לפורים

../images/Emo32.gifלפורים../images/Emo70.gif../images/Emo219.gif

דנה,לפני שתגידי שלא צריך לפתוח עכשיו אוף,פתחתי אחד בשביל פורים.
ספרו את כל החוויות שלכם מפורים-למה התחפשתם,איך היה,מה קרה..
פורים שמח ומבדח

הפורים שלי ../images/Emo219.gif

לי,כמו כל שנה-היה פורים נוראי. למה? כי פורים בשבילי הוא חג מקולל. מאז הגן כל פורים בדיוק-הייתי חולה/כאב לי משהו. השנה זה היה כאב ראש ורגליים. היה לנו היום גל עדלאידע. טרטרו אותנו עד איזה רחוב נידח ואז אחרי שעה וחצי רק התחלנו. המשאיות עם הבובות והמוזיקה בקושי זזו,המוזיקה על חצי שניה קפצה/נעצרה ובכלל,רוב העדלאידע תקעו אותנו אם איזה שיר מעצבן של אבבא. [מאמאמיה,נראה לי] בסוף העדלאידע היינו אמורים להשאר בשביל לראות כל מיני הופעות מפגרות. הלכתי הביתה,למי יש כוח לכל זה. הא,התחפשתי ליינג ויאנג. עם חברה. אבל האמת,היה ממש מצחיק ונחמד גם כשזה היה טיפה מעצבן. "שנה הבאה אני אתחפש לסטיגמה כלשהי. או לפאנקיסטית"
[עזבו
]

shaharrr53

New member
היה ממש אחלה!../images/Emo154.gif

בבצפר,השכבה של ה-יב עשו אחלה מסיבה!

אספיר85

New member
הממ../images/Emo54.gif

אני וחבר התחפשנו למנעול ומפתח ואף אחד לא הבין את הבדיחה (קוראים לו מייקי). אז אמרו לנו "אהההה את המנעול והוא המפתח איזה יופייי". המנעול היה פתוח, וכששאלו אותי למה אמרתי "כי מייקי פתח אותו" וסתם כולם "אהה אז מתי אתה פותח אותה?", סתם מפגרים. אבל היה ממש שווה! היינו בהיכל ספורט עם מתנפחים, ניצחתי את ידיד שלי בקיר טיפוס (והוא מכחיש), וזכינו מקום שני בתחרות תחפושות, וכשהודיעו על כך בדיוק יצאתי לחפש משהו לשתות, אז מייקי ממש התבאס. בכללי היה אחלהP:

happy flower

New member
אחלה מסיבת פורים! ../images/Emo148.gif

מצטערת על המגילה..... אז ככה: קודם התחפשתי ל.....תות!!
המון ילדים ומורות אמרו שזה יפה (אבל זה לא הקטע הכיפי....) בהתחלה החלפנו את משלוחי המנות, וידיד שלי יצא שהוא קיבל את משלוח המנות שלי ואני קיבלתי מחברה. אחר כך אכלנו. ירדנו למטה לתחרות מחפושות בית ספרית - אני לא השתתפתי אבל לא הייתי מדוכאת בגלל זה. עשו לנו מופע שירים. אחר כך קוסם בא לבית הספר - עשה לנו מופע טלפתיה שלא חשבתי בחיים שמישהו יכול לעשות את הדברים שהוא עשה. זה היה ענק. ציון סופי - 99 (משלוח המנות לא היה ממש טעים) חח
אבל מכל השאר נהניתי... מקווה שנהנתם לשמוע......... נטי.

baril

New member
../images/Emo80.gifהיה כלכך כייף :]

התחפשתי לכדורגלנית יצא ממש יפה [: הייתה מסיבת קצף חחחחחח הביאו לנו תותח קצף ודיג'יי אני השתגעתי היה כלכך כיייף :) היו תחפושות מדהימות

I am IRiTooSH

New member
הפורים שלי../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

התחפשתי עם חברה לבנני ובנוני
כולם ראו אותנו וחשבו שאנחנו אסירות.. וכשהבינו שאנחנו בנני ובנוני אז נפל להם האסימון..XD כולם התלהבו^^ גם המורותD: וראינו עוד בנני ובנוני גדולים [חטיבה ותיכון ביחד].. וחיפשנו אותם כי רצינו להצטלם ולא הלך =[ והגענו מקום שני בתחרות תחפושות שכבתית2#!^$%!@#!~^&%%$# אה ורציתי לשים תמונה אבל לא הולך לי
חג שמייח

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif היה פאנן :)

תמונה בהמשך XD כן אז בסוף התחפשתי למלכת הקלפים וזו הייתה אחת התחפושות המושקעות והמקוריות בבצפר, בלי להשוויץ, כן? XDD כולם החמיאו לי במיוחד המורות D:: וכל דקה באו אליי ואמרו לי, 'סליחה, אפשר לשחק פוקר?' D::::: כן והיה כיף. המשלוח מנות היה בסדר.. :| הביאו לנו את להקת גאיה, האלה ששרים יחד לב אל לב.. וזה היה בסדר, רקדתי המון. ואחר"כ הייתה תחרות תחפושות והצטערתי על זה שלא נרשמתי. ואז הייתה הסתובבות חופשית.. :) וזהו, היה צמר גפן מתוק אבל לא אכלתי
והיה כיף. היו תחפושות ממש יפות!

דנטל

New member
חחח, כפרעליך, אין לי בעיה עם אוף

כל עוד יש מה לכתוב, אז זה בסדר לפתוח אוף
, אבל לפתוח סתם זו הבעיה שלי ועכשיו זה לא היה סתם.

fluppster

New member
איזה כיף זה בפורים!

בדיוק חזרתי ממסיבה בקיבוץ שלי, היה מעולה! התחפשתי לפוקהונטס (או אינדיאנית, איך שתרצו לקרוא לזה), ו-2 חברות שלי הגיעו למסיבה (התחפשו לכדורגלניות), ורקדנו עד 4 וחצי לפנות בבוקר. לפני זה הייתה הופעה של 2 להקות רוק מהקיבוץ. בקיצור, היה פיצוץ!
אוף, אני עייפה.... הגיע הזמן שאלך לישון....
אה, וכמעט שכחתי - ביום ראשון תהיה לי מסיבת פורים מטעם העבודה, והיא באמת הולכת להיות מושקעת. המסיבה היא בסגנון שנות ה-70, אז אני וחברה שלי מתחפשות ללהקות משנות ה-70: אני לקווין (מלכה) והיא לקיס (נשיקה). אני גם אשים שפם על הפנים ולה נצייר כוכב על הפנים. הולך להיות אדיר! אנחנו נשתתף בתחרות התחפושות, הלוואי שנזכה, יש שם פרסים שווים.....

fluppster

New member
ו-Queen...

כאן זה לפני שהדבקתי על הבגדים מדבקות עם שמות של השירים שלהם. וחברה שלי התחפשה ל-Kiss. רק למה אני תמיד יוצאת בתמונות עם עיניים עצומות או חצי עצומות???!!!!

fluppster

New member
נו, יש להם ציורים מוזרים על הפנים

למרות שבסוף לא עשינו את האיפור והשפם, לצערי...
לא נורא, העיקר שיצא יפה!

כדאי לך ../images/Emo219.gif

סרט נחמד מאוד. אני הלכתי בבוקר והיו איתי באולם רק עוד איזה 6 אנשים. זה היה ממש נחמד
. גם יש סרט [או שהוא יהיה בקרוב] שקוראים לו נורביט וראיתי חלק ממנו והוא קורע!! ואדי מרפי משחק של את כל הדמויות,זה כבר שווה צפייה.

shaharyy

New member
../images/Emo5.gifמה זה הפורים הזה??

היה פשוט חרא של פורים..השנה השקיעו לנו בבצפר יותר משנה שעברה והיה יותר חרא!!!!.... כאילו מה נסגר עם החיים האלה??????? =S הכל התחיל בבוקר שקמתי מאוחר ממה שתכננתי!! איפור יצא לי בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע התחפושת עד שיסרתי אותה היא כמעט נקרעה!! הנעליים לחצו לי על הרגל... השיער התחרבש ! לא הספקתי לאפר את אחותי כמו שצריך שכחתי את המשלוח מנות ואת החטיף לחיילים! יום לפני נכנסתי לדיכי!!! שזה מה שדיכא לי את כל פורים... ואז הלכתי עם חברות לעדלאידע והיה חרא חוץ מהאוכל..(טוב זה היה אוכל
) קיצור עד שהגעתי הביתה היה לי יום חרא!!! חפרתי :).. מקווה שלכם הלך טוב כמו כמה שכבר קראתי!!

למעלה