לפורים

מתי מתחפשים ואיך אפשר בלי חופש...

ראיתי ששאלו כאן לפני כמה ימים מתי מתחפשים. אז אצלינו, מסתבר, שהעדלאידע היא ביום שישי בבוקר וזה היום שיתחפשו בו בגני הילדים ובבתי הספר. כמו כן, החופשה מבית הספר ומגני העיריה תהיה בימים שני - רביע (9-11 במרץ). בגן של השוודית, יהיה יום חופש אחד, אני עוד לא יודעת מתי. פורים שמח

אצלנו מתחפשים ב8/3 יום ראשון

לפני כן,בתאריך 4/3 יש קרנבל בגן אחה"צ. חופש בגן(וגם אצלנו בעבודה
)בתאריך 10/3. באותו התאריך יש לנו קרנבל לילדים מטעם העבודה. והנה טעימה קטנה מהמחופש שלי... למי שלא מזהה מדובר ב:פאוור רנגרס אדום...

perah11

New member
לבנות מנוסות

הבן שלי השנה ראשונה שחוגג פורים בגן (שנה שעברה היה בבית). לקחתי אותו לבחור תחפושת הוא בחר בתחפושת של דמבו בהתלהבות ,חזרנו הביתה והוא מסרב בכל תוקף ללבוש אותה! ניסתי רק למדוד כדי לראות שבמידה בכלל טובה לו ואין שום סיכוי הוא ממש לא מוכן לשתף פעולה!!! מה לעשות? להניח לו? חשבתי לעשות לו מסיבת תחפושת בבית ולהתחפש גן אני קצת לפני פורים, מקווה שיעזור- יש עוד רעיונות?

להניח לו...

אולי עוד יתחשק לו ואולי לא. הבן שלי (בן 5) לא היה מוכן להתחפש עד השנה, וגם השנה הוא עוד לא החליט. יש ילדים שפשוט לא מרגישים בנוח עם כל עניין התחפושות. מקסימום, תשלחי לו בגן בשקית, יכול להיות שהוא יראה את יתר הילדים וירצה גם (ויכול להיות שלא...)

גם אני מכירה ילד כזה..שלא אוהב להתחפש.

פשוט לא מתחבר לזה . ויש גם כאלה. מסכימה עם מה שאמא של ילדה קוראת כתבה.

ובקשר לתחפושת שלנו...

זוכרים שרציתי להכין לשי תחפושת של מלכת הלבבות? אז קניתי הכנתי תיכננתי וכמעט תפרתי.... ופתאום שי רוצה להיות כלה. ראינו שמלה מהממת של כלה והילדה מאוהבת בשמלה והאמת.. שהיא פשוט מהממת בתחפושת הכלה אז...(מישהי זקוקה ללבבות מבד?
)

תניחי לו

אבל תשאירי את התחפושת בטווח ראיה,שיראה אותה. אל תתאכזבי אם לא יסכים ללבוש אותה גם ביום שמתחפשים. אולי אם יראה אותה ירצה מתי שהוא למדוד אותה.

perah11

New member
בנות אתן מזה צודקות

אני אשאיר אותה ככה תמיד תהיה בתווך ראיה שלו... ואניח לו בנתיים תודה!

למעלה