לעוגות גבינה

MonoLoop

New member
../images/Emo32.gif סינגפור - Live בבארבי ת"א...

סינגפור Live - ההופעה. 29.05.06 בארבי ת"א 22:00 בערב. "את יותר מידי יפה בשביל למות אצלי בתוך הראש, אצלי בתוך הלב" העצב והזרות הם רק חלק מהחומרים בהם נוגעת האומנות של סינגפור. ההרכב (שנקרא בעבר "דיאליזה בארץ הפלאות") עובד 6 שנים ומציג בהופעות רוק מפואר עצוב ומתריס המשלב וידאו ארט מחו"ל ואורחים מכובדים מתעשיית המוסיקה הישראלית. שירה וגיטרה: אלימניאק קלידים, מחשב: רן מוזס גיטרות: "קיד" אריכל טוכמן בס: מאור אהרון תופים: ניר וובר ניתן לקבל מידע נוסף באתר הרישמי בכתובת: www.Singapore-Live.co.il

R O C K F O U R

New member
../images/Emo41.gif רוקפור במחווה לפינק פלויד 31/5

מהר מהר לפני שייגמר ! בערב מחווה יוצא דופן "ההיסטוריה של פינק פלויד" (ביוזמתו המבורכת של מועדון הרוק הישראלי), יתארחו רוקפור וינגנו סט מיוחד של פינק פלויד בתקופת סיד בארט והתקופה הפסיכדלית של 1967-1968. כמו כן, יופיעו בערב גם מג'נטיק, היבריס ואובלינס. מי שלא שמע את רוקפור מבצעים את See Emily Plays, לא ידע מהי שמחת בית השואבה מימיו. יהיה ערב עמוס, גדוש ומרגש ! הכל יקרה במועדון צוותא בת"א ביום רביעי, 31 במאי 2006, החל מ-22:00 ---------------------------------------------------------------------------------------- כרטיסים ניתן להשיג באוזן השלישית (03-6215215), במשרד הקסטל (03-6045000) וגם כאן שימו לב! הכרטיסים כבר כמעט ואזלו, אז אוצו רוצו ובלי להתמהמהמהמהמה...

oribarak

New member
מחר בגרות במתמטיקה!!!!

בהצלחה לכולם מחר...לא להיות בלחץ והכי חשוב לשים פס, כי זה כולה בגרות וזה לא סוף החיים, תמיד יהיו הזדמנויות אחרות.. אני כיתה י' ועושה את 05...אני יודע שאני אמור לשמוח כי זה קל וזה לא 06, אבל יאללה.. במה אתם עושים?

afcon11

New member
יש בפורום איזשהו מצעד של שירי פ"פ?

ציףציף, עשיתם בפורום מתישהו איזשהו מצעד של שירי פינק פלויד שאהובים ביותר על חברי ומבקרי הפורום? אם כן, את זוכרת אולי מתי זה נעשה ואיך מגיעים לזה (הארכיון הזה התיש אותי...)?

Anuerysm

New member
יש סקר כזה

על השירים הפופולאריים זה נמצא בסקרים של הפורום

afcon11

New member
תודה!

לא שמתי לב בכלל שיש את הסקרים הנחמדים האלה. אבל חשבתי שיהיה משהו שהוא יותר בכיוון של בחירה חופשית, ולא בצורה של סקר.

afcon11

New member
מה דעתך?

לבחור 5 או 10 שירים? (נראה לי שזה בלתי אפשרי לבחור 5 שירים בלבד). אולי תעזרי לי קצת לגבי הבהרת ההנחיות? אולי בכלל כדאי שאת תתחילי שרשור כזה, זה בטח יהיה מוצלח יותר (אני עדיין בהשפעה של הכבשים מ- sheep...שהיא בד"כ עדיפה מההשפעה של
או של
) סתם, פשוט נראה לי שההיענות תהיה גדולה יותר באפשרות השניה.

פינק פלויד אך לא רק פינק פלויד

progrock productions מזמינים אותכם ב15.6.06 יום חמישי שעה 21:00 לחמם מנועים לרגל בואו של סולן להקת פינק פלויד לארץ במסיבת פיצוץ. המסיבה תיתקיים במועדון הקולטורה רחוב הרצל 154 תל אביב ובתוכנית האומנותית: 21:00- 22:00 D.J MosheL יתקלט רטרו של שנות ה60 וה70 לחימום הערב. 22:00 - 24:00 להקת ליבי והפלש באק ינגנו על הבמה את מיטב היצירות של להקות הרוק הקלאסי של שנות ה60 וה70: LED ZEPPELIN / CREAM / JANIS JOPLIN / THE DOORS / JIMI HENDRIX CREAM /BLACK SABBATH /ZZ TOP/ CREEDENCE CLEARWATER ועוד ועוד...... והחל מחצות תחלנה הקרנות על מסך ענק של להקת פינק פלויד שחלקן מעולם לא הוקרנו בארץ וגם לא באירועים הקודים שהפקנו כך שמי שהיה באחד האירועים הללו ימצא באירוע הזה חומרים חדשים שמעולם לא הוקרנו. ההקרנות יפתחו עם סרט דקומנטרי תוצרת ה BBC המספר את כול סיפורה של פינק פלויד כולל ראיונות עם חברי הלהקה ועוד אנשים שהיו קשורים ללהקה בצורה זו או אחרת כגון מעצב הפוסטרים של מועדון ה UFO מנהל ה UFO המנהל הראשון של הלהקה ועוד.. ובנוסף בסרט קטעים נדירים מהופעות , סרט זה לא הוקרן מעולם בארץ ויוקרן בפעם הראשונה בישראל. ובנוסף קטעים נדירים ביותר שנמצאו רק השנה כגון המופע : LIVE IN SAINT TROPEZ המופע : AMSTERDAM ROCK CIRCUS וכוללים את Atom Heart Mother , Careful With That Axe Eugene , a Saucerful of Secrets קטעים מתוך תוכנית הטלויזיה הגרמנית שטטוגרד שטורדל ועוד ועוד ועוד.... כול הקטעים יוקרנו בפעם הראשונה בשלמותם . החלק השני של ההקרנות יוקדש לאלבומים DARK SIDE OF THE MOON WISH YOU WERE HERE בחלק זה נקרין בפעם הראשונה בישראל את כול המופע PULSE כפי שבוצע על ידי פינק פלויד בשנת 1994 באולם Earl`s Court בלונדון במופע זה מבוצע כל האלבום DARK SIDE OF THE MOON בשלמותו ההקרנה תתבצע מתוך הליזר דיסק של המופע באיכות פיצוץ של תמונה וצליל. וקטעים מתוך המופע KNEBWORTH FESTIVAL 1990 שנערך תחת גשם סוחף הכוללים שירים מתוך האלבום WISH YOU WERE HERE ועוד.... החלק השלישי של ההקרנות יוקדש לאלבום ולמופע הנודע של הלהקה - THE WALL. ובו יוקרנו קטעים נרחבים מתוך המופע THE WALL כפי שבוצע על פינק פלויד בשנת 1980 באולם Earl`s Court בלונדון. מדובר באחד מהחומרים המצולמים הנדירים ביותר של הלהקה ששודרגו באיכות הסאונד והתמונה ונחשבים כיום כחומרים האיכותיים ביותר על המופע שמעולם לא יצאו לאור בצורה רשמית ומסודרת. מחירי האלכוהול והשתיה הקלה יהיו מוזלים. בקיצור כול מה שרצית לשמוע לרקוד ולראות יהיה במסיבה הזאת. המסיבה מוגבלת ל 250 איש בלבד ומחיר הכרטיס הוא 50 שקלים בהזמנה מוקדמת דרך טופס הזמנת המקומות אשר נמצא באתר אין הגבלת גיל אך יש הגבלת מכירת אלכוהול לאנשים מתחת לגיל 18 וזה בחוק. עורך, מפיק ומגיש את הערב : D.J. MosheL לחץ על הקישור להזמנת מקומות פרטים נוספים: DJ MosheL בטל 0544705992

למעלה