לסופ"ש

חח טובב

בואי נראה.. בואי נראה... נממ... עכשיו אני עזובב ככה כאן מה עושים??? יאאאאאא רגע אני יזכר את מי אני הכי הכי אוהב.. שניה אני ישחזר..... את מי? נו בארור שאת שחףף!! אין עוד אחת כמוההה שניה אני יתקשר אליה יקדיש לה ת'שיר: "כמה אהבה יש אצלי בלב כמה שאותך אני אוהבב!!" סילסלתי לך.. אני יודע שאת אוהבת את זה חחח טוב נדבר יותר מאוחר אני באמצע כוסית שמפניה אצל חבר טוב--ערן מזור הכט.. תבטיחי לדבר מחר? טוב יפשליי ביי ביינתייםם!! אם אני לא יתקשר אלייך עוד 5 דקות את תסלחי לי? שחף עונה לו:נו בארור שלא!!! אז אדם:נו למההה יפה שליי סתם ככה התחתנתי איתך? שתיהי איתי ברוגז לכל החיים? לאא אני לא יוכל לחיות ככה! שחף:טוב נו סלחתי כדבריך.. אבל תחזור מוקדם שמעת?! אדם:טוב טוב נסיכה שליי בדרך אני יעשה לך מסז' ברגליים.. שחף:יאללה ביי!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא מבינה איזה חיוך ענקי יש לי על השפתיים חחח ואיי איך אני מתה שאת אומרת לי תדברים האלה הכי טובה בזה חחחחחחחח עוד עוד עוד נשואה לאדם איזה כבודד תארי לך עכשיו הוא רואה את זה יאמה אדם יוסף אני אוהבת אותך שחף שלךך חחח אוראלי עוד עכשיו נגיד אנחנו לא נשואים חחח חח ואת איתו וניפגשת איתו ופיתאום את מיתקשרת אלי ואומרת יל תנחשי מי לידי חח חחח עכשיו תעשי את זה חח קורעתתת חח

חח טוב..

שניה אדםםם תן לי להתקשרר טוב נו מה אתה רבב חכה שניההה אני רוצה להתקשר לאיזה משהי שתופתע ממךךך לטובה! אדם:טוב נוו יאללה מהר נאי לא מחכה צריך לעלות כבר לבמהה אני..:היי שחףף נחשי מי עומד פה לידי?!!?! שחף:דבררייי כברר ! מי?????נו מי מי מי? אני..:דמדם!!!!!!!!!!!!!! אני נותנת לך לדבר איתו אבל שחף? בלי לצעוק לו בטלפון!!! שחף:יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא תביאי תביאי תביאי תביאיייי! אדם:היי שחף נשמה מה קורה? שחף:יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אדםםםםם איתי בסדרר שתדע אני חולה עלייךךך כבר אתה אצלי? כבעלי החוקי!!!!!! אדם:כן אני יודעע הלכתי למשרד הרישויי שמתי אותך כשאשתי החוקית אני אומרת לאדם:היי אדםםם אל תגנוב לי את אשתיי שחף ו גם אשתי!! אדם:טוב חכי שניה אני באמצע דיבור בגן עדן עם שחףףף המקסימה שלי! שחף:טובבב תעלה כבר לבמהה אני מחכה לך.. אדם:טוב מאמי שליי את תראי אותי ותסמני לי? תעשי לי שלוםם ככה אני ייתן לך נשיקות באוויר ישלח לך.. שחף:יאאאאאאאא חמודי שלייייי בארוררר אם כבר אני יקפוץ אליך עד לבמההה וייתן לך אחת כזאת גדולה בפההה אז אל תהיה מופתעע חח אדםטובב מאמוש אני מאשר לך בזאת בשבועת הדמדמים.. שחף:טוב אני מחכהה.. אדם:טוב תחכי..... שחף:ביי יפה שלי!! תן לי שניה את אוראלי.. אדם:הנה קחיי.. אני..: נו שחף איך הייתה השיחה עם בעליך?? למרות שגם את אשתי!!! שחף:יאאאאאאאאאאאאאאאאא את לא מאמינההה אני פהה הכי מאושרת בעולם!!!!!!!! אני..:חחח טוב מאמי אני יבוא אלייך עכשיו אבל רק אל תצעקי תעשי לי חור במוחח חחח שחף:טוב ..חחאני מחכה עכשיו לדמדמם שיעלה כברר אני:כן אני יבוא אלייך יראה אותם ככה מהבמה איתך ביחד.. שחף:טוב בואי בואי כבררר אני..:טובב אני באהה ביי.. שחף:ביי..

נוו שחפייי רק שלא הלכת לחרופפ ://

מה? סתם השקעתי? נו באמתת לא היה טוב לשמוע שיחה מושלמת עם המושלם דמדם?

נראלךך לחרופפ בחים לא..

אחרי שיחה כזאתת בוכה פה מיתרגשות חחחחחחחחחח אני אוהבת אותךךך איזה השקעהה תודה יפשלי רוצה גם אני יעשה לך אחד כזה אושר ושרון חחח או שישאר סיפורי דמדמם לנצח?חחחחחחח יו דעת המ סיפורי דמדמם לנצח את כותבת לי ואני כותבת לך סיפורי אושרי לנצח וסיפרי שרון לנצח מה אומרת\?

סבמבה!!!!

חח ראית מה המצאתי? ס-במבה!! חיחיחה יאללה ספרי לי גםם אני רוצה להתרגש כמוךך חחחחח =]]

חח יאלה בכיף ואחרי זה את שוב ..חח

ניגמרה ההופעה של הגיים בויז מכניסים אוית מאחורי הקלעים נישקתי חיבקתי שיגעתי את אדם ראיתי את שרון חחח שחף: שרוןןןןןןןןןןן?? שרון: כן חמודה שחף: יאו איזה יתרגשות אני חייבת לדבר איתך שרון: כן חמודה שחף: ישלי חברה ממש טוב אוראל שהיא מטורפת עליך שרון: יא באמתת חמודההה שחף: כן דקה אני יתקשר אליה אוראל: הלוו? שחף: חיימשלי אני אם אהובך אוראל: מהההההההה שרון או אושרי שחף: שרון בינתיים אוראל: אמא תני לי אותוו שחף: כן דקה שרון: שלום נשמה מה קורה ? אוראל: שרון שליי אני אוהבת אותך המוןןן יש לך קול מהמם ואתה הורס שרון: יא איזה חמודה תודה רבה איפה את כרגע עדין כאן במקום שהייהת ההופעה? אוראל: כן מאמי שרון: סבבה אני בא להכניס אותך וניתקק שרון בא לאוראל והרים אותה חח ונישק אותה והם יצטלמו ואני יצטלמתי עם אוראלי ויצטלמתי כמובן אם אדםם חח ספירוש איך יצא לי??? תכף אני ינסה כאילו אתם בעל ואישה חחחחחחחחחחח את ואושרי

חחח יאאאאאאאאאאאא

שחףף מהפה שלך לאלוהיםםם חחחחחחחחח יפהה שליי הפעם כשאנחנו נשואים חיחיחי אואוו אחותי הגיעה.. תרשמי לי פה אני כבר יראה מחר... לילה טוב נשמה שליי ותודהההה חולה עלייך =]]

חח טוב חח מאמי מחר תירשמי ...

כאן בהודעה הזאת כי אני רוצה להיתכתב איתך גם מחר ותקשרי אלי מחר טוב?? שרון יצא מקניות בקניון כרגיל קנה בגדים חח שרון:יאוו משעמם יאלה אני יתקשר לאישתי אוראל:הלוו אהובי?? שרון: מאמי שלי מה קורה? אוראל: הכל בסדר נישמתי נו מה קנית? שרון:בגדים מהממים את כבר תיראיי אני מיתגעגע אליך חייב נשיקה מימך אוראל: חחח גמאני נסיך שלי תבוא כברר שרון:בדרךך אליך יפתיי רוצה אני יקנה לך משו? אוראל: אותךך שרון: בכיף אהובתיייי חח אוראל יאלה נסיך שלי חייבת לנתק אני צריכה לדבר עם הנשמה שלי שחף מעניין איך היא מיסתדרת אם אדם חח שרון: טוב חיים יפשלי שליי בי אוראל: ואל תישכח ליקנות תאוכל לארוחת ערב היום שרון: שאני ישכח מה פיתאום את תהרגי אותי אוראל: נכון בנשיקותת שרון: חח נשיקה אני רץץ עכשיו אליך הביתה חח אוראל: חחחח חח בכיף יאלה תמהר בי בי שרון בי מאמי ח איך זה אוראלי חחח ?? מואההה

יאא חיים יפים שליי בארורר שאני יתקש

יתקשר* אלייך!!! יאאא יצא מדהים הסיפור חיחיחי חח =)

חחח אמא אמא אמא...

מהסיפור שלך לה' חחחחחחחחחחחחחחחחח אמא זה כזה מהמם ימוכשרת כל שבוע חובה עליך לעשות לי סיפורי דמדמם לשחף!!! חחחחח חח אמן אמן שזה יקרה בהופעה חחח יא רוצה ליפגוש אותך כואב לי הבטן מרוב יתרגשות שאני קראתי אתזה איזה סתומה ואני כזה אומרת תודה אוראל תודה חחחחחחחחחחחח כפרה שלי אני אוהבת אותך נוליאושית?אני אוהבת אותךךךךך ועלק לא לחפור לך במוחח הייתי קודחת לך במוח חח את אל מכירה אוית מאמי כמה אהבה שי אצלי בלב לאדם טוב גמלך חחח ואיי הייתי אומרת לו עוד מלא מלא דברים חחח

../images/Emo118.gifאם כבר הזכרת שחפולה

את המילה סבבה יש לי משהו מטמטם אבל גם ממזמן וא וא עוד שהייתי בפנימייה שלליי..חיחי קללטו ס-סקס ב-במיטה ב-בלי ה-הפסקה חחח

../images/Emo95.gifחחח הינה משו עכשיו על סיתי../images/Emo6.gif

ס-סוכריה י-יפה ת-תות ו-ומלון
ו-ובננה
ת-זפוזבבללל

למעלה