לסופ"ש

האגוש

New member
../images/Emo32.gif לסופ"ש

תהיו יהודים טובים ושרשרו לפה כל מה שלא קשור לעברי.
תודה.

NoAmOoOsH

New member
איפה את גרה?

וכן זה ממש מתקרב.. אני גרה במרחק של משו כמו 20 דקות מחדרה ושמעו את זה פה די טוב!.. מפחיד :S

MorchG

New member
הקטיושות האלו מפחידות אותי.

אם זה מגיע קצת יותר למרכז - אני בממ"ד של סבא וסבתא שלי. אמא

MorchG

New member
בנווה מונוסון..לכאן זה לא יגיע..

אני מקווה :/

לגבעת חיים זה הגיע../images/Emo70.gif

היתה פה אזעקה ובום חזק
אני הולכת להתעלף עדו רגע, אין בן אדם יותר לחוץ ממני

MorchG

New member
ווואייי דבר ראשון תירגעי כי הלחץ

ממש לא טוב ולא בריא :[ ודבר שני, תישארו בממ"ד כמובן.. לא יקרה כלום - אל תדאגי

palola

New member
זה לא אותו דבר... מלבד הגעגוע

או: וידויה של פליטה מהצפון.. אז אחרי 20 שנות גלות.. או יותר נכון 3 שבועות באזור ירושלים- מרכז על תקן פליטה נודדת מהצפון... יש לי הזדמנות וחשק להשקיע קצת זמן כדי לכתוב משהו בפורום, שלמרות שאני לא מהמגיבים הראשיים בו.. אני תמיד נהנית ממנו והוא היה חסר לי, (וזה לא שהמצב נהיה יותר טוב, כי עכשיו זה רק הולך ומסתבך) ובכל מקרה..הסיבה שרציתי לכתוב משהו, היא בגלל שאתמול באמצע התסכול של 3 בלילה על אם לחזור או להישאר ומה עדיף בית לא בטוח או געגועים מנותקים, שמעתי שורה ושיר שכבר שמעתי אותו כל כך הרבה פעמים אבל אף פעם לא בצורה הזו.. אין משפט יותר נכון לתאר את התחושה שהייתה לי ועדיין יש לי בגלל כל המצב מ: " זה לא אותו דבר.. מלבד הגעגוע למשהו רגוע (ואפשר להמשיך גם לשורות הבאות...)".. ואיך לא משנה מה יגידו לך ומה אתה יודע, ואיך אתה מרגיש שבבית מפחיד ואולי עדיף , אבל אין אותו דבר כמו להיות שם ויש דברים שאין שני להם ואין להם תחליף... זה פשוט לא אותו דבר..רק הגעגוע הוא הדבר היחידי שאותו דבר.. הדבר היחידי שמשותף בכל ההתלבטויות האלה, הדבר היחידי שברור נראה לי שאלו היו מספיק חפירות להרבה זמן שלא יצא לי להיות בפורום , ומקווה שלא הכאבתי לכם בראש יותר מדי.. כי לא הייתי כזאת ברורה..
..שרק יהיה טוב כבר.. לכולנו...

koya1

New member
../images/Emo32.gifראיון עם יניב ויצמן ב-7 לילות!

ב-7 לילות של אתמול[4.8], התפרסם ראיון עם יניב ובין השאר דיברו איתו על עברי.. על סבסטיאן.. על מערכת היחסים הפתוחה שהייתה להם.. וסורי אם הייתי צריך לשרשר או משו.. בפורום הזה אני אף פעם לא יודע אם לשרשר ואיפה

משהו קצת לא קשור...

אתמול בערב חברה מאוד טובה שלי שולחת לי הודעה שאח של חברה שלנו נהרג אתמול בלבנון והחברה הזאת הייתה איתי מהיסודי בערך אני מכירה אותה ואין לי מושג מה לעשות איך לנחם מה להגיד לה זה כל כך מפחידד....

Smileey Girl

New member
לוחצים לה יד,נותנים לה חיבוק

ואומרים שאת משתתפת בצערה. יהי זכרו ברוך

למעלה