לס
שבוע

ג ב ש ו ש

New member
אגב,אם כבר שישי עם מיכל אז../images/Emo88.gif

אם מישהו עושה שירשור על זה כדאי שזה יהיה פה ב
כי זה לא בדיוק נינה אוקיי

הצילומים של שישי עם מיכל../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif

טל חשבתי שאמרת שתכתבי על זה.. אבל לא משנה.
טוב, לטל היה יותר מזל ממני ביום הזה... היא באה מוקדם עם חברה שלה והן היו הראשונות שנכנסו מהקהל. הן דיברו עם רן..
אני באתי רק ב6 בערך.. =\ מתישהו ניסיתי ללכת לאיפה שהכוכבים היו, אז כמובן שלא הכניסו אותנו [אותי ועוד ילד שהייתי איתו], אבל היינו במסדרון כזה, וראינו בחדר איפור את עדי...
ורן עבר ממש לידי, ואח"כ גם עדי, אבל לא רציתי להציק להם.
הצילומים ארכו כשעתיים, וזה היה נחמד. =] היו כל מיני קטעים משעשעים שלא שודרו, למשל שאלי דנקר שר את השיר של הנמר. XD ומתישהו כשלא צילמו, ציפי שביט טיפסה על הכורסה מאחורה והחליקה כזה לישיבה.. D: בסוף הצילומים כל הקהל שעט על הבמה [
]... ניסיתי להגיע אל רן אבל כמו שאתם בטח מתארים לעצמכם, זה לא היה כזה פשוט עם עדר הבנות שהתקהל מסביבו. :| שני אנשים הבריחו אותו מהמקום לחדרי ההלבשה, אבל שניה לפני שהוא הלך ולא יכולתי לראות אותו יותר, איכשהו הצלחתי לתת לו את השקית עם המתנות. :] אח"כ ניסיתי לקחת חתימה מעדי (זה לא דבר חשוב בעיני, אבל עדיף על כלום חח) אבל עד שהצלחתי להשיג את תשומת הלב שלה, היא בדיוק הצטלמה ואמרה שהיא תחתום לי אח"כ. בסופו של דבר לא הצלחתי לקבל ממנה חתימה, אבל מילא... המושבים שם ממש מכאיבים לתחת... X_X וטל, שאלה - מאיפה את והדר נכנסתן לאולפנים? אני ותום נכנסנו מאחורה, דרך כל התפאורה וזה. XP ואת מוזמנת להוסיף פרטים D:

נכנסו דרך איש אחד וגם משם יצאנו

איפה שכל הכוכבים באים ונכנסים
נכון המסדרון הזה של החדרי הלבשה והכל? ובסופם יש דלת? שם.. ואכן היה מזל נכנסתי דיברתי איתו נתתי לו את המתנה שלו ושל נינה והוא כתב לי חתימה יותר מדי ארוכה חחחחחחחחחח דף שלםם פוליו פחות 2 שורות בערך מזה נבהלתייי :| והוא אמר לי תודה וזה עכשיו הייתי על פלטפורמה והוא עוד התכופף אלי ואני לא נמוכה אני 1.66
טוב אולי נמוכה
אבל לא משנה והוא התקרב והתכופף אלי והסתכל ואני בוהה בעיינים שלו והוא שואל איך קוראים לי ואני עדין בוהה בעיינים שלו ואני כזה מה? חחחחחחחחח והוא שואל שוב איך קוראים לי אז אני כזה טל
ובחזרות אז צילמתי אותו והוא הסתכל עלי אז עשיתי לו היי והוא חייךך וזוהר כזה הוא חייך אלייךך ואני כולי

אני לא 1.70../images/Emo187.gif

ולא נראלי שהיית יותר גבוהה ממני ביום חמישי... ורן באמת די גבוה כזה. =]

כשלא משרשרים לאוף,../images/Emo187.gif

השרשור נעלם לעמוד השני [או שזה פשוט בגלל שהוא ישן?]
בפורום נינט בבוקר יש הרבה אנשים!
טוב אולי לא הרבה, אבל יותר מפה.. חבר'ה עירניים יש להם שם..

למעלה