לסופ"ש

חח דושה קטנה ..

יפההההההההההה חח תעשי לי סיפור על דושדושון שלי יעני הוא אומר לי חחח ועכשיו נגיד שאנחנו נשואים חחח או אני ניפגשת איתו פעם ראשונה והוא מנשק אותי וזה חח טוב?

בואי נראה בואי נראה...נמ.. שניה אני

יחשוב... שחף: דמדםםם יאא איזה אירוע היה אתמול האא? הכי יפה שיש!! התחתנתי סופסוף עם דושודושון שילי!! אדם:כןן יאפהה שלי.. אבל מה קורה? עוד לא התנשקנו בפעם הראשונה? שחף:נסיך שליי שכחת? טוב אולי היית מסטול באותו רגעע אבל כששברת את הכוס בחופה נישקת אותיי אוייש ישכחן שלייי!! חולעליך~! חחח אדם:טוב נו יש לי זיכרון קצרר של נמלה.. שחף:חח מה לעשות? רוצה אני יקשור לך סרט באצבע שלא תשכח? אדם:נו באמת מה אני תינוק? טוב יאללה שחפיי אני עולה לחרופפ לילה טוב נסיכע שלי.. תפגשי איתי בחלום השביעי? מקווה שתחלמי גמאת עלי!! שחף:נו באמתתת אני יחלום רק עליך אין לי על מי לחלום חוץ ממך!! אדם:חחח חשבתי אחרת.. טוב נו ניפגש אז בחלום השישי שחף:טוב אבל אל תאחר לי!! אדם:איך שלא?? אם לא תהרגי אותי בנישוקיםםם! שחף:טוב שאתה יודע את החוק שליי שתדע שאתה נמצא אצלי במשטרר חח אדם:טוב נו אני יאחר בגללך! שחף:טוב טוב חח יאללה בעלי למיטהה אדם:יאללה לילה טוב.. שחף:לילה קסום

חוחו יאאאאאאאאאא...

איזה כיפליי אני נשואה ל-א-ד-ם בנות אני מיצטערת הייתי נשואה לכם אבל יש לי וידוי יתחתנתי אם בחור קטן עם אדמשלי כמו שאתם רואות חחח אוראלה??!! יא איזה מהמםםם מזה אהבתיי חח בואנה החיוך לא נימחק לי איזה קורע טוב עכשיו פגישה ראשונה שלי איתו אישית את יכולה ??חח

איפפפ שחףף נהרגו לי הידייםם חח

תעשי לך לעצמךך איך שאת מרגישהה לי נגמרו הכוחות עד שרשמתייי חחח ... אבל אצלי? את עדיין נשואהה לא מעניין אותי מאדםם אצלי את אשתי ה-ח-ו-ק-י-ת-!!!

חח כיפלי...

רק אני מקווה שאדם אל יכעס עלי הוא רוצה אוית רק לעצמו חחח סתם טוב שלא אני לא יכולה לעשות לעצמי כי אחרי זה לא ניראה כאילו זה אמיתי חח טוב לא משנה יום שישי הבא את עושה לי חח גם ככה עכשיו אני הולכת לחברה יאלה ביוש אוהבתותךך =]

רק שישי הבא? תצוצי פה השבוע!!

חח אני לא יכולה לחכות לך שבועע תיהי פה השבועע פליז פליז פליזזז חיחיחי יאללה אחותי גם רוצה ת'מחשב איזה אחות מעצבנתתתתת!! אוףף יאללה ביי ביינתיםם אוהבת אותך!

../images/Emo41.gifיפשלי את!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

מתה עלייך מדהימה שליי
שרופהה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה