לסופ"ש

חמודבה

New member
../images/Emo42.gif מתלבטת אם לצאת לנופש משפחתי ../images/Emo42.gif

עלתה הצעה מחברים טובים לצאת לנופש בעוד שבועיים באילת עם הילדים. מדובר בחברים מאוד טובים שאנחנו אוהבים לנסוע איתם וזה מאוד מפתה אותנו אבל ליבי תהיה רק בת חודשיים... את רוב הבוקר שלה היא ישנה ככה שמבחינת הנסיעה עצמה (או הטיסה) לא נראה לי שיש בעיה. ההתלבטות שלי אם זה לא מסורבל מידי, עדיין יש לה שעות נודניק אחר הצהריים שהיא חייבת בידיים ובעמידה ובאותו סופ"ש שמדובר בו יש לה תור לחיסון של גיל חודשיים שאצטרך לדחות אם ניסע... מה אתן אומרות? הייתן נוסעות?

לא הייתי הולכת אבל רק בגלל החום

ועדרי התיכוניסטים שיש באילת בקיץ... אנחנו נסענו עם מתן כשהיה בן חודשיים וחצי והיה בסדר גמור (החום הפיל אותו, הוא נחר 20 שעות ביממה
)

memko

New member
הייתי עם עומר באילת כשהיה בן חודשיים בדיוק

והיה נחמד מוד, אבל לא היה לי עוד ילדה כמו שלך יש עוד את נועה... בקיצור - סעי!!!

חמודבה

New member
נראה לי שנברר

אם יש חדר משפחה מרווח ומה המחיר, אחרת כולם בחדר אחד עכשיו כשהיא עוד מתעוררת בלילה נראה לי כבד

memko

New member
הייתי באילת עם שניהם במרץ וזה באמת היה

בעיה בחדר...רועי היה בן 4 חודשים, עומר בן שלוש, והי קשה להרדים את רועי כשעומר שם וכשרועי קם בלילה עומר התעורר מהבכי...וחוץ מזה היה קשה סתם עם העובדה שבתשע כל החדר חשוך וזה אומר שגם אנחנו צריכים לישון...אפילו טלויזיה לא יכלתי לפתוח..

Yifatule

New member
שאלות

אנחנו נוסעים בסוף החודש עם ניב והיא תהיה בת חודשיים וחצי. מה הבאתם לה לאילת? לקחת את האוניברסיטה? אני מנסה לחשוב מה לקחת חוץ מהדברים הרגילים - חיתולים, תרופות ובגדים כמובן.

החיסון פחות נראה לי מטריד אבל חם ../images/Emo178.gif

יסלחו לי האילתיות (
) אבל אם לא חייבים, אני מעדיפה להגיע לאילת כשיותר קריר קצת...

חמודבה

New member
דוקא החום פחות מטריד אותי

במילא אני אהיה איתה במזגן ובצל כל הזמן... זה לא שהיא יכולה להכנס למים. נועה תהיה הרבה במים עם אבא שלה, היינו באילת באוגוסט שעבר ודוקא התמודדנו יפה... אני מפחדת פשוט מכל הסיטואציה של החדר הקטן וכולם ביחד ונועה תעיר את ליבי וליבי תעיר בלילה את נועה וכו'... וגם הדרך קצת מפחידה (למרות שבעלי טוען שזה שטויות) בכל זאת ארבע חמש שעות לכיוון. ממש מתלבטת וצריכה להחזיר תשובה עד מחר...

חמודבה

New member
זה בדיוק מה שהזמנו

זה נקרא שם חדר משפחה ונאמר לי שהוא מורכב משני חדרים עם אפשרות לסגור את הדלת. מקווה שהחלטתי נכון ושהנסיעה תעבור טוב...

תנור אפייה -- בטיחות ילדים

יש לי תנור אפייה משולב עם כיריים... סטנדרטי כזה... אתן יודעות... כמו שהיה פעם. התנור הוא מצויין ואפילו די חדש. רק דבר אחד מטריד אותי: איך מונעים מהילד לפתוח אותו בזמן האפייה ? התנור עומד על הרצפה, והדלת שלו נפתחת כלפי מטה.

מלמדים ילד שאסור לגעת באש

כי זה חם והוא יכל לקבל מכה ואם כל הכאב פעם אחת הוא יגע ויותר הוא לא אז אפשר פשוט להראות לו ביחד איתך פעם אחת - לא ממש לגעת אלא מקרוב לתת לו לחוש את החום

ללילילל

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo39.gifדירה להשכיר / דרושה דירה בת"א../images/Emo42.gif

לקראת התרחבות המשפחה, כנראה שנעבור דירה. כל מי שמכיר דירה להשכיר שיכולה להתאים או מחפש דירה כמו שלנו - אשמח מאד מאד אם תצרו קשר. מה אנחנו רוצים - - דירה בסביבות 100 מ"ר. - להשאר בטווח סביר מהגן של מישמיש שנמצא בנווה צדק. - נגישות טובה לתחבורה ציבורית, כי אנחנו בלי רכב. - חדר שינה גדול (שמתאים לסידורי לינה גמישים...). - עוד משהו קטן - עדיפות להפרדה בין חדר האמבטיה לשירותים, או חדר שירותים נוסף. כל השאר די פתוח. ולקראת סוף הקיץ, תתפנה להשכרה דירתנו האהובה: - בערך 70 מ"ר - בין כרם התימנים לרח' הירקון - רואים את הים מהסלון - כשנכנסנו בשנת 2001 עשינו שיפוץ מקיף או בעצם היא נבנתה מההתחלה, כולל תשתיות חשמל ומים, ריצוף, קירות, מטבח והכל. - בדירה יש חדר שינה ועוד חדר קטנצ'יק, וחלל פתוח גדול למטבח וסלון ופינת עבודה. היא מרווחת ליחיד או לזוג וטובה גם לזוג עם תינוק.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתבואו להצביע בשבילי../images/Emo35.gif

בפורום תינוקות נפתחה ההצבעה לטיפים לחיסכון הטובים ביותר... כל ניק יכול להצביע
3 פעמים - כל הצבעה לטיפ שונה. תבואו להצביע לי
טיפ 1 טיפ 2 טיפ 3

למעלה