לסופ"ש.

דוש קפה

New member
דוש../images/Emo34.gifבערב חברתי לנוער הומולסבי

וחברים (לא נשאר מקום בכותרת...) ביום שבת הקרוב, פרטים נוספים בפלייר המצורף... כמו כן המתעניינים מוזמנים להצטרף לרשימת התפוצה (כתובות המייל נשארות חסויות ואינן גלויות גם בפני שאר הרשימה)

G A L 17

New member
פסטיבל אמפי מיוזיק

כרטיסים אצלי.... ממליץ בחום לא ללכת רק לעברי האליל אלא גם לתחרות צעיר במול , הכניסה חופשית (לתחרות לא להופעה)

../images/Emo32.gif לסופ"ש.

כל ההודעות שלא עוסקות בעברי לידר, או שאינן מצריכות פתיחת הודעה חדשה, יש לשרשר לכאן.
סופ"ש-אחרון-לחופש מוצלח.

G A L 17

New member
אמפימיוזיק לא קשור בעברי

קצת מצחיק בהתחשב בזה שעברי הוא האמן הראשי (והיחיד בעצם בקנה מידה) בפסטיבל , בכל אופן קיבלתי את ההערה סליחה שלא שירשרתי , סוף שבוע רגוע :)

G A L 17

New member
ושוב יצאתי אידיוט ושרשרתי לא נכון

המון סליחה כנראה שהאלכוהול מהפורום אתמול עדין משפיע חחח

GR££N woMAN©

New member
מישהו יודע מאיפה מזמינים כרטיסים

להופעה באשקלון? ואם בכלל התחילה מכירת כרטיסים?

gever0908

New member
אנא ממכם אני חייב עזרה דחוף!!

תשמעו, זה כבר פעם שלישית שאני מפרסם הודעה לגבי זה היו כאלה שניסו לעזור לי אבל משום מה כולם נעלמו פתאום ונתקעתי יש שיר שכתבתי ואני צריך אותו עם לחן דחוף פירסמתי פעמיים כבר את הבקשה הזאת והיו כל מיני אנשים שיצרו קשר ואמרו שהם מוכנים לעזור לי אבל וואלה אני צריך את הלחן להיום! ואף אחד עוד לא חזר אליי והזמן מתקתק ואין לי שיר אני חייב עכשיו את האנשים הטובים שביניכם, מי שמסוגל להלחין לי מנגינה פשוטה, עד סביבות 7-8 בערב ככה אני יהיה אסיר תודה מצידי שהלחן של השיר יהיה מורכב מסולו פסנתר/גיטרה מאולתר העיקר שיהיה לזה מוזיקה אני חייב את העזרה שלכם דחוף! אל תנסו להגיד "טוב יהיה כבר מי שיעזור לו, אני אין לי כוח כי תחשבו על הצד שלי! תנסו לשים את עצמכם במקומי שהיום בערב אתה צריך לשיר שיר למישהי מיוחדת ואני רואה שהזמן מתקרב ואין לי שיר איך תרגישו? בקיצור אני צריך את המומחים ביניכם, מי שמסוגל לאלתר איזה סולו פסנתר/גיטרה עד 7-8 בערב שיצור איתי קשר דחוף icq 275636709 מסנג'ר - [email protected]

ברוש15

New member
אבל מה הקשר אלינו?

יש לך פורום פסנתר,פורום מוזיקה,פורום גיטרה..כמעט כל פורום אפשרי.. למה הסקת שדווקא פה יהיו אנשים שיוכלו לעזור לך? אני בטוחה שבפורום פסנתר למשל יוכלו לעזור לך הרבה יותר.. אתה מוזמן לנסות

koya1

New member
מה דוש? ../images/Emo2.gif

יענו מקלחות של גייז אחד על אחד?
*מגיב לעצמי*:

טיפסי

New member
שאלונת ../images/Emo163.gif + חדשדשה ../images/Emo3.gif

מישו פעם היה שם?
והאם היה טוב
כבר מלא זמן שאני מציצה... אז הנה, הצטרפתי

למעלה