ראיתי ששאלו כאן לפני כמה ימים מתי מתחפשים. אז אצלינו, מסתבר, שהעדלאידע היא ביום שישי בבוקר וזה היום שיתחפשו בו בגני הילדים ובבתי הספר. כמו כן, החופשה מבית הספר ומגני העיריה תהיה בימים שני - רביע (9-11 במרץ). בגן של השוודית, יהיה יום חופש אחד, אני עוד לא יודעת מתי. פורים שמח
הבן שלי השנה ראשונה שחוגג פורים בגן (שנה שעברה היה בבית). לקחתי אותו לבחור תחפושת הוא בחר בתחפושת של דמבו בהתלהבות ,חזרנו הביתה והוא מסרב בכל תוקף ללבוש אותה! ניסתי רק למדוד כדי לראות שבמידה בכלל טובה לו ואין שום סיכוי הוא ממש לא מוכן לשתף פעולה!!! מה לעשות? להניח לו? חשבתי לעשות לו מסיבת תחפושת בבית ולהתחפש גן אני קצת לפני פורים, מקווה שיעזור- יש עוד רעיונות?
אולי עוד יתחשק לו ואולי לא. הבן שלי (בן 5) לא היה מוכן להתחפש עד השנה, וגם השנה הוא עוד לא החליט. יש ילדים שפשוט לא מרגישים בנוח עם כל עניין התחפושות. מקסימום, תשלחי לו בגן בשקית, יכול להיות שהוא יראה את יתר הילדים וירצה גם (ויכול להיות שלא...)
זוכרים שרציתי להכין לשי תחפושת של מלכת הלבבות? אז קניתי הכנתי תיכננתי וכמעט תפרתי.... ופתאום שי רוצה להיות כלה. ראינו שמלה מהממת של כלה והילדה מאוהבת בשמלה והאמת.. שהיא פשוט מהממת בתחפושת הכלה אז...(מישהי זקוקה ללבבות מבד?