לסופ"ש

inbal287

New member
../images/Emo32.gif לסופ"ש

תתפרעו
כל ההודעות שלא ישורשרו לפה ע"י הכותב ימחקו/ישורשרו בהתאם למצב הרוח שלי |דיקטטורה|
סופ"ש מושי
[למה אי אפשר לכתוב בורוד?
]

danduuu

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif../images/Emo175.gifשוב אני ../images/Emo3.gif

אז ככה.... ענבלירון ידעה שיום שישי היום, ושאני כמובן נמצאת אצל דנה, ושכרגיל - אנחנו על המחשב... אז היא פתחה במיוחד בשבילי שרשור אוף.... ואפילו אשרה לי להתפרע..
אז ככה!!!! נכון נגטיב? אז תגידו לי את האמת! נכון שזו בת?? לעזאזל!! הוא לא יכול להיות בן!!! [קארין- תגיבי מה שאת רוצה.. בכיף!] אם תצליחו לשכנע אותי שזה גבר פיני כוסון כמו שדנדו אומרת, אז תצ'ופרו [אני לא אחפור יומיים!!]. בהצלחה

Heaven Tonight

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הייתי אומרת שהוא על גבול הבן-בת
רק יותר בכיוון של בן

milkshakit

New member
אימא'לה ../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif

איזו תמונה ערוכה ומגעילה! הוא נראה כמו בבון כאן
חח קשת הוא בן!!! אין לו קול של אישה... והוא אכן נראה כמו אישה, במיוחד בתמונה שאני מצרפת. תגידי, הוא לא נראה פה בדיוק כמו בת?!!?!? כשענבלירון אמרה לי שזה הסולן של נגטיב כמעט יצאו לי העיניים מהחורים מרוב תדהמה
הוא בן!

danduuu

New member
חחחח קשת כבר הלכה../images/Emo7.gif

אבל אני ידעתי שאת תגיבי לה
דיי הוא כזה נשיי חחח אבל הוא מהממםם פשוט מושלם! חחח ועידן אתה יכול להגיד שוב שהפורום הזה נהיה פורום של בנות

../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif../images/Emo175.gifראיתי את התמונה

ולפני שקראתי את מה שאמרת אני באה לרשום "את רוצה להגיד לי שבתמונה הזו הוא לא נראה כמו בת?" לעזאזל!! ראיתי אותו באיזה משהו.. והוא הכי בת בעולם! תעשו mute ותראו שהוא פשוט בת!!!! הוא לא יפה בתור גבר.. הוא בת מהממת!!

גם אני פעם חשבתי שעובדים עליי..

אבל הוא גבר, פשוט תשמעי את הקול העמוק (והיפה
) שלו. ויש לו תמונות שבהן הוא נראה ממש טוב.. קליפים בעיקר, באחרות הוא נראה כמו אישה מוזרה. :X

Or Vana

New member
מסכימה איתך!!!

כל פעם שאני רואה תמונה שלו או משהו..אני יותר ויותר בטוחה שהוא בת אני בעד לטוס לפינלנד לבדוק את זה :] זה גם יהיה מאד נחמד :p

../images/Emo99.gifיונהההה

|מזילה ריר| ששש הוא בן. לקח לי זמן לקלוט את זה, אבל הוא בן. אם כבר אתם מדברים על מוזיקאים פיניים - עזרו לי להחיות את הקומונה שלי |פרסומת| - יש קישור בחתימה שלי
. מי שלא בא הוא זונה
.

danduuu

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif../images/Emo175.gif

טוב את זה אתם באמת חייבים לראות..חח יותר נכון אתן
או שעידן אתה גם רוצה להנות חחח? בקיצור קשת ממש טוענת שהוא הומו חח אני לא מבינה על מה כל הרעש
http://www.youtube.com/watch?v=pYhEhS0TuU4&search=jonne%20aaron וגם אתם חייבים לראות את המייקינג של מומנט אוף אאור לאב חחח הפינים האלוו שיהיו בריאים! http://www.youtube.com/watch?v=cXSszYsru7A&search=jonne%20aaron למה אין להם פורום!? אוףף חח

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחח קשה לך להתמודד עם האנשים

היפים האלו או במילותיך "כוסיות" אה?

*מתה*../images/Emo99.gif

שמעתי שהוא מנשק אותו הרבה פעמים בהופעות אבל פעם ראשונה שאני רואה את זה!!! הו גאד!!!*מתעלפת* זה היה כל כך סקסי. 0.0

../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif../images/Emo175.gifאת לא מבינה! ראית

י את זה וכמעט התעלפתי!!! תשאלי את דנה... כמעט מתתי כשראיתי את הנשיקה. אמאלה!!! זה רק מה שביקשנו. זה כל כך קשה!??!? רק בלייב מול עינינו, הכי קרוב בעולם אלינו!

../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif../images/Emo175.gifאנחנו כל כך

נוראיות תגידי לי? כל כך קשות אנחנו? מה ביקשנו בסה"כ??

למעלה