Hye

אני מתה על תמונות שלה שירם שלה די קצת לא שומעת מודע יצא לי רק לראות קלפים כמו זה שעשים פה אבל תודה חנה אני מתה אליך אחותי .
עשית לי את היום סורי שזה באיחור התודה פשוט היה לי יום עמוס היום .

MalkiNuna

New member
סורי הנה הקישור:

http://www.youtube.com/watch?v=l5dgdFwUHHM הוקשי, ג'ונקי יוצא עם בואה? הוא מספר שהיא קוראת לו אז הוא עונה בויה? ("מה זה?"). הוא כזה פתוח ומצחיק. התוכנית תשודר בסוף החודש ב29.4.09 ובטח יצא תרגום בקרוב.

asia84

New member
מהממם תודה ../images/Emo140.gif

יאוו איזה קליפ זה משהוו משהו מגניב סוף דרך אהבתי נורא

NewNJ

New member
לי הונג-קי הסולן של FTI

ובקיצור הונגי...או הונגסטר שני שירים לדוגמא: הרועש יותר (והיפה) After Love והשקט יותר (וביפנית) כאן הוא שר ראשון וון בין שני, וחוזר חלילה Soyogi

sig14

New member
תגובה לבקשתך

ניסיתי לצרוב ל DVD אך היות שהמכשיר שלי אינו תומך בעברית אני רואה את התרגום בג'יבריש. (אני מעבירה לחברים שלי בדר"כ על גבי disk-on-key ). תיצרי קשר שוב כשיהיה לך מחשב ואנסה לעזור.

yamyam12

New member
בוקר טוב לכולם

עקב כך שלא קיבלתי תגובות רציתי לברר האם עשיתי משהו לא נכון שנוגד את החוקים בפורום אשמח לתגובה כלשהי

leona112

New member
לא עשית שום דבר שנוגד את החוקים

וזה מעשה טוב , נראה לי לא כתבו לך עדיין בגלל שהרבה בנות\בנים רואים עם כתוביות באנגלית . ולגבי השאלה יש לי כמה דיסקים , לצערי ב-DVD זה מראה את הכתוביות הפוכות והבאתי לחברה שלי סדרה מסויימת שהכתוביות ב-DVD מראה הפוך או שלא הופיע . במחשב זה מראה את הכתוביות בסדר טוב , יכול להיות שה-DVD שונא תוכן אסייאתי , כי אמריקאים זה מראה לי את הכתוביות בסדר הנכון . בכל זאת,מצטערת שלא יכלתי לעזור , שהמחשב יהיה אז אוכל לעזור לך. לגבי הנערה החלמה מהירה .

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאראשי

היא אחת הלהקות שאני הכי פחות מצליחה להתחבר אליהן
האמת שמכל השירים שלהם,truth הוא השיר היחיד שאהבתי וגם פה אני לא בטוחה אם זה בגלל השיר עצמו או בגלל שזה היה שיר פתיחה של MAOU [והאפשרות השנייה נראת לי סבירה יותר,אך איקוטה טומה
]

7han

New member
תודה מאוד אוהבת את הארשי במיוחד את ג'ן

התחברת ללהקה הזאת אחרי חנה יורי דנגו

למעלה