לסופ"ש

כןן למרות שאני לא מכירה אותך יצאת מ

המם.. חח נעים מאוד... אוראל..בת 12...כיתה ז'...גרה בת"א...נממ... זהו חחח

אוראלוש?

נעים מאוד לי לא יצא כ"כ להכיר אותך.. אני אורטל פדידה מאשדוד בת 13 וחצי.. איזה כיפ לך מתל אביב:).. אוההבת אוותך

:((( לאורטלל?? מה איתייי?..

חח אורטל חחחחחחחחחחחח לא משו רע חח דילבי מזל שרשמת גם אוית כן כי אזזזזזזזז היתי קוראת לאביחי שיעשה לך דברים שאני לא רוצה לירשום פה.. חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח סבבה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחח.....

אין בעיה עכשיו אני מיתקשרת לאביחיי ס ב ב ה??? חח הוא לא יעשה לך רק סבבה חחחחחח יש עוד חמודיזילה חחחחחחחחח

ואה ואי דילב כבר בגיל כזה..

את רוצה מאביחי לא יפה חחח טוב גמאני לא הייתי מסרבת לאדם חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אביחי בדרך אליך חחחח

נוו אביחי הגיע?.... חח

ניראה לי שכן כי דילבי לא מגיבה אה אה שתפי אוית מה אתם עושים שמה חחח?.?.

אוראלייייייי..

יפתייייי נו המ קרה לא אומרת יל דברים שאדם יעני יגיד לי ?? חח תמדי אתה אומרת לי =( דילב חחחחחחחח איזה מישפטים מצחיקים עוד ישש?? חוץ ממ.. ס ב ב ה חחחחחחחחח

חח מה אני יגיד?

נמ.... חכיי אני רוצה להגיד לך משו מקוריי ככה בסבבמבה!! חחחח

נממ.. אני ימציא עכשיו

א -אדם ד-דמדם מ-משהו ככה בקטנה לשחף: כמה אותך אוהב? האא? ש-שלמות ח-חמודה פ-פשוט חלוםם הכל בבנאדם אחד! הנההה ממ.. קחי בחשבון שהכל בסלסולים.. והוא כזה שיכורר בדחדוך לא מפסיק לסלסל:הוווו שחףף שחף שליי מה הייתי עושה בלעדייך? האא? כלום? נכון שכלום? יופי!!! חחח

אאאאאאאאאאאאאאאאאא..חחחח

שיכוררררררררררר יוו האדם הזה רוצה להרוג אותי אם השלמות לו חחחח איזה מאמי איך אני אוהבת שאת אומרת לי דברים כאלה יאלה עוד עוד חחחחחחחח עכשיו הוא שיכור מה אחר כך חחח איזה קורעת יוו אם הסילסולים שלו יאמההההה אם את רוצה אותוו את מספרת לו הכל כמה אני אוהבת אותו חח ואת כל ההודעות שאני רושמת פה חחח

למעלה