לסופ"ש

האגוש

New member
../images/Emo32.gif לסופ"ש

שרשרו לכאן את כל מה שלא קשור לעברי, או מה שלא מצריך נצל"ש או הודעה חדשה. שבת שלום

B a 7 a K

New member
סיפור גדלות נפש בצל השכול.

רציתי לשתף אתכם במשהו שנכנס לחיים שלי ולחיי האנשים שקרובים לי בלי הכנה, ושינה את התמונה. יש לי ידידה בשם רעות, שלמדה איתי השנה בכיתה, ולפי מה שהבנתי, תלמד איתי גם בשנה הבאה. הגורל רצה, ואחרי שחופש שלם לא הצלחנו להתראות יותר מדי פעם, צילצלו אלי בוקר אחד השבוע, והודיעו לי שאחיה הגדול נהרג בלבנון, ונתנו לי את שעת הלוויה. אחיה הגדול שידעתי שהיא העריצה. זה היה כמו לקבל אגרוף בבטן, ולמרות כל הקושי, הרגשתי שאני חייב להיות בהלוויה, אף על פי שבחיים שלי לא לקחתי חלק בדרך כ"כ קשה. הייתי שם, והייתה לוויה קשה מאוד, כמו שבטח אפשר להבין. זה השפיע עלי מאוד, וכאב לי. חשבתי איך אני במקומה הייתי מצליח לחזור עכשיו לשגרה, ללימודים, להכל, בעצם, אחרי דבר כ"כ קשה. לא תפסתי את זה, כמה המדינה שלנו מתנהלת באופן עקום, ודברים כאלה הם כמעט נורמליים פה. בזמן המחשבות האלה, נודע לי שאמא שלו, ממש זמן לא רב אחרי שקיבלה את הבשורה המרה, בתוך כל הסערה המטורפת הזאת, הצליחה לחשוב בצלילות, והחליטה שהיא רוצה, בשבילו, לתרום את איבריו. ואני, שלא הצלחתי להבין איך אפשר לחזור לשגרה, לא נותר לי אלא להסיר את הכובע בפני גדלות הנפש של אמא שלו, שבתוך כל זה הצליחה לחשוב על לעשות מעשה טוב אחרון בשמו. אני חושב שזה מדהים, ויוצא דופן. אני חושב שכולנו צריכים ללמוד משהו מהאישה החזקה הזו, ולזכור את גיא. אני אשמח אם תקדישו כמה דקות ותקראו:

booba 1

New member
כל הכבוד לה!

היא באמת אישה חזקה ואני לא רוצה להישמע רעה ואני יודעת כמה זה קשה אבל אנשים באים והולכים. ובשלב מסוים משלימים עם העובדה שהוא לא קיים יותר וזה קשה מאוד! ועצם העובדה שהיא תורמת את האיברים של בנה זה משו באמת יפה והיא תעזור להמון משפחות! יהי זכרו ברוך

YqUeen

New member
שמעתי אותה מדברת ברדיו..

באמת אשה חזקה. כל הכבוד לה. זה היה נורא מעודד פתאום לשמוע אותה. לא הכרתי את הסיפור, ולא את הרקע, ולא כלום, אבל היא מעבירה כל-כך הרבה מוטיבציה דרך הקול שלה, ודרך המסרים שלה, כל-כך הרבה כוח היא נותנת, כוח להמשיך, שגם אני, כמוך, מסירה בפנייה את הכובע. והמשפט שלך כ"כ מדוייק- המדינה שלנו באמת מתנהלת באופן עקום. חבל שמבינים דברים כאלה כשזה בעצם מאוחר מדי, ורק אחרי שחווים כאלה דברים קשים. יהי זכרו של גיא, וזכר כל ההרוגים, ברוך.

../images/Emo16.gif../images/Emo39.gif../images/Emo47.gif../images/Emo10.gif

אין לי ממש מילים. אבל גם אני חושבת שזה מדהים. ויחד עם העצב בצורה מוזרה זה קצת חימם לי את הלב. שיש אצלנו אנשים כאלה. ורצון לתת להם איזה חיבוק או חיזוק. אבל גם אם אני לא מכירה אותם ולא יכולה לעשות את זה, לזכור אותו- זה כבר לא שאלה. יהי זכרו ברוך.

chen elharar

New member
אני דווקא חושב שזה מעשה שנובע

ממחשבה לא כ"כ צלולה. אבל מי אני שיגיד כאן מה טוב לה. כל אחד ומה שעושה לו טוב. יישר כוח.

B a 7 a K

New member
רואים שלא נכנסת לכתבה.

יש ביטויים שאני לא משתמש בהם סתם. צלילות הוא אחד מהם. בכתבה אתה רואה עד כמה היא צלולה. אני חושב שזה היה לא במקום, אפילו לא בתור רמיזה. אבל מילא.

בקשר להופעה היום

אם יש מישהו שמוכן לאסוף /להוריד אותי בנס ציונה בדרך מההופעה או חזרה בבקשה שישלח לי מסר. אני באמת אודה לו.. תודה

איך חוזרים לשגרה../images/Emo35.gif

גולשי תפוז מוזמנים למפגש המנוהל על ידי ת.ל.מ. פסיכולוגים. המפגש לגולשי תפוז, ללא תשלום. יש להירשם מראש בכתובת [email protected]
המלחמה השפיעה על חיי כולנו, הרצף שבשגרה שובש. הילדים לרוב נפגעים יותר, אך גם גמישים יותר בהחלמתם. אנו מזמינים אתכם, ההורים, למפגש שיתקיים ביום ג´ 22.8.06 בין השעות .17.30-19.30 במפגש נדון בדרכים בהן נוכל להעצים את דרכי ההתמודדות של ילדינו לקראת חזרתם לתפקוד תקין, נציג ידע רלבנטי ונהיה פתוחים לשאלות מן הקהל. המנחות: דליה וולגיל , פסיכולוגית קלינית ורבקה יצחק עו"ס M.A ופסיכותרפיסטית, בעלות נסיון רב בעבודה עם הורים וילדים. ההשתתפות ללא תשלום בהרשמה מראש במייל: [email protected] לפרטים ת.ל.מ אורנים (ק.טבעון) טל. 04-9835373, 04-9831135 WWW.TELEM.ORG.IL

שבוע טובבב

קודם כל תודה לים וליואב 999 על שהגבתם לי ועל הניסיון לעזור בקשר למכתב של לעברי... תגידו אתם מפרסמים כאן שירים בפורום הזה מדי פעם?יש כאן יוצרים?... ו...מ1-10 הסינגל החדש של נינט..מה אתם אומרים? לדעתי 8 יום טוב:)

ירדן88

New member
השיר בכלל

לא משו..הוא מציק במוח! לא אהבתי כ"כ...הייתי נותנת לו 5

../images/Emo122.gif.

יש כאן פינה שנקראת "פינת התרבות", היא מתפרסמת פעם בכמה זמן, ויש בה שירים/סיפורים/קטעים שחברי הפורום כתבו. להבא, הודעות שלא עוסקות בעברי לידר או הודעות שלא מצריכות פתיחת הודעה חדשה, יש לשרשר לשרשור
או לנצל"ש.

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifגליה חי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כתבה על האישה והכינור, גליה חי, שמנגנת לפעמים עם עברי, פה מתוך פורום קרן פלס.

פסטיבל הבירה הועבר באופן חד פעמי

לחיפה כמחווה לתושבי הצפון.. שמחה בשבילם כי בהחלט מגיע להם אך עצובה בשבילי כי זה פאקינג רחוקק..

למעלה