כן מאמי חח
ש שחפוש הנסיכה New member 2/12/06 #93 חח כן אה.. טוב הנה תמונה שלי ==> לא ברורה כל כך יש לי עוד בהיזדמנות אני ישלח לך חח
א אוראלוש5 New member 2/12/06 #99 יאא נסיכהה שלייי!!! איזה יאפה!! ../images/Emo13.gif חולעליךך!! חחח את עוד פה?
א אוראלוש5 New member 2/12/06 #101 זו ההודעה לשחף חח כנראה היא לא השתר השתרשרה* נכון... מקוה שאת עוד פה!!(?)
א אוראלוש5 New member 2/12/06 #108 שחפיייייי נו מתי יוצא שבת? נו מתי?! חחח שניה אני יסתכל בשעון.. מה איתך ככה יש חדש?
ש שחפוש הנסיכה New member 2/12/06 #109 חח כן אה.. בידיוק אני שואלת תעצמי מתי יוצא שבת חחח. תיבדקי מאמי
א אוראלוש5 New member 2/12/06 #110 יאא הנה שניה אבא שלי עושה הבדלה ) שניה אני חוזארתת ואז תראי שיחת הפתעה.....!! חחחח אבל ממני.. לא מדמדם.. חיחיחי
יאא הנה שניה אבא שלי עושה הבדלה ) שניה אני חוזארתת ואז תראי שיחת הפתעה.....!! חחחח אבל ממני.. לא מדמדם.. חיחיחי
ש שחפוש הנסיכה New member 2/12/06 #111 חחחחחחחחחחחחח.... קורעת" שיחת הפתעה מימני לא מדמדמם" חחח חבל לא מדמדמם חח טוב אבל גם מימך זה טוב מאוד חחחח =]
חחחחחחחחחחחחח.... קורעת" שיחת הפתעה מימני לא מדמדמם" חחח חבל לא מדמדמם חח טוב אבל גם מימך זה טוב מאוד חחחח =]